Ако говори за яйченият белтък, това нещо наистина не може да се пие. Преди време си взех едно кило от ПикКо, защото много рядко ям яйца, но с каквото и да го овкусяваш не може да се пие, трябва да е най-много 10-20% от някаква смес, с друга пудра примерно за да е поносимо.
20.10.11
14:33
Здравейте на всички от форума и по специално от тази тема. След като изчетох всичките 12 страници по темата ПИКО :) реших и Аз да си взема и днес ходих до склада. И без друго ми е на един “х..” място от работата. Та суроватка 80% е 21 кинта, гръцка. Незнам какво са ми сипали, защото вътре не може да се влезе :( Явно в по малките им складове се вижда от кой чувал сипват, тук не става. Поне при мен де.
Така, че довечера ще я пробвам, да се присъединя и Аз към този клуб. хе-хе.
10.12.11
19:41
аз съм момчето в склада на ПИКО в Христо Ников дето сипвам каквото си купът момчетата значи относно влизането в склада лично никой не съм спрял да влезе американския пристигна на цена за кило 25.25лв има и ел глутамин на 60лв. кило и глутамин пептид кило 52лв. американския е инстантен има и гръцки 80 процента не инстантен 18.50лв.малко свалиха цените на някой продукти 65 процентовия е 16.50лв. млечен протеин концентрат 85 процента Нова Зеландия 16.70лв. декстроза тоест глюкоза 2лв. малтодекстрин 2.50лв. аромат шоколад 27лв. кило слага се около 0.100грама на кило протеин белтъка е гаден на вкус но е 100 процента креатин кило 15.88лв. но в момента няма внос към февруари ще има
ме
10.12.11
19:59
склада се намира на Охридско езеро 3 до Данон за тези дето него знаят в големия склад в Казичене няма смисъл да ходите далече е колегите там имат много работа по бавно става обслужването от 9 до 17 часа сме на линия
25.01.12
15:25
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.01.12 15:26.
28.01.12
17:16
Л-карнитина на каква цена е ?
И колко Малтодекстрин се слага към 1кг протеин :?
Ако не ме лъже паметта беше около 72-3лв за килограм, а малтодесктрина се слага спрямо собствените нужди ако въобще има смисъл да го слагаш.
29.01.12
08:15
Четох някъде че помага за усвояването на протеина.
За тези цени на протеин-а може да си поръчате от Булк-а 100 пъти по-добър и по-качествен протеин. Както и много други добавки ...
казано от mataka на 29.01.12, 08:15:
Четох някъде че помага за усвояването на протеина.
Няма такова нещо, това е въглехидрат, който ако има нужда би следвало да включиш съобразено с дневната нужда от въглехидрати и калории, можеш да го комбинираш с протеина в следтренировъчния шейк, но както казах всичко зависи от определените цели и нужди.
29.01.12
14:30
http://xn—80aacfhfubetfvdqv9a9b.blogspot.com/2010/08/blog-post_417.html тука друго пише не оспорвам знанията ти... просто го видях и се доверих на написаното в сайта...
Булк-а кво е тва пък
Това кой го е писал? Аз не видях нито име нито източник, а това че се ползвало от хора, които се стремят да редуцират теглото си е пълна глупост, последното нещо, което човек желае когато си е поставил такава цел е въглехидрат с толкова висок гликемичен индекс.
ПП bulkpowders.co.uk
Мнението беше редактирано от Valdis на 29.01.12 14:49.
31.01.12
16:26
Доставката колко се заплаща за 5кг за България :?
Здравейте отдавна следя тази тема, и искам да попитам някои ходил ли е скоро до склада и да ми кажете актуалните цени, на глюкозата,Суроватка, и т.н. Мерси предварително.
Мнението беше редактирано от Стоян . на 31.01.12 22:12.
нека бъде суроватка, моя грешка ;) фонетика...
Мнението беше редактирано от Стоян . на 31.01.12 22:14.
