21.11.07
20:13
Значи питането ми е следното : Може ли упражнението 21 да се прави с прав лост ? В момента нямам крив и за това питам, а видях, че доста го препоръчват :) Та кажете може ли с прав лост или по-бързо да купувам кривия :(
Може естествено. И 21 не значи само сгъване за бицепс, това е името на самия метод, който може да се прилага за много различни упражнения и мускулни групи.
казано от Петко К на 21.11.07, 20:15:
Може естествено. И 21 не значи само сгъване за бицепс, това е името на самия метод, който може да се прилага за много различни упражнения и мускулни групи.
Можеш ли да споделиш дали си го ползвал за други МГ и ако да, то какъв е бил ефектът?
21.11.07
21:07
казано от Петко К на 21.11.07, 20:15:
Мерси много за отговора :) И се извинявам, че не знаех, че това е метод, а не упражнение :red:
ПП: На мен също ми е интересно това което попита Redwalker..
@RedWalker - аз съм го прилагал за трицепс, а упражнението е разгъване на горен скрипец. Имах разтежение на съхожилие в областта на лакътя и бях спрял фреснкото ок.3-4 седмици и правих това 21 като първо упражнение и мускулната треска беше доста силно изразена. Правил съм го и като последно изпомпващо с малки килограми - тогава като че ли ефекта не бе толкова изразен.
21.11.07
21:25
То по принцип трябва да се прави с прав лост. Останалото са глезотии навлезли по - късно.