Пушите ли?

Прескочи до:
CO

05.10.07
15:03

Адски интересно колко от вас бодибилдърите пушат

а аз да се похваля, не пуша вече от близо седмица !

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.10.07
15:13

Преди 4 години ги отказах. Също така философията ми за спирането им е, че не става въпрос за нищо друго освен ВОЛЯ.

CO

05.10.07
15:56

и кво по добре ли ти вървят тренировките откакто ги отказа и верно ли е че Маркус Рул пуши

Не пуша и никога не съм пушил.

05.10.07
16:41

НЕ пуша! Това за мен е отвратителен навик...

05.10.07
17:22

аз пуша

head_hunter

05.10.07
18:49

казано от FRANKO1 на 05.10.07, 17:22:

аз пуша

И аз пуша макар и не много.

Маркус пуши да. Поне във филма “Made in Germany” ;)
Не пуша и никога не са ме привличали цигарите.

05.10.07
19:37

казано от Jorku на 05.10.07, 19:28:

Маркус пуши да. Поне във филма “Made in Germany” ;)
Не пуша и никога не са ме привличали цигарите.

1 към 1 с отговора ми :)

06.10.07
08:16

Никога не съм пушил. За какво ми е? :)

06.10.07
08:30

не пуша и не съм пушил

06.10.07
08:34

Като пия , пуша . Но отдавна отказах алкохола и с него изчезна и желанието да запаля .

06.10.07
08:35

1 път на купон....От тогава съм примерен :)

FZ

06.10.07
08:36

Отговор НЕ

06.10.07
14:02

Случва ми се от време на време. Трябва подобна анкета да има “Пушите ли Коз?” да видим и там, кой пуши и кой не

06.10.07
14:56

аз преди пушех и като почнах да тренирам ги спрях

06.10.07
16:20

От 25 дена не пуша,а и вече не ми се пуши,от кутия и половина на ден изведнъж на 0 и чак сега разбирам че никога не ми се е пушело толково колкото е било до навик,които се забравя с времето.

06.10.07
19:05

Чак ме е срам да си призная, защото гледам, че повечето постове са НЕ за пушенето. Ами пуша, по около 1/2 кутия на ден. Факта, че е вредно и лош навик не търпи коментар, но на мен за сега не ми пречат, а и най-важното - нямам намерение и желание да ги спирам, за сега поне.  :red:

06.10.07
19:15

казано от Cord на 05.10.07, 15:56:

и кво по добре ли ти вървят тренировките откакто ги отказа и верно ли е че Маркус Рул пуши

О, да! Дробовете само след половин година “прочистване” (всеки ден плуване) бяха като нови. Дишането е много важно в този спорт.

CO

06.10.07
19:44

а Маркус защо пуши, деби свинята

а колко време си пушил, аз една година пуших, и седмица вече не пуша а търча като луд и съм свеж, докато един ден след като ги спрях потичах малко и имах чувството че съм се насрал от клекове

06.10.07
20:16

Пуша си яко от години (не че ви препоръчвам де) сега по 2 кутии, ама трябва нещо да се мисли вече.....супер тъпо е това

06.10.07
20:20

Доста от малък започнах да пуша, но когато се захванах да тренирам сериозно ги отказах тотално. Около година и половина не бях пипвал цигара. Сега само от време на време когато съм някаде събота вечер или на някое парти палвам по 1-2 цигари, но не винаги. Зависи от момента.

06.10.07
20:21

казано от Cord на 06.10.07, 19:44:

а Маркус защо пуши, деби свинята

а колко време си пушил, аз една година пуших, и седмица вече не пуша а търча като луд и съм свеж, докато един ден след като ги спрях потичах малко и имах чувството че съм се насрал от клекове

Ок. 2 и половина години.

06.10.07
22:37

Не,като малък правих глупости,ама сега не.Един въпрос към пушещите-Защо пушите?

07.10.07
05:22

Пуша и то по много! Изобщо не ми е неудобно и нямам скоро намерение да спирам. При последния си опит да ги откажа, не бях лапала цигара повече от 2 месеца. Наистина много добре дишах, но от чистия въздух задника ми порастна двойно! А това е най-големия ужас за мен...Оттогава не съм сприрала.

