27.11.07
08:28
Здравейте,
Смятам да си купя Кростренажор, за да сваля доста излишни килограми, а и после да си поддържам тялото. Само съм чувал, че след като понапредна с уреда е достатъчно да се тренира 5 дни седмично 30-40 минути след загравка и това ще ми помогне да стопя мазнини ( естествено комбинирано с добър хранителен режим). Бих искал да споделите вашите съвети и опит. А също и ако някои ми обясни как горе долу да се почне... имам предвид да почна първата седмица с 10тина минута... после следващатата седмица 15, и тн. - това правилно ли е ? Ясно ми е, че ще ми е физически невъзможно да направя 30 минути от първия път:)
За съжаление немога да си позволя Kettler, защото най-евтиния е към 800 лв. Някой има ли опит с AB FIT. Имат един кростренажор на пазара с цена 619лв. и лично на мен ми се струва доста добър.
27.11.07
08:37
За кростренажора сме писали в изданието: Кростренажор (Елиптикал) - модерното име на кардио тренировките.
Що се отнася до модела, ако си купувам уред, бих искал да направя тренировка на него преди това. Препоръчвам ти да го направиш, ако има такава възможност.