Рамо !?

06.10.07
11:10

Искам да попитам как да съчетая рамото?Тренирам през ден,редувам гърди-бицепс + корем и после почивка един ден и после гръб,трицепс + корем .... и после пак така,искам да съчетая рамото с една от тренировките или да го раздела на двете тренировки?Вие какво ще препоръчате ?!

06.10.07
11:14

Ще ти препоръчам трета тренировка с крака и рамо. Или при така дадените две тренировки - гърди, бицепс, крака и гръб, рамо, трицепс.
Не знам що краката винаги ги забравяте, няма да станете много яки без тренировка за крака.

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.10.07 11:15.

Вкарваш трети ден крака и рамо и тогава става лесно. Но понеже знам, че няма да тренираш крака каквото и да ти казваме ние остави гърба сам и премести рамото при трицепса.
гърди и бицепс
гръб
рамо и трицепс

CO

06.10.07
11:34

трябва да се направи правило да не се пита за програми в които нема крака

06.10.07
11:51

Краката ги имам,през ден играя футбол,тренрал съм 6 год проф. плуване и за момента не ми трябват ;) а трети ден не искам,защото гърдите и бицепса ще ми изостанат,а на тях наблягам най-много :) Не става ли,предно и средно рамо с гърди и бицепс,а задното с гръб ?!

CO

06.10.07
11:57

а усети се,

ПП.Яки футболисти нема(почти) тренирай си и крака, най добре, а ако играеш футбол не трябва да тренираш ръце и лежанка да правиш... и

06.10.07
18:43

казано от Ga77aCa на 06.10.07, 11:51:

Краката ги имам,през ден играя футбол,тренрал съм 6 год проф. плуване и за момента не ми трябват ;) а трети ден не искам,защото гърдите и бицепса ще ми изостанат,а на тях наблягам най-много :) Не става ли,предно и средно рамо с гърди и бицепс,а задното с гръб ?!

Аз тренирах рамото заедно с гърдите (след гърдите) и то само донапомпващо, без тежки серии и въпреки това усещах доста голямо напрежение в раменете. Според мен по-добре разделено гърди и рамо. Задното нека си седи с гърба.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.10.07 18:46.

06.10.07
19:08

казано от Cord на 06.10.07, 11:57:

а усети се,

ПП.Яки футболисти нема(почти) тренирай си и крака, най добре, а ако играеш футбол не трябва да тренираш ръце и лежанка да правиш... и

Футболисти с големи ръце, гръб или гърди нема, ама ги загледай в краката ако не си го правил досега и ще останеш изумен. (отделен въпрос е че професионалните блъскат във фитнеса яко крака и корем ) но и има хора които и без фитнес имат горе долу здрави крака

CO

06.10.07
19:14

е да но не правят клекове само машини :)

07.10.07
08:11

Това, че има 60 релефен крак за мене е малко, като стигне 70-75 тогава може да се каже, че този футболист има ГОЛЯМ крака и няма нужда да го тренира, но се чуда как един такъв огромен крак ще бъде в полза на футболист :)

07.10.07
09:20

Офф направихте ме ебати футболистчето....а,МОНСТАРА,значи задно с гръб,а предно и средно с гърдите и бицепса ?! Иначе АМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАМ ЯКИ И РЕЛЕФНИ КРАКА,това е толкова грозно иииии абе не искам,крака няма да правя,достатъчно е да ги поддържам със спорт ;)

07.10.07
09:37

казано от Ga77aCa на 07.10.07, 09:20:

Офф направихте ме ебати футболистчето....а,МОНСТАРА,значи задно с гръб,а предно и средно с гърдите и бицепса ?! Иначе АМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИСКАМ ЯКИ И РЕЛЕФНИ КРАКА,това е толкова грозно иииии абе не искам,крака няма да правя,достатъчно е да ги поддържам със спорт ;)

Както ти препоръча Петко е най-добре - рамото (предно, средно) да е в деня за краката.

07.10.07
09:39

Ама не искам трети ден :) Смисъл вие не се притеснявайте кво ше стане,само ми кажете в тия два дена,как да ги съчетая .... аз си понасям последствията

07.10.07
10:48

Щом тогава не искаш крака и треди ден тогава слагаш предно и средно при гърдите и бицепса, а задното при гърба както ти казаха и това е, темата се изчерпва.

Мнението беше редактирано от difference на 07.10.07 10:49.

07.10.07
10:51

Точка .. Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1