Малко помощ...

20.07.07
20:24

Здравейте. На 17 години съм и мисля, че не е късно да направя нещо с тялото си. НЕ съм дебел, казват ми, че съм слаб(178см,64кг), но аз не мисля така...мисля, че съм си ОК.
Та проблема при мен, е че тялото ми е абсолютно безформено и отпуснато, а аз не искам да е така за напред. Физическа сила не ми липсва, но както казах ми липсват каквито и да е ‘форми’. Ще ви помоля като по-компетентни да ми кажете какви упражнения да правя и с кои уреди във фитенс залата(btw, в нас разполагам с един велоаргометър и някъв си гладиатор, който не съм докосвал през живота си). Тези уреди в нас едва ли ще са достатъчни, така че по-добре ми кажете каво да правя във фитнеса.
Не ме разбирайте погрешно. Аз не искам да направя суперогормни мусколи, искам да подържам някаква атлетична фигура.
Моля ви, ако можете ми помогнете!
btw, според сайта май съм <

<Балансиран ектоморф>

>

Темата беше редактирана от Fedor на 20.07.07 20:25.

20.07.07
20:29

Ако искаш по стройна фигура трябва да удариш стабилизиращите мускули по цялото тяло - това става най - добре с мъртва тяга иначе прави упражнения със свободни тежести не с машини.

20.07.07
20:38

Колкото и тъпо да прозвучи ще попитам..
Ъм..Какво ще рече да ударя стабилизиращите мускули по цялото тяло?
И мъртва тяга...гири, нали?

20.07.07
20:58

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 21:53.

21.07.07
08:52

O k, мерси, ще говоря с инструктор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1