Програма за бицепс и трицепс ?!

03.10.07
16:24

Говориме за човек трениращ от Март,незнам колко месеца са това,но имам напредък,и то голям,поне за мойте критерий.Така,трябва ми упражнение за горната глава на бицепса (ако има такава).Също така и упражнение за долната част на трицепса.

Програмата за бицепс ми е :

3 или 4x8 скотово згъване
3х8 повдигане на дъмбел от седеж
и 3х8 дърпане на долен скрипец

Програмата помага,и за помпане и нали последните 2 упражнения за релеф,но горната част на бицепса ми е по малка :S

За трицепс,нямам,правя каквото ми скимне,но него съм го развил с лицевите и за това не ми е основна част от тренировката.Та ако може да ми кажете някаква програмка,хем за маса,хем за релеф :)

Общо взето търся и маса и релеф :)

CO

03.10.07
16:36

не може и  маса и релеф наедин път

03.10.07
17:59

Напротив,правиш 2 упражнения за маса и завършващото за релеф,поне при мен действа :)

03.10.07
18:24

Трицепса го играй така
1.Бутане с тесен хват 4х
2.Френско с щанга 4х
3.Горен скрипец с лост

Бицепса
1.Прав с лост 3х
2.Прав с дъмбели 3х
3.Скот 3х

04.10.07
12:34

казано от Ga77aCa на 03.10.07, 17:59:

Напротив,правиш 2 упражнения за маса и завършващото за релеф,поне при мен действа :)

Няма упражнения за релеф, релефа идва от диетата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1