Оценка и препоръки за тренировъчен режим.

11.07.07
23:31

Чета форума от известно време и реших да се регистрирам тъй като имам доста въпроси. Първо ще започна в тази тема защото разбирам че имам доста недостатъци в програмата и затова ще помоля за някои съвети. Тренирам от 1 година някъде кажи речи редовно и засега правя това:
1ви ден: Гърди
-подвигане с щанга от лег
-повдигане с щанга от полулег
-повдигане с щанга от полулег за долна част
-понякога кофи
-понякога кросовър
-флайс не правя защото имам адски болки в сухожилията при това упражнение/при кросовъра е малко по лек случая

2ри ден:Гръб (тук мисля че има много недостатъци)
-вертикален скрипец пред гърди
-хоризонтален скрипец издърпване
-мечка (стоеж не от легнало положение)

3ти ден: Рамене и крака
-раменни преси с прав лост зад врат
-странично разгъване с дъмбели
-разгъване с дъмбели за задна част на рамо
-странично разгъване на хоризонтален скрипец за една ръка
-клякане разбира се
-понякога преса
-прасец

4ти ден:Ръце
-вертикален скрипец с тесен захват за външна част
-френска преса
-вертикален скрипец с една ръка или с дъмбел зад врат
-бицепсово сгъване от стоеж с дъмбел
-скотово сгъване с дъмбел
-концентрирано или сгъване с дъмбели от седеж е третото
(предпочитам дъмбелите пред лост за ръце тъй като не съумявам да уравновесявам натоварването и се получава изоставане и разлика в обиколката на ръцете ми)

Знам че ще променя някои неща сега особено в тренировката за гръб но искам и някой друг съвет от вас кое ще е добре да променя и кое да запазя.

Темата беше редактирана от Random на 11.07.07 23:33.

12.07.07
08:23

Според мен имаш много малко упражнения за гръб, мен са ме съветвали по опитни при краката да не слагам нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1