12.02.12
18:15
л карнитина е 67 лева в склада работно време от 8.20 до 17.30
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.02.12 18:18.
12.02.12
18:46
Модерация: Научете се да ползвате бутонът за редакция на мнението и да не пускате постоянно поредни постове!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.02.12 19:09.
Някой ползвал ли е Л-карнитина и Л-глутамина и със какви впечатления е останал ?
Здравейте, днес ходих до склада и си напазарувах малко всички цени са на килограм. :) Та актуалните цени в момента са суроватка гръцка 65%-16,38лв. 80%-22,18лв., Американската инстантна 80%-25,48лв. соев протеин 9,40лв, Креатин монохидрат 15,88лв. Л-глутамин-41,57лв. Аз лично си взех от американската суроватка от Л-глутамина и млечния,ще пиша като ги изпия. А и яйчен белтък е 20,98лв.
И на какво се дължи това твое разсъждение? по 50лв на кило нямам да давам при положение че ми стига за 2 седмици? ако имаш друга оферта обади.
Много държа да ми отг. Защото няма особена разлика с протеин на ‘’доказана марка’’ пробвал съм.
Мнението беше редактирано от Стоян . на 24.02.12 18:44.
Имам и аз малко прясна информация, но от гр. Бургас. Преди 2 седмици ходих до склада им в Бургас и казаха че от нова година поради нови изисквания на ХЕИ, вече нямат право да сипват на малки разфасовки. По точно за да покрият новите изисквания, трябвало да се направят някакви скъпи инвестиции, т.е. отказаха да ми сипят 1-2кг.
Мисля да пробвам склада в София, доколкото знам има два. В кой от двата мога да пробвам като знам че няма да ме одрежат?
Здравейте, колеги. Благодарение на моя фитнес инструктор научих за склада за фирмата. Той препоръча протеините им.. Радвам се, че съм сред толкова компетентни хора.
Искам да попитам, обаче, как мога да изчисля смеска между суроватъчния и млечния протеин?
Смятам да си взема гръцка Суроватка 65% + Млечен (калциев) казеинат 80%—- и да покача белтъка на гръцката суроватка над 65% до към 85%.
Първо да ми кажете този процент белтък 65% за колко грама се отнася? И как мога да изчисля колко грама от казеината (80%) трябва да смеся с Гръцката суроватка, за да получа като краен вариант ПРОТЕИН 85%. Смятам от казеината да добавям към Суроватката и от 65% да покача до 80+ %
Изобщо какъв е метода на пресмятане? Благодаря ви предварително! :)
02.05.12
14:45
Някой не си е научил урока за процентите :)
65% не се отнася за грамове, по-точно за колкото и грама да вземеш, то 65% от тях ще са белтъчини в случая с гръцката суроватка. Т.е. на 1 кило 65% са ти 650 грама белтъчини. На 10 кила са ти 6,5кг. Пресмятането се извършва по формулата (А.0,65), където А е теглото.
За да сметнеш желан процент използвай формулата:
(0,65.А + 0,8.Б)/(А+Б)=Х, където
А = теглото на гръцката суроватка
Б = теглото на млечния казеинат
А+Б = теглото на получения продукт
Х = процентите на получения продукт.
Има една лоша новина - няма как да получиш по-висок процент от по-високия процент, нито по-нисък от по-ниския, ако смесваш тия двата. Демек както и да ги смесваш под 65 и над 80 процента не може да идеш, освен ако не сложиш още нещо.
08.05.12
14:40
Искам да попитам може ли по някакъв начин протеините които предлага склада да се сравняват с тези на доказаните марки ?
казано от Oranje на 02.05.12, 14:45:
Някой не си е научил урока за процентите :)
65% не се отнася за грамове, по-точно за колкото и грама да вземеш, то 65% от тях ще са белтъчини в случая с гръцката суроватка. Т.е. на 1 кило 65% са ти 650 грама белтъчини. На 10 кила са ти 6,5кг. Пресмятането се извършва по формулата (А.0,65), където А е теглото.
За да сметнеш желан процент използвай формулата:(0,65.А + 0,8.Б)/(А+Б)=Х, където
А = теглото на гръцката суроватка
Б = теглото на млечния казеинат
А+Б = теглото на получения продукт
Х = процентите на получения продукт.
Има една лоша новина - няма как да получиш по-висок процент от по-високия процент, нито по-нисък от по-ниския, ако смесваш тия двата. Демек както и да ги смесваш под 65 и над 80 процента не може да идеш, освен ако не сложиш още нещо.
@ Oranje, благодаря ти много. :) Бъди здрав и успехи в нашия спорт :)
07.06.12
22:37
Здравейте, някой може ли да ми каже какво е работното време на склада в София на ул. Охридско езеро и дали работят в събота или неделя?
Тръгнах да пиша “бърз отговор” пратих го и нещо се прецака...
Иначе да ви кажа и аз днес ходих до склада им и за 21лв си взех 80% протеинче (суроватка) и останах доволен от вкус и смесителност,надявам се скоро да кажа и положителни резултати.
Като са за хранително вкусовата промишленост, може ли да се приеам така на прах и от нас трениращите?
Като са за ‘’хранително вкусовата промишленост’’ значи от тях се произвеждат леярни за Перник, което означава, че не, не могат да се пият от ‘’нас трениращите’’ , евентуално може, само ако си от Перник
Итересно защо тогава ги слагат в храните който ядем?
И защо въобще я има тази тема за протеина?И изследванията за който хвърлиха 300лв от бб-теам при положение,че не може да го пием ?
Сигурно всички тука в бб-теам теми за пик ко и мнения са защото ще си правим сладки и няк’ви смесици от него? :- \
ps:Забравих да сложа кавичките за да се знае,че говоря саркастично , извинявам се!
Мнението беше редактирано от Excess на 14.06.12 16:49.
Абе ти сериозно ли? Естествено че може да се пият на шейк. Ако искаш ги пий на шейк, ако искаш ги слагай в барове, сладки и т.н.
Последно??? Ако си вземем протеин от тази фирма за хранително вкусовата, може ли да се приема?
Да се намират желаещи за Варна да се комбинират за суроватката ? Тук дават само цял чувал от 15кг.Поне на 3 да се раздели....
Цените са :( не помня точно, че преди 2 седмици ходих до склада ) 65 %май беше към 16лв, а 80-то към 20лв./кг.
@ Роман, ако имаш желание аз мога да ти пратя 1 кило от който искаш от склада, тук, в София. :) Продават на дребно. Ще ти го пратя по пощата с наложен платеж. (имам бизнес с очила и през ден ми се налага да пращам нещо, ту по ЕКОНТ, ту с пощата, тъй че имам опит).
Тези дни ще ходя да си купя креатин и глутаминов пептид.. Ако намеря някое и друго амино и него може да взема. Един приятел пък ще дойде с мен да си купи от яйчния белтък. Препоръчвам го - италянски е, изпробван, с високо белтъчно съдържание над 95%. На мен ми действаше добре, но вкуса му е най-гнусното нещо на земята. С вода е хем кисел, хем горчив + ужасно трудно разтворим. С пасатор става.. Въобще не пробвах да го овкусявам с мед или нещо друго сладко защото си представете кисело-горчиво + сладко за каква космическа дрисня говорим. Единствения начин бе да се разтваря с възможно по-малко вода, за да го изгълташ със запушен нос наведнъж. Но пък като действие ми хареса.
11.09.12
14:28
Като са за ‘’хранително вкусовата промишленост’’ значи от тях се произвеждат леярни за Перник, което означава, че не, не могат да се пият от ‘’нас трениращите’’ , евентуално може, само ако си от Перник
е аз незнаех че съм такъв късметлия :)
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 11.09.12 14:29.
11.09.12
14:34
В склада в Пловдив продава ли се все още на дребно?Ако може малко инфо ще е супер,също какво има на склад.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече