13.11.07
21:22
Здравейте. Искам да попитам нещо защото не съм много на ясно.. и имам някъв тъп проблем.
Наложи се да лежа в болница , защото ми откриха някакво заболяване на ставите. И сега продължавам да имам проблеми с колената и със ставите по-пръстите, но въпросът ми е следния.
В болницата смъкнах малко килограми... та може ли да ми препоръчате някаква хранителна програма с която да кача пак килата който изгубих а те са (8 - 9 ) някъде. И ако може да ми препоръчате и някаква програма за фитнес , щото се оказа, че немога да правя нищо друго освен фитнес и то с някви тъпи особенности... задължително да НЕ натоварвам краката и кръста.. ама с кръста не виждам как ще стане ... та бих помолол на някой ако му се занимава да драсне 1-2 реда Благодаря предварително
14.11.07
19:20
Наистина много неприятно ,бързо оздравяване и пожелавам .Иначе за режим на хранене мога да ти препоръчам моя ,значи ям по 5/6 пъти на ден като разбирай в най-натоварен ден минимум 5 яденета,ис4ислил съм (от таблиците във форума) че трябва да ям по 2800 калории на ден нормално ,за да мога да покачвам маса добавям още 600 и става по 3400/3500.Засега съм от 2 месеца с тая програма и имам ефект .А за тренировъчна немога да ти помогна ,то много малко упражнения не натоварват кръста ;)