животински мазнини ?

EL

16.08.07
21:24

Някъде бях чул, че животинскте мазнини са полезни за качването на ММ. Вярно ли е и ако е вярно какви са те точно и с какво помогат ?

17.08.07
16:16

От сланината и свинската мас се качва мигновено.Ама е тежка храна за лятото.Знаеш че няма слаби прасета под 100кг.Ядат всичко и месото им е много полезно.

DC

18.08.07
12:42

Яж яко месо  и бавни въглехидрати , стой на + 500 ; + 600 ккал и тренирай  ;) - това му е цаката

18.08.07
13:07

Наситените мазнини, сред които са тези и в свинското и телешкото, спомагат за повишаване на тестостерона, но само в умерено количество.

казано от Ultima Ratio на 18.08.07, 13:07:

Наситените мазнини, сред които са тези и в свинското и телешкото, спомагат за повишаване на тестостерона, но само в умерено количество.

ю

Добре казано.
Аз ям редовно мазнини, при това от всеки вид... не сам умрял, чувствам се добре, нямам никакви проблеми..
Даже има дни, в които ям предимно мазнини и протеин..

EL

19.08.07
21:36

Явно не сте ме разбрали просто попитах с какво са полезни мазнините и има ли ефект да се ядат

19.08.07
21:43

Е нали това ти казваме, да, полезни са, в умерено количество-наситените защото повишават тестостерона, ненаситените-защото изпълняват куп функции в тялото. Освен това са мощен източник на калории. Само дето не трябва да се оливаш в консумацията на наситените мазнини, тъй като много бързо ще се превърнеш в лоена топка. Макар че и то си е до ген...виждал съм човек, който редовно яде свръхмазни понички  с невероятно дълбока и чиста коремна преса.

EL

20.08.07
13:51

Значи аз съм 50 кг, колко грама мазнини на ден максимално да ям ?

21.08.07
06:08

Яж колкото можеш повече.Какво са 50 кг?

21.08.07
06:19

Omega 3-6-9 това са плезните мазнини - ненаситените . Мазнините спомагат за балансиране на хормоналните нива и повишават тестостерона .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1