06.10.07
05:48
вчера си счупих дясната рака но искам да продалжа да си тренирам препоръчайте някоя програма за сила на лявата рака и каквото ощте може да се прави с една рака и 2 крака 10x предварително
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:57.
06.10.07
05:55
Ти майтап ли си правиш?
не савсем сериозно ако може примерно за сила на лявата и за маса на краката нещо такова
Ръцете просто не трявба да ги пипаш, защото като свалиш гипса счупената ще е значително по-малка и за това няма нужда да тренираш и лявата.Това, че ще правиш всичко с нея и е пре достатъчно.След като свалиш гипса можеш да почнеш леки тренировки да кажем с топчица за предмишница за да помогнеш за възстановяването.Познавам хора с чупена ръка и 2 години след това еднара им ръка пак е по-малка от другата ..
RedWalker .. пичагата е много прав..защото не съм чупил рака но си вабих дясното рамо.Тогава бях още слаб и раката ми бесхе 34 не тренирам около 6 мес. И като почнах да тренирам си мерих рацете лявата си ми беше 34 а дясната беше станала 31..после трудно се въстановява така,че няма смис да тренираш 1-ната.После ще ти епо трудно!
06.10.07
17:15
Почивай сега като се оправиш ще продължиш !
06.10.07
17:46
значи има нещо за трапец не се шегувам, мисля че ще стане, значи казваш на някой да ти седне на раменете и си повдигаш рамената нагоре не ти трябват ръце а другото което е можеш да правиш гребане с щанга с въображаема тежест мисля че ще има някакъв ефект,
относно краката само легпреси ще можеш да правиш струва ми се и бедрено сгъване и разгъване, леко омразни за мен упражнения