03.10.07
10:02
Поради засиления интерес пускам отново темата:
Склада е на фирма П.И.К.Ко. Ето страницата на фирмата:
http://www.pic-co.com/bg/
Намира се до Данон-Сердика - има портал с бариера и портиер, който ще ви упъти.
Улицата се казва “Охридско езеро”, а входа е срещу 23 или 25 блок от другата страна на улицата. Няма номера на картата и затова давам такова описание. Жк Сердика.
Намира се тук: линк
В склада продават на едро и на дребно. Има много голям асортимент. Има протеин (натриев и калциев казеинат 80% около 22лв.кг), уей протеин 65% с 20% лактоза (!) под 20 лв./кг, креатин около 20лв/кг, Л-Карнитин 96лв./кг. Преди имаха и соев протеин за около 8лв/кг.
Имат и всякакви овкусители. И подсладители - декстрозата, например е под 1,50лв./кг.
Държа да отбележа, че креатина и Л-Карнитина им са КИТАЙСКИ. Но може да ги срещнете и в някоя българска опаковка :)
и с гръмкото “произведено в България” да се разстроите по китайски :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.01.08 21:20.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.10.07
10:53
Благодаря за ценната информация. От изброените бих си взел само от новозеландския протеин, защото вече съм го ползвал и съм доволен (ако е същия, който се предлага в магазин БУЛСПОРТ - Варна).
Колкото до т.нар. български “производители”... да са живи и здрави!
03.10.07
11:38
Специално за уей протеина можеш ли да ми кажеш цената на килото?
03.10.07
18:43
Митак, ти ми разби чувството за хумор направо! Толкова доценти и професори са в основата на българските продукти, а какво се оказа накрая! Направо съм потресен! Утре първо отивам да си лея куршум, че единия от консултантите, и то с международни патенти, на една българска фирма да не ми звънне пак от Сърбия или да прати имейл от Монголия да ме пита нещо по хранителните добавки.
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 04.10.07 00:50.
03.10.07
19:24
Ееее а за хората, които не са от София и нямат възможност да отидат до там :(
Имат ли някакъв е-мейл или уеб сайт. Аве нещо за връзка ??? Ще съм много благодарен, ако кажете и някакви цени за протеина и креатина на кило.
П.С. mitaka101 мерси за инфото.
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 03.10.07 19:25.
Ей Митак, напиши адреса най добре, че тоя линк отваря заглавната страница на mapsbg ;)
Мнението беше редактирано от mugger на 08.10.07 14:09.
08.10.07
16:23
казано от Vladimir8507 на 03.10.07, 10:53:
Благодаря за ценната информация. От изброените бих си взел само от новозеландския протеин, защото вече съм го ползвал и съм доволен (ако е същия, който се предлага в магазин БУЛСПОРТ - Варна).
Колкото до т.нар. български “производители”... да са живи и здрави!
Къде се намира този Булспорт ?
mitaka101, може ли да те помоля да видиш за колагенов протеин (за който ми каза ти, за възстановяване след травми) и ако има още нещо в тази насока...
Обнових темата. Коментара е само за да се появи на първа страница - информацията е в началото на темата.
27.01.08
18:09
Линка към bgmaps отваря началната страница на сайта. Видях в сайта на фирмата, че централния офис е на ул. Индустриална 3 - и склада ли е там?
Мисля да прескоча тия дни, заради декстрозата и казеината.
27.01.08
18:19
Кой протеин точно ще ми препоръчате,защото ще пращам баща ми и не знам какъв да си избера, не разбирам много от видовете протеин WPC, WPI и т.н.
Опресних линка и ми се отваря където трябва. Явно бг.мапс се ебават нещо.
Квартала е “Сердика”, а улицата “Охридско езеро”. Номерация няма. За ориентир входа е срещу 23 или 25 блок - показани са на картата. Който ходи да пита и напише имат ли някакви нови интересни за билдърите продукти.
Препоръчвам от този склад натриев казеинат - млечен протеин с над 80% белтъчно съдържание.
27.01.08
21:09
А млечния си се усвоява бързо като суроватъчния нали?
Мнението беше редактирано от Mothefucker на 27.01.08 21:40.
27.01.08
21:12
Благодаря за бързата реакция :) Да разбирам, че ползваш този млечен протеин и си доволен от него. Смятам да го пробвам - струва ми се доста добър евтин вариант за обогатяване на закуската примерно.
28.01.08
07:52
Владимир, ще имаш ли възможност да споделиш как ти е подействал като свършиш с неговата употреба ? Имам възможност да си го закупя от Варна.
