28.08.07
09:06
Предполагам повечето от вас правят “почивка” по това време на годината, аз лично спирам за около месец тренировките. Любопитно ми е как подхождате като се върнете в залата за оптимално навлизане във форма? Лека полека или се мятате веднага на тежкото? Аз съм решил поне месец да наблягам на тренировки за сила (да кажем на принципа 5x5), че вчера с щангата се гледахме като разведени :)
28.08.07
12:48
хахаха ... Т’ва с щангата е мн доброо :) ;) .Значи да ти отговора по темата: по добре е да се почва лека полека,
защото все пак ако не си пипал нищо през почивката или дори не си правил най- прости упражнения ,а си
залягал само на лежане по цял ден или просто както му викам аз COOL LIFE :) наистина е добре да почнеш
постепенно да си вращаш формата....
пс.... сега в момента в почивка ли си ?
Ами от вчера почнах пак, иначе бях спрял началото на август. Един месец лятото и две седмици зимата за ски спирам. Тая седмица лекичко, от всичко по малко и после както казах около месец ще наблегна на програма за повишаване на силата. Мисля и да не ограничавам въглехидратите, ще почна да ги въртя пак след месец. От друга страна имам приятел, който се мета директно на максимумите си. Сумти, пуфти, но за него това е най-бързия начин да си върне формата. Та за това питам при другите как е.