Цялостния ми тренировъчен режим

05.11.07
14:27

Здравейте момчета :)
Първо малко за мен-18 години,сериозен тип съм ,студент в Германия,67 кг,178 см,ектоморф,тренирам от 3 години като за това време постигнах много задоволителни резултати.Качих мускул(при положение,че това е много трудно при мен),пооформих както ми харесва...общо взето съм много доволен.През това време пиex само протеин и наблягах главно на хубава храна :)

От другата седмица ми свършва курс-а(немците ме караха да правя курс преди да вляза във фитнеса)и започвам сериозно тренировки с добавки и екстра ядене.

1.Тренировките

Смятам да тренирам през ден.Мускулите са разделени на бутащи-дърпащи.Смятам да тренирам гърди-рамо-трицепс,гръб-бицепс,крака.Понякога може да връткам гърдите сами и да праскам рамото с трицепса.След всяка тренировка корем.
Общо взето смятам да правя от 4 до 6 упражнения на тренировка или към 18 до 25 серии.
Главно натоварващи и тежки упражнения.Все пак идеята е растеж :)
Примерно 1ви ден-гърди-рамо-трицепс : дъмбели от наклонена и нормална лежанка.раменна преса с дъмбел,разтваряне встрани,лег тесен хват с щанга,френско.2ри ден-гръб-бицепс:набирания,тяга,гребане с щанга.згъване прав,скотово.
Ще гледам да выртq упражненията така че да не правя много еднакви неща на всяка тренировка.Ще ги сменям,но няма да наблягам много на изолиращи,а глвано на “сериозни” упражнения...Има време за другите.
Смятам да започна да пиша в секцията с дневниците за да могат по-разбиращите да ме насочват и да поправям грешките си :)
2.Хранене.
За щастие храната в Германия е ефтинка.Изградил съм си ВВД хранителен режим,който смятам да спазвам ...(тук таме нещо сладичко може също да има,но за мен не е фатално).Общо взето храните който ше папам са пилешки гърди,риба,яйца,кварк,картофи,ориз,овесени ядки,банани,мед,сирене,царевичка,малко бобец понякога :)
3.Добавки.
Смятам да пия протеин и аминокиселини.Днес ми пристигна поръчката от 3 Syntrax-а(трябва да ми стигнат за 2 месеца)Като него ще го пия всяка сутрин веднага след ставане и след тренировка(като преди това съм вкарал 30-50 гр мед).Аминокиселини-решил съм да поръчам на Universal Amino 2007 една голяма опаковка(ще стане в идните няколко дни),Като тях мисляда ги пия по 4 в тренировъчен ден-2 преди тренировка и 2 веднага след.
Тук идва и чуденето ми дали това е правилния начин?Така ми казаха,но дали е правилно..и да ги пия преди или след мед-а след тренировката?

Главно това е за мен.Ще се радвам да кажете вие какво мислите. :)

Темата беше редактирана от tra^la^la на 05.11.07 14:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1