30.01.08
13:06
Тц,
писах им един е-майл, дали могат да ми пратят с наложен платеж 2 кила протеин и още не са ми отговорили. Започвам да се нервя... :(
30.01.08
13:29
Пич, никъв шанс да ти пратят. 829 91 69 е телефона, звънни им, ама ти гарантирам, че няма да стане нищо. То това е по малкия склад, другия не знам къде, но асортимента е същия(тука само количеството е по малко). Квартала се води Сердика, ама ако го кажеш никой няма да се сети. Ако питате за упътвания питайте за Зона Б5 и Данон. И другото, което НЕ СИ ВЗИМАЙТЕ от натриевия казеин(само от калциевия - той е хубав)-освен ако не са го сменили, аз си взимах от него преди години като още не беше там скада(преместиха го преди няколко години от Красна Поляна :) ), защото не може да се разтвори дори с миксер. А соята - и тя е гадна, трудно се усвоява и много се пърди от нея. Суроватката е на 14 кинта в момента килото и общо взето там си заслужава най-много креатина(креатина им е СУПЕР добър), сураватката и карнитина - и трите съм ги пил и съм доволен. Само карнитина е тартарат на прах и е много кисел. Другото което е ако ви трябва глутамин пича дето ви ги налива(първо ви чукат касовата бележка после отиваш с него да ти сипе) продава и глутамин(американски), не помня на кви пари. Ама го продава контрабандно и не го питайте пред шефката, че аз като го питах без да искам един път пред нея на другия път като ходих ми каза, че за малко не го уволнили за това:). Иначе суроватката е гръцка, казеина белгийски, креатина и карнитина китайски, соята не помня каква беше, ама каквато и да е все си е гадна, глюкозата си е от БГ ако не се лъжа. Еми това е :) .
П.П. А да - има и яйчен протеин и той беше висок процент .
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 30.01.08 13:38.
30.01.08
13:36
Ей, Митак сега се сетих - пробвал ли си досега да смесиш някакви от добавките с увкосителите? Аз от отдавна го имам като идея(btw всички добавки са неувкосени ако някой не го е написал преди мене :) ), ама все като си взимам от там нещата забравям. Даже тоя Иван(единия от пичовете дето бачка там, и който всъщност дава глутамина) ми беше показал на някакъв негов познат, учещ медицина, дето си смесвал с увкосители,соя, суроватка, глукоза и малтодекстри(не съм си купувал и обаче мисля че и това имаше) и ми даде да го опитам беше много добро на вкус(въобще не се усещаше соята), а като пропорции го беше дигнал на 80% протеин. Общо взето идеален за поддържане :) . Обаче аз не знам какви увкосители има там и какви проборции точно да забъркам иначе взимам легана в нас и почвам да въртя прахчетата с черпака :) .
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 30.01.08 13:39.
Разбира се, че си овкусявах. Но не с овкусители от там. Съжалявам, но форума го четат и фирми “производители” и няма да казвам как го овкусявам, че ще им подобря значително продукцията, а не съм им фен.
Сега не си играя да бъркам смески, ами си взимам готови на Оптимум или Юнивърсал.
От една година протеин не съм пил и се чувствам чудесно :)
Гледам много хора се вманиачават по тези или онези добавки, а забравят за храната.
ХРАНАТА Е ОСНОВНОТО, а добавките се “добавят” към нея. Ако имаш нужда.
08.02.08
20:14
абе хора влизам аз в този сайт дето още от началото митака го беше написал и не намерих нищо друго освен протеини за животни дайте точен линк ... :)
абе хора влизам аз в този сайт дето още от началото митака го беше написал и не намерих нищо друго освен протеини за животни
А, освен за животни, тук ги пакетират и за културисти. Родните “производители” имам впредвид.
:)
Имат и протеини за салами, спокойно. Отиди намясто и питай момчетата дето работят в склада - те знаят кой какво купува и ако не си ориентиран ще те “светнат” какво да си купиш.
Карабиберов, например продаваше миналата година (може и тази година да продава, ама не съм му ходил в магазина) УЕЙ протеин закупен от същия склад на двойна цена. Направо разпран един чувал и насипват колкото си поръчаш. Това в магазина на Пиротска 12. Тогава УЕЙ - я се водеше “гръцки” в склада и струваше 12лв./кг, а на Пиротска 24лв/кг. и (чувала беше същия) се водеше за Американски.
Голям смях. Ама за ваша сметка. Затова съм безкрайно скептичен към родно “производство”...
малко встрани от темата - някой има ли представа дали в бургас има такъв склад?
миналата година, благодрение на Cherniq_Konan, пробвах яйчен протеин и останах доволен.
добра тема :Д
Прочетох я цялата , в Понеделник ще отида до склада , само ако може да ме насочите какво да търся
суроватъчния протеин става ли ? кои от 2та вида казеин да избера? И като цяло заслужават ли си да се купуват ,дали са поне на някакво средно ниво(без да ги сравнявам с големите марки) .. Мерси предварително
Суроватъчния става, но е нисък процент (?65%). Вземи си и калциев казеинат и го смеси с него. Той е над 80%.
Можеш да си купиш и глюкоза и част от протеина да си го направиш на гейнер като го разредиш с нея.
И като го овкусиш ще получиш продукт по-добър от повечето родни.
10.02.08
07:00
казано от mitaka101 на 08.02.08, 20:35:
абе хора влизам аз в този сайт дето още от началото митака го беше написал и не намерих нищо друго освен протеини за животни
А, освен за животни, тук ги пакетират и за културисти. Родните “производители” имам впредвид.
Имат и протеини за салами, спокойно. Отиди намясто и питай момчетата дето работят в склада - те знаят кой какво купува и ако не си ориентиран ще те “светнат” какво да си купиш.
Карабиберов, например продаваше миналата година (може и тази година да продава, ама не съм му ходил в магазина) УЕЙ протеин закупен от същия склад на двойна цена. Направо разпран един чувал и насипват колкото си поръчаш. Това в магазина на Пиротска 12. Тогава УЕЙ - я се водеше “гръцки” в склада и струваше 12лв./кг, а на Пиротска 24лв/кг. и (чувала беше същия) се водеше за Американски.
Голям смях. Ама за ваша сметка. Затова съм безкрайно скептичен към родно “производство”...
е , чак пак да няма и една бг фирма добра ... power food е мисля че най-добрата тва ми го каза и световния шампион по натурален културизам Големанов :)
е , чак пак да няма и една бг фирма добра ... power food е мисля че най-добрата
Някои от нещата им са вносни. И стават. Креатина и глутамина, например.
Въпрос е и съотношението цена/качество. Протеина им (а и креатина също), например излизат скъпи почти колкото на Оптимум.
При близки цени винаги предпочитам (и препоръчвам) световно утвърдена марка.
power food пробиха на сръбския пазар, освен на родния.
Но това е за друга тема.
Тук, тази тема съм я пуснал за хора, които търсят евтиното и качественото. За недоверчиви и опарени от родни “производители”. Просто споделям опит. Аз също съм пазарувал и ше пазарувам от този склад защото знам закакво давам парите си и освен това плащам по цени на едро. И давам тази информация на всеки, който желае да знае какво купува с парите си.
Искрено се надявам някой ден да имаме реален контрол върху родната продукция и тя да е по-конкурентноспособна на пазара, та тази тема да стане излишна. Някой ден...
10.02.08
09:54
Значи тая седмица отивам, и им казвам дайте ми 3 кг суроватъчен протеин,3 калциев казаинат и 2 кг глюкоза така ли? Суроватката разбрах че е около 20-25лв ,а някой ще може ли да каже цената на казаина и глюкозата :) Благодаря предварително... а и на креатина ако може....
По-нагоре казаха под 20 лв за суроватката ...
А дали работи в Неделя склада,някои знае ли ?
13.02.08
17:35
Централен склад » виж карта
София - Казичане 1532
Индустриална зона - Север
Тел: (00359 2) 999 50 31, 999 50 32, 999 50 33
Факс: 02/ 999 95 14
E-mail: sofia@pic-co.com
Отговорник за склада: Петър Димов
Това го пише на сайта, а тук в темата сте дали някакъв друг адрес...
Един приятел ще идва по София и не знам как да му напиша бележка, как да го намери...(брат му учи в София и сигурно може да се оправи)
Ако може да дадете точен адрес и да ми кажете дали е далеко от центъра...
Надявам се, да не досаждам много, ама наистина тази София ми е напълна в мъгла, а искам да си взема доста неща от този склад...
Значи тая седмица отивам, и им казвам дайте ми 3 кг суроватъчен протеин,3 калциев казаинат и 2 кг глюкоза така ли? Суроватката разбрах че е около 20-25лв ,а някой ще може ли да каже цената на казаина и глюкозата Благодаря предварително… а и на креатина ако може
Именно това казваш. казеината беше около22лв/кг, креатина около 20лв/кг, глюкозата около 1,2лв/кг, Л-Карнитина 96лв/кг
Ако имат някакви промени по цените - пиши да се знае.
