Имате ли наблюдение върху тези 2 форми на креатина ?

ИВ

30.11.07
10:21

Става въпрос за по-скоро за три-креатин малат и етил-естер. Повече ме интересува малата като опция за запазване на силата и масата при НВД. Изчетох, където имаше по чужди и наши сайтове, но информацията не ме задоволява. Някой пробвал ли ги е ?

30.11.07
13:22

ползвал съм монохидрат, малат, етил-естер, кре-алкалин и матрица от 5-6-7 вида креатин и най-голям ефект имаше матрицата. имах и добър ефект от всичките видове поотделно ..... май най-малък беше от кре-алкалина. не съм ги ползвал в период на НВД, защото не ми харесва този тип диета (не и в строгия вариант), но в период за изчистване съм ползвал естер и нямах проблеми със загуба на сила

ИВ

30.11.07
14:24

Благодаря ;). Така или иначе си купих малат и ще го пробвам. След месец-два ще споделя ефектът.

30.11.07
18:41

Ще пробвам скоро три креатин малат с оротинова киселина - MAN Orotine.

ИВ

30.11.07
18:49

казано от emzo на 30.11.07, 18:41:

Ще пробвам скоро три креатин малат с оротинова киселина - MAN Orotine.

Това няма ли да ти излезе соленичко ;) ?

30.11.07
19:46

Тука нещо не схванах какво имаш напредвид ?
Ако за цената, то тя не е висока в случая.

01.12.07
07:28

казано от emzo на 30.11.07, 19:46:

Тука нещо не схванах какво имаш напредвид ?
Ако за цената, то тя не е висока в случая.

По добре не казвай защо  ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1