26.07.07
08:33
Някаде четох следната прорама:
1ден - гарди
2ден - граб
3ден - бицепс
4ден - корем
5ден - трицепс
6ден - рамо
7ден - крака
....съответоно имаше по 5 6 опражнения за всеки всеки ден за дадения мускул.
В описанието към тази програма пишеше че се тренира всеки ден по 1 мускул и че мускула може да си почине добре до следващата тренировка.
Моля кажете ми вашето мнение...!
ми по-добре събери ръцете в един ден,а рамото задели на две примерно с гърдите и краката.Така ще имаш и повече време за почивка
26.07.07
09:01
По-добре щеше да е ако беше гърди, гръб, рамо, корем, бицепс, трицепс, крака така по добре ще си почиват.А и плюс това не смятам че 5-6 упражнения за всеки мускул е добре, за бицепс 3 стигат за трицепс пак толкова може и 4-то, но не е наложително, за рамо 3 са добре за крака 4-5, за гръб също може 5, за гърди 4.
Мнението беше редактирано от difference на 26.07.07 09:03.
26.07.07
10:20
Защо поне 2 дена не си сложиш почивка за въстановяване ? (Даже 2 е малко... Ако си начинаещ)
26.07.07
10:23
Аз до колкото разбрах след тези 7 дена има 2 дена почивка така си мисля то иначе ... Апък и ако нямаш повечко стажче вобще не си помисляй по-хубаво някав класически 3 дневен или 4 дневен сплит.
Мнението беше редактирано от difference на 26.07.07 10:26.
26.07.07
13:44
Колко ти е стажът? Защото , ако сега започваш, тази програма ще ти дойде доста нанагорно.
Задължително прави някакви почивки, поне 2 дни в седмицата.
Не прави големи мускулни групи в последователни дни. По-добре редувай ден за голяма мускулна група с ден за малка.
Ако правиш 5-6 повторения за всяка мускулна група (като за бицепс, трицеп и рамо е твърде много), трябва да се замислиш сериозно за добавки. Защото такива програми са за доста напреднали и е физически невъзможно да се тренира без добавки.
26.07.07
20:13
Бицепса и трицепса да са заедно и нямаш грижи. На мен лично точно тоя сплит ми дойде тежък. 5 дена силови тренировки... много ми дойде просто. Познавам хора от години така си тренират и нямат проблеми. То все пак тренировката ти е 40 мин. в което е предимството. Опитай няма да сгрешиш.