31.07.07
17:46
здр,имам проблем с гърдите- дясната изостава от лявата ,99% сьм сигурен ,4е е за6тото десния ми трицепс е по голям и силин от левия .Съ6то тренирам само с дъмбели.
мисля да тренирам само слабия трицепс докато се изравнят..
как мислите???
При мен е същото - левият ми трицепс и лявата ми гърда са по-обемни от десните и съм сигурен, че е заради кофите (2 години преди да започна със фитнеса правех само кофи и набиранки).
31.07.07
20:13
имах предвид ,4е дясната гърда изостава ,понеже десния трицепс е по-силен и така отнема 4аст от натоварването например при изтласкването от лег
31.07.07
20:31
казано от go6eca на 31.07.07, 17:46:
здр,имам проблем с гърдите- дясната изостава от лявата ,99% сьм сигурен ,4е е за6тото десния ми трицепс е по голям и силин от левия .Съ6то тренирам само с дъмбели.
мисля да тренирам само слабия трицепс докато се изравнят..как мислите???
Никви такива глупусти не пробваи.Няма префектно тяло.Винаги лявата или дясната част на човека има разлика.Ти да не мислиш ,че протата нямат!Просто не се забеляазва толкова защото за огромни.
02.08.07
12:15
ае ве мом4ета дайте си мнението
казано от go6eca на 31.07.07, 17:46:
мисля да тренирам само слабия трицепс докато се изравнят..как мислите???
С времето разликата ще се заличи или ще стане несъществена. Това да тренираш само слабия трицепс не го прави.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.08.07 10:11.