Долна част на гърдите?

30.07.07
21:24

Какво да напарвя, за да стегна долната част на гърдите. Не ми харесва, стои отпусната. В момента за  долната част правя единствено лежанка с обратен наклон (от 1 седмица) и кросоувър (не съм сигурен, че е за долна част).

31.07.07
03:09

Кофички.Те са също за тази част.

31.07.07
11:37

Нещо друго за долната част?Защото кофичките са ми трудни

31.07.07
13:58

Флайс от обратен наклон.

LU

01.08.07
08:27

лежанка 3х
повдигане на думбели от лег 3х
долна лежанка или повдигане на дъмбели от долна лежанка 3х
кофички 3х

ако неможеш кофички праи кофички от пейка :)

MR

01.08.07
09:54

Кросоувър

01.08.07
14:10

Аз знам, че лежанката с обратен наклон помога. Но много малко хора правят това упражнение, което ме навежда на мисълта, че не дава кой знае какви ресултати.
Аз правя кофички и съм доста доволен. По принцип те са повече за маса на гърдите. Но все пак , като направиш една добра маса на гърдите, не може и долната част да не се подчертае.  Внимавай в техниката на изпълняване и ти ще имаш успех:)

Лично мнение - долната част на гърдите или я имаш по генетично наследство или не.

08.08.07
09:15

казано от RossenVlad на 01.08.07, 14:10:

Аз знам, че лежанката с обратен наклон помога. Но много малко хора правят това упражнение, което ме навежда на мисълта, че не дава кой знае какви ресултати.
Аз правя кофички и съм доста доволен. По принцип те са повече за маса на гърдите. Но все пак , като направиш една добра маса на гърдите, не може и долната част да не се подчертае.  Внимавай в техниката на изпълняване и ти ще имаш успех:)

Значи да ти кажа само че си прав наистина малко хора правят от обратен наклон и аз съм пробвал и не виждам ефект, обаче във флайса от обратен наклон така си покачих мускулната маса на долната част. ;-)

09.08.07
17:57

при обратен наклон е важна техниката на изпълнение,за да има ефект-хвата е среден-ръцете трябва да се опъват максимално при изтласкването-тогава се усеща натоварването-друг начин на изпълнение е да се прави с малък диапазон на движението-повече повторения с по-голяма тежест до средата на изтласкването

FI

19.08.07
01:03

Значи аз имам същият проблем нямам вече мазнини на средната е на най горната част на гардите направо са си големи и яки обече долната външна част на гърдите си стои направо сланинеста и нз как до я махна правя аз на обратен лег с дъмбели и добре го изпълнявам обаче ефекта е доста малък.А за кофички мога но са ми страшно трудни но се пак мога да направя 8 с 300 зора. 

И така да питам се пак Ако правя с повече килограми обратен лег като порастнат  мускулите  кво точно ще стане с мазнините ще остнат отгоре или ще си стопят и това ми и първия въпрос?

Другият ми въпрос е на кросоувара като правя доколкото разбрах то си е баш за тая част дали ще има ефект защото на описанието на упражнението пиже че е за изградени мускули.Макар че аз отдоло си имам мускул но тои е покрит просто!?

Мнението беше редактирано от FitnessFreak на 19.08.07 01:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1