CO

07.10.07
07:50

хах

07.10.07
08:16

НЕ пуша! Това за мен е отвратителен навик…

Пушенето не е навик, а зависимост.  Навик е  да вдигаш винаги ръчната спирачна като спираш, да си купуваш някакво списание или да целуваш гаджето като излизаш. Всички пушачи ( без да искам да ги обидя с това ) са едни зависими от цигарите наркомани. Кой ще отрече това ?

CO

07.10.07
08:21

Аз, и двете е, в началото е навик след години става зависимост :)

07.10.07
10:05

казано от Cord на 07.10.07, 08:21:

Аз, и двете е, в началото е навик след години става зависимост :)

За да се изгради един навик се иска време ... дори в началото не е  навик.

07.10.07
14:56

Най-разпостраненият вреден навик.Това е прахосване на пари.Вместо да дам 5 лева за цигари на ден,мога да ги дам за един обяд с пилешка пържола,картовки,хлебче и една минерална вода.Наяждаш се много добре,на цената на 2 кутии цигари.Ако искаш да тренираш,задължително трябва да спреш да пушиш.Така спестяваш пари и помагаш на здравето си.

07.10.07
15:22

Ето как се спират цигарите с Никотрел =)

http://zazz.bg/play:87bcdf26

Cash

07.10.07
21:21

Имах един период на 2 месеца, в които пуших по 3-4 цигари на ден, даже и 2 пъти трева пуших, но след това всичко си дойде на мястото.
И ги спрях без проблем..

07.10.07
23:15

Не никакво пушене, това е против самата същност на тренировките - с тях ставаш по - здрав, по - силен, изглеждаш по - добре а от цигарите ставаш по - слаб, по - болен и придобиваш грозен нездрав вид - сенки под очите, лицето става пепеляво сивкаво, кожата губи еластичност и многобройни други вредни последици.
Тези които пушат много добре ги разбират тези неща, но просто си угаждат на навиците (смъртоносни навици) и не искат да започнат сериозна борба да спрат.

08.10.07
07:54

вече не пуша - 17 месеца откакто съм “чист”  ;-)  преди това не пуших много, но все пак... мисля че за да ги откажеш се изисква само и единствено воля, а не разни хапчета, лепенки и т.н.

FZ

08.10.07
08:35

казано от ASTOR на 06.10.07, 20:16:

Пуша си яко от години (не че ви препоръчвам де) сега по 2 кутии, ама трябва нещо да се мисли вече.....супер тъпо е това

Ле леее ASTOR това е много лошо , няма да е зле да вземеш мерки колкото се може по -скоро .
Две кутии цигари на ден  :bug:  , какво правиш ти бе човек ?

08.10.07
09:23

Не пуша. Пробвал съм да се науча, но без успех.  :-)  Май нещо не ме влечат цигарите.  Иначе алкохол пийвам по-малко-отвреме на време с приятели по един малък джин с тоник или грейпфрут.

Съгласен съм с мнението, че цигарите водят до пристрастяване. Имам познати и приятели, които просто не могат без да запалят. винаги съм се чудил защо се получава така. Затова, който не пуши- да не ги почва.

Иначе във фитнесът, който посещавам съм виждал момчета, които пушат преди или след тренировка. Доколкото имам наблюдение това не им се отразява на начина на трениране, но ...всичко е индивидуално. Въпреки, че фитнесът не е аеробен спорт  е по-добре да не се пуши.

14.10.07
20:42

Не съм пушил и от както започнах да тренирам съм твърдно решен да не започвам никога!По отношение на алкохол и цигари разсъждавам така.. за какво да дам 2лв за една кутия отрова като мога да дам 2лв за 500гр месо ?За какво да дам 2 лева за една водка да се наливам като мога да дам 2лв за 4 млека примерно?

14.10.07
21:30

не пуша (само наргиле,в големи количества,който ви казва,че не се пристрастявате ви лъже !!!) не пия грам не близвам и даже ми се е случвало да се карам/бия с хора дето се опитват в колата да ми слагат водка или каквото и да е,да някой може да решат “тоя па на къв се прави” но не ми пука,така съм решил и така ще бъде ;)

16.10.07
06:54

Пушите ли
Да    14  
Не    57  

Браво на нас, момчета :) Дайте да линчуваме тея 14-тимата :D

Не толкова мачовски, сред отговорилите на анкетата може да има и дами. :)

16.10.07
08:04

Никога не съм пушил!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1