Склад за протеин, креатин, Л-карнитин и др. с продажби на дребно

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

12.09.12
02:46

Само за инфо, колеги!! ;) Пък и понеже на РОман му предложих да му купя и да му изпратя от протеина, който иска, та ето какво -
днес звънях в склада в София да ги попитам (добре, че го направих) дали имат всички добавки, които искам за мен и за приятеля ми, защото са доста и да не се разкарваме напразно. Първо ти се обаждат от Централата, някаква жена, която няма представа за какво й говоря, после ме свързва уж със склада, пак някаква жена, която пак няма идея какво има и какво няма, която ме свързва на трето място, пак с някаква жена, която ми каза, че в склада нямали НИЩО!!!!!!!! Нито 1 белтък, нито креатин, нито протеини, нито глутаминов пептид (тя така и не разбва какво е това, а принципно го продават), нито някакъв енергетик, нито НИЩО! Май спомена, че имали l-glutamine, а за l-carnitine не съм питал... На въпроса ми кога ще има нова доставка, най-простодушно ми бе обяснено, че НИКОЙ не знаел това! Че от известно време нямали спортни добавки и да съм бил проверявал, но през време (демек да не звъня пак идната седмица).
За мен това е супер несериозно и безотговорно поведение на фирма, която, те много добре знаят, се ползват от спортисти и атлети. Още повече, че 4 страници по-назад са резултатите от изследването на холандския им WHEY протеин, които са доста красноречиви откъм белзтъчното му съдържание (което е под обявеното), въпреки, че и анализа не е направен съвсем като хората.
Мен, обаче, това хич не ме притеснява, защото още тази нощ ще си поръчам отделни аминота на Редис, както и протеин за приятеля ми. А поне в тази марка, знам от кухнята, НЯМА основание да се съмнявам! :)

29.09.12
08:16

Интересува ме  декстроза дали има , или ако няма от къде някой ако знае да си вземе на прилична цена :)

29.10.12
11:02

Здравейте :) Имам следния въпрос: тъй като наскоро си взех креатин и глутамин от склада на ПИКО в Казичане и имам леки съмнения, че това което са ми дали не е глутамин.... Леко жълтеникаво е има нечовешки гаден вкус и не може да се разтвори по никаква причина... До колкото знам от предишни пъти когато съм пил глутамин, той се разтваря доста лесно и няма вкус. Кажете ми има ли вероятност да са ми дали нещо друго вместо глутамин?

08.11.12
19:27

Само да споделя днес ходих в склада в Бургас който е и те си дават насипно суроватъчен протеин 1 кг. - 25 лв
                                                                                креатин              1 кг. - 16,8

Някой знае ли дали продават бета аланин?

07.12.12
20:40

аз съм от склада ако има нищо званете 0896248660

17.12.12
18:48

А хубав ли е този протеин от склада? Да не е ментаковски. Някой който знае да каже?

24.02.13
17:43

От доста време май не е ползвано нищо от склада някой да каже заслужава ли си въобще , примерно протеин и креатин да се вземе от там хора кажете моля

казано от Росен Томов на 02.02.15, 09:37:

Пиша ви от Бургас.При нас също има такъв склад ,та реших да си взема въпросния протеин Whey Protein 80%.
Взех си 500гр.тогава цената беше 21лв.Тъй като не съм наивник реших да направя изследване в комисията по храните до стоматологията да проверя дали това 80% отговаря на истината.Трябваше да дам 12лв по спомен ви казвам такса за лабораторен анализ.По изисквания лаборантката ми каза да оставя 100гр. за анализ  и да отида след 2 дни за резултатите.
Отивам след 2 дни и какво да гледам 58% чист протеин от уж обявения 80% на опаковката.като остатъка от 22% е царевично нишесте  и некви други примеси.

Не се лъжете по тази ФИРМА П.И.К.О

Глутамин не съм пробвал ,както и креатин монохидрат!
Нямам и такова намерение!
Към начинаещи и напреднали спортисти ще ги помоля да не повтарят моята грешка

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1