23.09.07
19:47
бих искал да ви попитам коя е програмата която ви е дала наи много ефект наи голямо развитие и оформяне на мускълите .
аз съм на 16 г тейа 85 кг и съм висок 189 см досега работих по тази програма
http://www.bb-team.org/workout/comments/1283/
вижда се 4е има ефект но не осещам толкова голямо напрежение. искам да ви попитам вас по опитните коя програмата която ви е доставила наи много развитие???????????????? благодаря предварително
Най - голямо развитие стана когато започнах да правя много базови упражнения много тяга и клякания и същевременно пиех по 6-7 литра пълномаслено прясно мляко заедно с няколко хранения дневно като старите бодибилдъри преди да има добавки и стероиди - от този режим силата и масата ми хвръкнаха качвах с по 5-10 кг на основните упражнения на тренировка - това за няколко месеца.
Определено дръпнах яко като започнах да правя и крака. Преди ги пренебрегвах и си казвах, че са ми добре развити и не трябва да ги тренирам, но грешах... Ужасно са важни - особено за хормоналната реакция след тренировка - без тях ще е доста трудно да развиеш другите мускули и те ще растът много по-бавно - вече не ги забравям на тренировка и ги правя за последно за да ги напомпам добре с кръв. Дори няколко серии клекове са достатъчни за да се усети ефекта след няколко дни върху цялото тяло.
24.09.07
12:16
Откакто знам какво да ям всичко политна. Тя тренировката не е голяма сложнотия...
24.09.07
19:50
а бихте ли ме насочили кум някоя добра програма ?