05.10.07
15:03
Адски интересно колко от вас бодибилдърите пушат
а аз да се похваля, не пуша вече от близо седмица !
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПреди 4 години ги отказах. Също така философията ми за спирането им е, че не става въпрос за нищо друго освен ВОЛЯ.
05.10.07
15:56
и кво по добре ли ти вървят тренировките откакто ги отказа и верно ли е че Маркус Рул пуши
05.10.07
16:28
Не пуша и никога не съм пушил.
05.10.07
18:49
казано от FRANKO1 на 05.10.07, 17:22:
аз пуша
И аз пуша макар и не много.
05.10.07
19:28
Маркус пуши да. Поне във филма “Made in Germany” ;)
Не пуша и никога не са ме привличали цигарите.
казано от Jorku на 05.10.07, 19:28:
Маркус пуши да. Поне във филма “Made in Germany” ;)
Не пуша и никога не са ме привличали цигарите.
1 към 1 с отговора ми :)
Като пия , пуша . Но отдавна отказах алкохола и с него изчезна и желанието да запаля .
06.10.07
08:36
Отговор НЕ
Случва ми се от време на време. Трябва подобна анкета да има “Пушите ли Коз?” да видим и там, кой пуши и кой не
От 25 дена не пуша,а и вече не ми се пуши,от кутия и половина на ден изведнъж на 0 и чак сега разбирам че никога не ми се е пушело толково колкото е било до навик,които се забравя с времето.
Чак ме е срам да си призная, защото гледам, че повечето постове са НЕ за пушенето. Ами пуша, по около 1/2 кутия на ден. Факта, че е вредно и лош навик не търпи коментар, но на мен за сега не ми пречат, а и най-важното - нямам намерение и желание да ги спирам, за сега поне. :red:
казано от Cord на 05.10.07, 15:56:
и кво по добре ли ти вървят тренировките откакто ги отказа и верно ли е че Маркус Рул пуши
О, да! Дробовете само след половин година “прочистване” (всеки ден плуване) бяха като нови. Дишането е много важно в този спорт.
06.10.07
19:44
а Маркус защо пуши, деби свинята
а колко време си пушил, аз една година пуших, и седмица вече не пуша а търча като луд и съм свеж, докато един ден след като ги спрях потичах малко и имах чувството че съм се насрал от клекове
Пуша си яко от години (не че ви препоръчвам де) сега по 2 кутии, ама трябва нещо да се мисли вече.....супер тъпо е това
Доста от малък започнах да пуша, но когато се захванах да тренирам сериозно ги отказах тотално. Около година и половина не бях пипвал цигара. Сега само от време на време когато съм някаде събота вечер или на някое парти палвам по 1-2 цигари, но не винаги. Зависи от момента.
казано от Cord на 06.10.07, 19:44:
а Маркус защо пуши, деби свинята
а колко време си пушил, аз една година пуших, и седмица вече не пуша а търча като луд и съм свеж, докато един ден след като ги спрях потичах малко и имах чувството че съм се насрал от клекове
Ок. 2 и половина години.
Не,като малък правих глупости,ама сега не.Един въпрос към пушещите-Защо пушите?
Пуша и то по много! Изобщо не ми е неудобно и нямам скоро намерение да спирам. При последния си опит да ги откажа, не бях лапала цигара повече от 2 месеца. Наистина много добре дишах, но от чистия въздух задника ми порастна двойно! А това е най-големия ужас за мен...Оттогава не съм сприрала.
07.10.07
07:50
хах
НЕ пуша! Това за мен е отвратителен навик…
Пушенето не е навик, а зависимост. Навик е да вдигаш винаги ръчната спирачна като спираш, да си купуваш някакво списание или да целуваш гаджето като излизаш. Всички пушачи ( без да искам да ги обидя с това ) са едни зависими от цигарите наркомани. Кой ще отрече това ?
07.10.07
08:21
Аз, и двете е, в началото е навик след години става зависимост :)
казано от Cord на 07.10.07, 08:21:
Аз, и двете е, в началото е навик след години става зависимост :)
За да се изгради един навик се иска време ... дори в началото не е навик.
Най-разпостраненият вреден навик.Това е прахосване на пари.Вместо да дам 5 лева за цигари на ден,мога да ги дам за един обяд с пилешка пържола,картовки,хлебче и една минерална вода.Наяждаш се много добре,на цената на 2 кутии цигари.Ако искаш да тренираш,задължително трябва да спреш да пушиш.Така спестяваш пари и помагаш на здравето си.
07.10.07
21:21
Имах един период на 2 месеца, в които пуших по 3-4 цигари на ден, даже и 2 пъти трева пуших, но след това всичко си дойде на мястото.
И ги спрях без проблем..
Не никакво пушене, това е против самата същност на тренировките - с тях ставаш по - здрав, по - силен, изглеждаш по - добре а от цигарите ставаш по - слаб, по - болен и придобиваш грозен нездрав вид - сенки под очите, лицето става пепеляво сивкаво, кожата губи еластичност и многобройни други вредни последици.
Тези които пушат много добре ги разбират тези неща, но просто си угаждат на навиците (смъртоносни навици) и не искат да започнат сериозна борба да спрат.
вече не пуша - 17 месеца откакто съм “чист” ;-) преди това не пуших много, но все пак... мисля че за да ги откажеш се изисква само и единствено воля, а не разни хапчета, лепенки и т.н.
08.10.07
08:35
казано от ASTOR на 06.10.07, 20:16:
Пуша си яко от години (не че ви препоръчвам де) сега по 2 кутии, ама трябва нещо да се мисли вече.....супер тъпо е това
Ле леее ASTOR това е много лошо , няма да е зле да вземеш мерки колкото се може по -скоро .
Две кутии цигари на ден :bug: , какво правиш ти бе човек ?
08.10.07
09:23
Не пуша. Пробвал съм да се науча, но без успех. :-) Май нещо не ме влечат цигарите. Иначе алкохол пийвам по-малко-отвреме на време с приятели по един малък джин с тоник или грейпфрут.
Съгласен съм с мнението, че цигарите водят до пристрастяване. Имам познати и приятели, които просто не могат без да запалят. винаги съм се чудил защо се получава така. Затова, който не пуши- да не ги почва.
Иначе във фитнесът, който посещавам съм виждал момчета, които пушат преди или след тренировка. Доколкото имам наблюдение това не им се отразява на начина на трениране, но ...всичко е индивидуално. Въпреки, че фитнесът не е аеробен спорт е по-добре да не се пуши.
Не съм пушил и от както започнах да тренирам съм твърдно решен да не започвам никога!По отношение на алкохол и цигари разсъждавам така.. за какво да дам 2лв за една кутия отрова като мога да дам 2лв за 500гр месо ?За какво да дам 2 лева за една водка да се наливам като мога да дам 2лв за 4 млека примерно?
14.10.07
21:30
не пуша (само наргиле,в големи количества,който ви казва,че не се пристрастявате ви лъже !!!) не пия грам не близвам и даже ми се е случвало да се карам/бия с хора дето се опитват в колата да ми слагат водка или каквото и да е,да някой може да решат “тоя па на къв се прави” но не ми пука,така съм решил и така ще бъде ;)
16.10.07
06:54
Пушите ли
Да 14
Не 57
Браво на нас, момчета :) Дайте да линчуваме тея 14-тимата :D
16.10.07
06:56
Не толкова мачовски, сред отговорилите на анкетата може да има и дами. :)
16.10.07
08:04
Никога не съм пушил!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече