Три дни подред

16.09.07
16:59

Какво мислите за тренирането 3 дни подред?Щото почна даскало и няма да имам мноо време за тренировка.Да речем петък, събота и неделя ше ми е горе долу удобно ама пък ша има ли некъв негативен ефект?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:50.

16.09.07
17:34

Няма никакъв проблем, ако сплита е добър.

Не е най - добрия вариант, но е по - добре от нищо.

Повече от година и половина съм тренирал така - не е проблем стига да не си съвсем начинаещ :)

16.09.07
21:26

Три дни подред - не ми харесва, най много два.

17.09.07
12:56

Три дни тренировка не е лош вариант, но според мен изисква повечко стаж. Добър сплит е 3-1 1-1. Три дни тренираш един почиваш, един тренираш един почиваш и пак сначале. Ако тренираш три дни и след това четири почиваш не ми се вижда да е много добре.

17.09.07
13:55

Трябва да се храниш добре и да взимаш хубави добавки,за да успееш да възстановиш. Представи си ако сложиш днес да правиш бицепс,а утре гръб. Може да претренираш бицепса

TB

17.09.07
14:16

Моят съвет е да опиташ 1-2 седмици така. След това сам ще си прецениш дали се пренатоварваш или си ок.
Яденето е супер важно в случая, добавки не толкова, да не кажа хич.
Рънъта праи борбъта ;)

17.09.07
17:35

казано от tbby на 17.09.07, 14:16:

Моят съвет е да опиташ 1-2 седмици така. След това сам ще си прецениш дали се пренатоварваш или си ок.
Яденето е супер важно в случая, добавки не толкова, да не кажа хич.
Рънъта праи борбъта ;)

Като добавка към храненето,подобряват и ускоряват възстановяването,така че не мисля че са му напълно излишни

TB

17.09.07
19:09

Аз имам още 3-4 дози суроватка и после спирам да пия всякакви добавки. Ще пиша в дневника си дали има промяна във възстановяването.
Все си мисля, че може и без добавки да се мине, ако е правилно разпределено храненето.
Съжалявам за off topic-a.

18.09.07
09:28

при добър сплит няма да е зле ...после имаш сели 4 дена на регенерация.....

19.09.07
13:58

Аз съм абсолютно против - звучи ми доста брутално за цялото тяло, мускула може и да се повъзстанови (казах може, но най-вероятно няма), но нервната система изисква повече време. 3 последователни дни са пряк път към травмите.

19.09.07
15:51

По - принцип не е проблем три дни подред, но тренировката в третия ден може да е непълноценна заради натрупването на умората. Най - добре тогава да се сложат мускулите, които имат нужда от най - малко внимание.

Мнението беше редактирано от Петко К на 19.09.07 15:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1