02.10.07
07:37
На тези глупави въпроси искам да чуя вашите отговори, макар че мисля че знам какво ще отговорите
1. Какво ще се случи ако тренирам гърди гръб в една тренировка и то на суперсерии примерно
2.Какво ще се случи ако тренирам 2 пъти бицепса за една седмица(тъй като ми изостава) щото съм чувал че мускула се въстановява за 48 часа дори да продължи треската мускулна повече...и ако се тренира повече пъти на седмица по бързо ще расте, обаче откъдето и да го погледна не съм сигурен че е така
Форума за врачки е друг :D . Сериозно пич не сме гадатели но има такива програми и все пак много зависи . От човек до човек разлика огромна .
По 1. - ще се изкрИвиш яко.
Не ти го препоръчвам. Гърди-гръб ..може, но не е препоръчително. В суперсерии ептен.
По 2. - можеш да опиташ, но е най-вероятно ще претренираш бицепса. С 2 тежки тренировки за бицепс, надали ще постигнеш голям ефект, а е доста вероятно и да попрецакаш тренировката на някоя друга МГ, при която бицепса се включва. Резултат - пренатоварен бицепс.
По 3.( ха..3. к’во беше?! а? ) Можеш да тренираш цялото тяло в една тренировка 3 пъти седмично, така ще правиш по 3 тренировки седмично за мускулна група. Можеш да тренираш и 2 пъти седмично всички МГ.Съответно, упражнения, серии ще са в по-различен формат.
казано от Cord на 02.10.07, 07:37:
На тези глупави въпроси искам да чуя вашите отговори, макар че мисля че знам какво ще отговорите
1. Какво ще се случи ако тренирам гърди гръб в една тренировка и то на суперсерии примерно2.Какво ще се случи ако тренирам 2 пъти бицепса за една седмица(тъй като ми изостава) щото съм чувал че мускула се въстановява за 48 часа дори да продължи треската мускулна повече...и ако се тренира повече пъти на седмица по бързо ще расте, обаче откъдето и да го погледна не съм сигурен че е така
1.няма проблем да се тренират антагонисти в суперсерии дори и гърди гръб, но трябва да се направи по следния начин правиш серия вдигане от лег почиваш 2 мин правиш серия гребане с щанга почиваш 2 мин после пак лежанка и така.
2. ти и да го тренираш по 5 пъти седмично и да се възтановяваш той няма да расте ако това не е пропорционално на останалата част от тялото, т.е ако нямаш голяма мускулна маса по цялото тяло няма и да направиш голям бицепс независимо колко го тренираш.
03.10.07
08:43
Пробвай ако си доволен продължи !
03.10.07
13:12
казано от Cord на 02.10.07, 07:37:
1. Какво ще се случи ако тренирам гърди гръб в една тренировка и то на суперсерии примерно2.Какво ще се случи ако тренирам 2 пъти бицепса за една седмица(тъй като ми изостава) щото съм чувал че мускула се въстановява за 48 часа дори да продължи треската мускулна повече...и ако се тренира повече пъти на седмица по бързо ще расте, обаче откъдето и да го погледна не съм сигурен че е така
1. НЕ ПРАВИ ГЪРДИ И ГРЪБ В ЕДНА ТРЕНИРОВКА, ОСОБЕНО ПЪК В СУПЕРСЕРИЙ!
2. КАТО ТИ ИЗОСТАВА БИЦЕПСА ИЗМИСЛИ СИ ПО-ИНТЕНЗИВНА ТРЕНИРОВКА ЗА НЕГО. ТАКА ЩЕ ГО СТРЕСИРАШ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА РАСТЕ. ОСВЕН ТОВА МУСКУЛА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА ЗА 48 ЧАСА и ако се тренира повече пъти на седмица по бързо ще расте, АКО ВЗЕМАШ СТЕРОИДИ И ТО АКО СИ НАПРЕДНАЛ В КУЛТУРИЗМА!