Ако може да дадете точен адрес и да ми кажете дали е далеко от центъра…
Надявам се, да не досаждам много, ама наистина тази София ми е напълна в мъгла, а искам да си взема доста неща от този склад…
Ами да отиде в централния склад, дето е на сайта. няма как по-ясно да ти обясня от това, което вече съм написал:
Намира се до Данон-Сердика - има портал с бариера и портиер, който ще ви упъти.
Улицата се казва “Охридско езеро”, а входа е срещу 23 или 25 блок от другата страна на улицата. Няма номера на картата и затова давам такова описание. Жк Сердика.
Фирмата има и други складове, но аз лично съм ползвал само този. Да се ориентират по карта - не е далече от центъра.
Ходих до склада тея дни. Ето ви най - новите и актуални цени :
- Суроватачен протеин (65%) - 15.88 лв.
- Яйчен белтък (100%) - 22 лв.
- Соев протеин (90 - 95%) - 8.02 лв.
- Млечен казеинат (88%) - 29.62 лв.
- L- карнитин - 96 лв./кг.
- Креатин - 15.88 лв.
Като испоркам протеина , ще ви пиша дали сам качил нещо :)
11.03.08
20:06
Супер,благодарим от сърце! :) Да не забравиш само! :)
22.05.08
15:23
Ква е тази суроватка килото 16 лв??!?! Това е и цена на дребно, за краен потребител. Сигурно им идва 10 лв килото (може и по малко).
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 22.05.08 15:24.
Разгледах внимателно сайта и видях, че доставят протеините от тук http://www.dmv-international.com/default.asp?selected=dmv-int.homepage&l=en
изглежда ми читава фирма, така че в най-скоро време ще им звънна да ми изпратят с куриер малко протеинец. Да видим що за стока е!
22.05.08
19:35
Някой от закупилите продукти тук във форума вече нямат ли някаква информация за качеството на тези продукти.Как мога по поща да си закупя техни продукти.
26.05.08
11:14
казано от fitboy на 22.05.08, 18:43:
Разгледах внимателно сайта и видях, че доставят протеините от тук http://www.dmv-international.com/default.asp?selected=dmv-int.homepage&l=en
изглежда ми читава фирма, така че в най-скоро време ще им звънна да ми изпратят с куриер малко протеинец. Да видим що за стока е!
От там зареждат само соята или казеина(не помня точно кое). Специално суроватката е гръцка.
Иване, от супер много време(още от както склада им беше в Красна Поляна) пия от тея добавки(както и много мой познати), че дори и в залата където тренирам са взели и продават шейкове с суроватката :), и съм много доволен. Значи продуктите, които си заслужават са суроватъчния протеин(гледам ти дневника и понеже искаш да нямаш много въглехидрати имай впредвид, че са 65% протеин, 30 и няколко процента лактоза и другото са баластни вещества), креатина и карнитина(те са китайски). Соята е толкова гнусна, че не се понася. Казеина, само ако имат от калциевия само тогава си взимай, защото натриевия не се разтваря както трябва. От яйчния не съм пил.
На въпроса дали можеш по поща - до колкото знам не, но може да ги питаш, някъде в горните постове в същата тема им бях оставил телефона на склада в Зона Б-5.
Даниеле, не им е голяма разликата в цената на едро и дребно - бях питам и за по-големи количества ми казаха, че отстъпката им е 5 %. А ниската цена си я обяснявам лично с местното производство(ей я къде е Гърция не би трябвало да им е скъп транспорта), никаквите разходи за реклама и опаковки(всичко е по чували и ти го сипват по наилонови пликове), липсата на мита(специално за суроватката) . Все пак и Европа трябва да имаме евтини добавки, не може само американците да намазват :) .
П.П. Още в нас имам заредени кило суроватка, 2 кг глюкоза и 400 гр креатин.
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 26.05.08 11:25.
01.06.08
19:23
за суроватката 65% мога да кажа, че е много вкусна - като мляко е. А ако се смеси с нескуик става най вкусният протеинов шейк :) няма нектар, нито кантар :lol:
купувал съм си чувал неразпечатан (за инфо).
Аз мисля, че не пращат. Не съм питал, но се съмнявам да имат човек за да им върши тази работа.
Аз преди 1 месец си взех 4 килограма протеини;
2кг суроватъчен протеин = 26лв
2кг соев изолат IP = 19лв
Като цяло съм доволен от продуктите.
Ако желаете на ЛС мога да ви споделя рецептата, с която можете да си направите много вкусен геинер. Рецептата е запазена марка на mitaka01 :-)
Няма какво да ви лъжа - Соята не ми е вкусна, а суроватката е на вкус все едно сухо мляко.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече