Въпрос за тренировката ми.

FI

27.08.07
14:44

В началото на лятото ходех на фитнес и малко поспрях и от днес започнах отново.Значи зел сам си креатин,протеин и трибестан.Днес правех гърди и трицепс пих сутринта трибестан и креатин преди тренировка и 5г креатин след тренировка,след няколко часа пак пих толкова креатин(в тренировачен ден по 15г се падат.Няма да правя зареждащ период) и протеин 50г след тренировката и вечерта преди да си легна ще пия трибестан и пак 50г протеин.  Въпроса ми е добър ли е начинът по който ги разпределям да ги пия.И ще има ли ефект ако тренирам всеки ден? 1-ден гъди и трицепс,2-ден гръб и бицепс и така се повтарят.
На 16г.сам,тежа 60кг.

27.08.07
17:08

казано от FItnesMan1a на 27.08.07, 14:44:

В началото на лятото ходех на фитнес и малко поспрях и от днес започнах отново.Значи зел сам си креатин,протеин и трибестан.Днес правех гърди и трицепс пих сутринта трибестан и креатин преди тренировка и 5г креатин след тренировка,след няколко часа пак пих толкова креатин(в тренировачен ден по 15г се падат.Няма да правя зареждащ период) и протеин 50г след тренировката и вечерта преди да си легна ще пия трибестан и пак 50г протеин.  Въпроса ми е добър ли е начинът по който ги разпределям да ги пия.И ще има ли ефект ако тренирам всеки ден? 1-ден гъди и трицепс,2-ден гръб и бицепс и така се повтарят.
На 16г.сам,тежа 60кг.

Да, даже ако искаш пии по 200гр трибестан и 300 креатин на ден. Също така можеш и двуразови, даже и триразови тренировки да правиш на ден. Нищо не те бърка. Давай, смело напред

27.08.07
18:43

Не мисля, че подобни коментари са от полза за когото и да било, все пак тук сме се събрали, вярвам да си помагаме, а не да пишем заядливи коментари. :roll:

По темата - първо мисля, че с 15гр. креатин направо си правиш зареждаща фаза. По-добре го пии само преди и след тренировка и по 3-4гр., протеина можеш да го пиеш и след ставане. Второ - за тренировката питаш дали ще има ефект - да, и се нарича претренирване, освен ако не тренираш всяка м. група с едно упражнение ( което ме съмнява ). Просто не виждам как може да се възтановиш само за един ден при това и тренировъчен пак, да не говорим, че не тренираш корем, крака, рамо и т.н., за хубаво тяло, естетика и симетрия трябва да отделяш внимание на всички мускулни групи. Избери си програма за маса от сайта, започни с по-леки килограми, научи  правилната техника на упражненията, храни се добре, взимай амино/протеин, почивай си хубаво ( сън поне 9-10 часа ) и резултатите няма да закъсенят. :)

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 27.08.07 18:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1