Три или четири пъти в седмицата за маса ?

06.11.07
19:03

Въпросите са ми следните: 3 или 4 пъти да тренирам в седмицата. 1 година имам сташ, но не съм ходил на фитнес от 2 месеца поради финансови затруднения и липса на време. Сега имам възможност да тренирам пак...
И за това се колебая дали да хода 3 или 4 пъти в седмицата. Направил съм си една програма, за която ви искам мнението си... За маса ще работа, за крака не съм писъл, защото ще почвам плуване след 1 месец (събота и неделя) и няма да може да се въстановявам напълно, а и мисля че са ми добре...
Чисто си тренирам.

Това е програмата, 1ви ден, след това 2-ри ден, след това пак 1-ви и така се редуват...

Първи Ден.
гърди, бицепс, трицепс, предмишница
—————————————
Кофички 4х до отказ повторения
повдигане на щанга от лег - 4х 10
повдигане на щанга от полулег 4х 10
флайс от полулег - 4х 10

бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 4х 10
Скотово сгъване (Preacher Curls) - 4х 10

Френска преса (Triceps Extension)(редуване в дните с (Cable Pull-downs )) 4х 10
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 4х 10

Сгъване на китките 4х 8-20
разгъване на китките 4х8-20

Втори Ден.
гръб,рамо,трапец
————————
набирания 4 серии - повторения до отказ
теглене пред гърди на вертикален скрицеп 4х 10
теглене на хоризонтален скрипец (без движение на тялото) 4х 10
Придърпване на долен скрипец 4х10

раменна преса - 4х 10
повдигане на дъмбели от пред 4х 10
разтваряне на ръце в страни 4х 10

Трапецовидно повдигане на рамене (Shrugs) 4х 10

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:04.

06.11.07
20:58

Ами ако имаш възможност за 4 пъти ОК ама си разпредели мускулните групи ... така сичко наведнъж не е работа ..

Отдели ръцете в отделен ден. Прави тесния хват преди френското. Вкарай накрая някакъв скрипец за трицепса с повече повторения. Това да не тренираш крака е голяма грешка. Трябва ти базово упражнение за гърба - тяга, гребане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1