Релеф в краката...

DI

15.09.07
08:06

Въпроса ми е колко повторения трябва да права за оформянето и стяганего на краката?

15.09.07
08:54

Само с упражнения няма да стане, трябва и подходяща диета.

TB

15.09.07
11:34

От 10-14 повторения (клек например) за крака е екстра.
Все пак краката са половин тяло, не можеш а ги стимулираш с 6 повторения.
Правил съм си експеримент:

Един ден 3(серии)х6(повторения) - на другия ден и помен няма от тренировката.

Друг ден (през 1 седмица) 3х12 - на другия ден краката ми се чудят къде са, железо :)

DI

15.09.07
11:36

Ясно ми е ,че трябва диета,кардио.... просто попитах защото си мисля, че след като по цял ден се натоварват при ходене и т.н. за релеф колко повторения са достатачни!

TB

15.09.07
12:39

Ти май не ме разбра...
Мускула ти няма как да разбере, че ти тренираш за релеф, сещаш ли се?

DI

15.09.07
13:23

казано от tbby на 15.09.07, 12:39:

Ти май не ме разбра...
Мускула ти няма как да разбере, че ти тренираш за релеф, сещаш ли се?

Отговорах на предния пост

За крака минимум 12 повторения. И при маса и при релеф и при всичко там.

KL

15.09.07
20:47

Аз 4х20 и не мога да фана мускулна треска. На прасеца - над 100 повторения и пак не фащам треска :(

Може би си привикнал на упражненията. Аз като правя крака всеки път ходя като на*бан 2 дена. Винаги ги прави с тежко и много повторения.
А за прасеца да не говорим... суперсерии или трисет.

KL

15.09.07
21:07

Аз имам само 50 кила с лоста в нас в момента. Слаба работа. А ако имах лег преса , да си помпам по 120 в серийки щеше да е друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1