Прогресът на Тютчев

Темата е заключена.
Прескочи до:
ТЮ

03.12.07
21:16

Сега да видим, цяла зима какво ще постигна... общо стаж 6 месеца, макар че сега стана така че направих 3 седмици почивка, една седмица заради болест и две заради мързел, и сега започнах направо с нов сплит,
Цел - хармонично и красиво тяло.
Ето измерените ми размери на 01.11.2007.
височина 165, тегло близо 70
Ръце 34, крака, 51,  талия 80, гръден кош 102, ако е стегнат и е с въздух, врата е 39, прасеца 37 сантиметра,

на първи април ще напиша крайните резултати, а сега нататък...

ТЮ

03.12.07
21:16

сплита ми е 4 дневен, понеделник гърди, вторник гръб, четвъртък крака, рамо, петък ръце

Днес тренировката беше следната (9:30)

Гърди

Лежанка 4 серии към 8 повторения,
полулег, 3 серии по 8 повторения някъде, но днес не беше качествен полулега, усетих го, а по едно време реших да ескпериментирам и да пробвам с тесен хват за вътрешни гърди, мисля че се получи добре

Кофи - 3 серии, старата травма се обади по едно време, после не усещах проблеми с кофите
флайс 2 серии

корем, 2 серии, стандартни коремни преси с вдигане на краката от вис

храната

сутринта буламач 200 грама кисело мляко смесено с сурово яйце и една лъжица мед, след около 30 минути хапнах около 50 грама кашкавал

към 2 часа, 100 грама сирене, към 4 един голям сандвич с салами и кашкавали и бях хляб за жалост, и една кофа кисело мляко, към 5:40 100 грама сирене,

към 7:30 100 грама пуешко месо и урда с 2 филии пълнозърнест хляб,  1 портокал 2 мандарини, и преди малко 2 кроасана, не успях, глад ме мъчи много. това е от мен за днес.

ТЮ

04.12.07
08:46

Такааа, ето тренировката днес, в 9 часа.

Набирания: 2 серии пред и една зад врат

3 серии чукове с подхват към 8 повторения всяка

3 серии гребане с дъмбел пак към 8 повторения

4 серии мъртва тяга  май повечето серии бяха по 6-8 повторения, последната го докарах до 4

2 серии повдигане на раменете за трапец с щанга отпред към 10 повторения

Първата ми тренировка за гръб от доста време насам, натренирах го перфектно изцяло и се чувствам мнооого добре, утре ще съм радостен ако ме хване мускулна треска на цялата задна част на тялото

ето и планираното хранене за деня

11 часа,  2 часа след тренировката, 1 кофа овче кисело мляко, някоя друга лъжица мед,

към 1 часа нещо по-стабилно, може би салами и луканки, а може и мюсли ако намеря прясно мляко

в училище сигурно ще ударя към 200 грама сирене,  и соя може да нагъвам, и някой сандвич с месо и кашкавал

вечерта мисля да хапна ориз, може по некое време и нещо друго да ми хрумне, дано го докарам до 7 хранения, макар че напоследък като се храня по правилно усещам целодневно лек глад, но това е може би защото преди бях свикнал да се натъпквам до повръщане и ми се е разширил корема, нищо, ще се стесни, това е от мен за днес.

ТЮ

04.12.07
09:12

чудих се дали да вкарам долен скрипец след всички упражнения, но не рискувах и ги оставих така...

04.12.07
15:30

усещаш глад ,щото според мен не ти е читава храната.Не трябва да усещаш глад.
Като цяло за целия ти ден дори 1 от храненията ти не мисля ,че е правилно,нито нахранващо.
Яж повече яйца,месо , зеленчуци , масло.малко прекаляваш с млечните май май  ... и тия сандвичи с месо и кашкавал тццц лично мнение - по-добре недей.

ТЮ

04.12.07
17:18

ммм,  знам ли, аз яйцата си ги ям, днес вкарах три и пуешко месо вкарах доста, според мен е от разширения стомах и сега като ям по по малко и по по често половината ми стомах остава празен и затова, но приемам съвета и ще пробвам по други начини и ще видим как стоят нещата. Този сандич с месо и кашкавал го взимам защото не се сещам какво друго бих могъл да си купя от магазина до училището, но ще го измислим

ТЮ

05.12.07
07:44

Тази сутрин се събуждам с усмивка..защо ли..болят ме еректорите, трапеца, перките...добре свършена работа :)

За днес имам доволно количество ориз, пуешко месо, млека и някое яйце ще сваря  и ще добавя още разни работи и готово :)

ТЮ

06.12.07
09:20

Днес, много стабилна тренировка за крака и рамо, 5 серии клекове, 2 от които пълен клек,
Лег преси 3 серии, гледах да не падам под 10 повторения,
Разгъване за бедро 2 серии, не ме кефи тази машинка, трябваше да направя ходещи напади но имаше много народ...
Мъртва тяга с изпънати крака 3 серии и сгъване за задно бедро,

Рамото...3 серии раменни преси с дъмбели,  3 серии арнолд преси и разгъване за задно рамо, общо взето това беше и съм много доволен от тренировката

лошото е че беше на гладно рано сутрин..никога не намирам време да хапна нещо... преди тренировка, след тренировката хапнах една лъжица мед, после ще изкарам ориза и месото и млекото, ако има прясно мляко и мюсли ще хапна..

а да и да отбележа, забравих прасеца за което ме е много яд... иии, цялата лява част на тялото ми изостава точно с по един сантиметър :)

Мнението беше редактирано от Тютчев на 06.12.07 09:24.

ТЮ

07.12.07
08:49

Днес...не знам защо ма тренировката не беше като хората, ръцете ги усещам натоварени, нооо не знам...

започнах с кофи за трицепс...3х7-8 некъде.. ебати странното упражнение, блъскам блъскам и нищо не усещам, като слеза от успоредката, пак нищо не усещам, като стегна ръката, си се усеща натоварена ръка...

след това не знам какво ми хрумна и дигах прав с лост в суперсерия с лег-тесен хват, 3 серии, а после бицепс с дъмбели в суперсерия с тласкане на трицепси на трицепс машина, пак 3 серии, а след това трицепсово разгъване на горен скрипец в суперсерия с сгъване за бицепс на скрипец, нагъване на макара за предмишница 3 серии последната беше доста лоша,

корем, стандартни коремни преси в суперсерия със повдигане на краката от вис, ии тренирах косите коремни мускули, и се чудя какви ли са предимствата и недостатъците на тренирането им...дали нема се разширя в талията от тях?

Храненето ми ще бъде следното.. сега ще хапна мюсли, преди училище се колебая между риба скумрия или 3 яйца, по къснооо ще видим, най вероятно някакви картофи и пуешко месо може би, и соя мисля да хапна по некое време

ТЮ

08.12.07
15:32

Днес и утре почивка, противно на очакванията ми, не усещам мускулна треска на ръцете...но то пък и вчера тренировката не беше като хората...

Храненето досеге.

мюсли,

3 яйца

филии с извара

свински пържоли

по късно - не знам,

08.12.07
19:24

Кофите за трицепс  трябва да не пускаш савсем до долу тялото да  е право и да не  марда !!

ТЮ

08.12.07
22:52

не мърда, не мърда, интересно упражнение са тези кофи за трицепс, като за първи път бяха добре, следващия пак ще ги пробвам, но се осрах с тесния хват...по принцип на тесния хват бутам 70 без проблеми, правях го като първо упражнение, сега направих кофите първи, уж не ги усетих, но на тесния хват едвам 56 бутнах, а може да е защото не бях тренирал 3 седмици и да съм отслабнал, ще видим другия петък

ТЮ

09.12.07
12:52

пак добър ден откъм хранене, ноооо претъпвам се...и ми харесва, като бездънна яма съм

сутринта, мюсли, оттогава руска салата, мнооооого пиле и много картофени кюфтета, през деня ще вкарам яйца и млеко !

ТЮ

10.12.07
17:21

Доста добър ден откъм тренировка, откъм храна...доста мазен ден...

сутринта 1 банан, след тренировката макарони, следобед 2 яйца, 1 чаша прясно мляко, по късно фъстъци, много, че и с сол, после 1 кисело мляко и скоро следват пържени картофи...

тренировката....
Гърди

Лежанка, доста серии бяха, последните 2 реших да си играя на максове и на отрицателни..

Дъмбели от полулег, това днес беше доста добре, 3 серии

Кофи, 4 серии, първата и последната бяха без тежест

Флайс от полулег  3 серии

Корем.

10.12.07
19:29

тоя 1 банан не стаа  за  закуска  само прости  ваглехидрати  трябва и  протеин

ТЮ

11.12.07
09:08

Днес тренировка близо до съвършенството, много съм доволен

Набирания зад врат 3 серии, последната с тежест,
набирания с неутрален хват - 2 серии
чукове с надхват 4 серии заедно с разгряващата
мечкааа 3 серии, много добра беше
ии мъртва тяга, към 4-5 серии,
повдигане на раменете за трапец зад гъз, сложна работа, пречи задника а назад не мога да се кълча общо 3 серии

Заякнал съм явно, преди известно време щях да се насера, но 100 кила за мъртва тяга нямаше да мога да дръпна, сега ги дръпнах 3 пъти, че и повече щях да успея

Другото което е...случи ми се нещо лошо на предмишницата, по принцип дясната ръка ми е в супиниран хват, а лявата в прониран, рядко обратното, та усетих нещо, напън все едно ще се скъса, нещо като по силен стречинг, нямаше болка, нямаше кофти работи, но после ми беше някак си по стегната...странна работа...

Храненето

сутринта към 9 часа 2 кроасана, лоша работа

тренировка

към 11:15 мюсли и прясно мляко

После ще нагъвам яйца, ще се опитам да си намеря и месо и разни такива работи...

Мнението беше редактирано от Тютчев на 11.12.07 09:11.

11.12.07
09:43

Кроасана  след тренировка  е по оферта  а муслито сутринта

ТЮ

12.12.07
18:15

Днес може би качествето хранене, но недостатъчно,  до 3000 калории надали бих могъл да го докарам

днес без тренировка

сутринта мюсли

по късно 3 яйца,  и банан и малко извара, но щях да я повърна

още по късно, 100 грама сирене

още по късно, 2 банана и едно млеко кисело

след малко, 1 банан и някаква пица,

по късно, ориз надявам се,  ще го напъна доста здраво, пък каквото ще да става.

ТЮ

13.12.07
08:41

Така, днес що годе добра тренировка, далеч от понятието много добра, но може да компенсирам с хранене

като изключим разгрявката, 4 серии клекове в суперсерия с пулоувър, първите 2 серии клекове бяха до долу, лег преса 3 серии и 1 за прасец

напади ходещи с дъмбели 2 серии мисля че ми бяха достатъчни и те

задно бедро - нема, обмислям да го правя вторника заедно с гърба, като му сложа за довършване само едно сгъване за задно бедро на машина.. и без това тягата го млати много.

Рамото.

Раменни преси 3 серии, на последната имаше няколко отрицателни повторения

раменно разтваряне в страни, 3 серии доста добре, опитах се да ги разтварям с вътрешна ротация, но така става доста брутална работата, някой ден ще пробвам на чисто,

изблъксване напред на щанга 1 лека серия, почувствах че ми е достатъчна

задно рамо придърпване на дъмбели и това 1 серия, щото пак почувствах че ми е достатъчно

леко се плаша да не съм го претренирал рамото но надали

Храната днес дано я изкарам добра

сутринта към 8:30 1 портокал,

9 часа, тренировка на гладно

10:40 ориз с месо,, това добре, ще го напъна доста

към 1 часа мисля да джасна 3 яйца

следобед и довечера? а де!?

13.12.07
09:26

“към 1 часа мисля да джасна 3 яйца” хахаха ;о
Според мен храненето ти е много зле.Доброто хранене е доста еднотипно.
Ето ти няколко съвета като за начало закусвай сутрин,ако нямаш апетит вечер не яж късно и се насили малко и ще свикнеш.Овесени ядки и яйца за закуска е добре.След това през деня яж месо с ориз(кафяв) или картофи.За даскало може да си носиш от вас орехи ;о.Счукай си и си носи с едно кисело мляко е добре.Вечерта яж само месо без въглехидрати.И аз преди ядене от типа 2 банана с кисело мляко си мислех хем вкусно,хем полезно,но уви не е така.Бананите са прости въглехидрати и трябва само след тренировка.

На колко си години Тютчев?

ТЮ

13.12.07
09:34

18 съм, Гузбъмс, приемам съветите и ще се опитам да оправя нещата..

може би да направя нещо от рода,
сутринта мюсли с яйца, преди тренировка или след тренировка?

към 12-1 ориза, в даскало мляко кисело( и още нещо трябва, ще умра от глад, иначе ям сирене в училище доста често)

вечерта 2-3 пилешки пържоли?

Варени картофи може би, по някое време ?

Мнението беше редактирано от Тютчев на 13.12.07 09:39.

13.12.07
10:01

Сутринта овесени ядки и яйца няма значение кога тренираш.Това ще ти е закуската.Според мен овесени ядки е по-добре от мюсли,защото са доста по-евтини и нямат разни други работи като мюслито.Нали ти казах за даскало  киселото мляко и орехи.Ако нямаш орехи толкова си купи фъстъци.Но орехите мисля,че са по-качествени.Счукай си ги у вас и в една торбичка или даже пакетче си ги сложи,ако те е срам или нещо от сорта.Вечерта е важно какво ядеш гледай да е месо с някакъв зеленчук.Ако не се наядеш и си гладен дояж се с извара.Ако ти е безвкусна добави нещо в нея-чесън,червен пипер,чубрица,кисело мляко и ще се промени вкуса;о.

Мнението беше редактирано от goosebumps на 13.12.07 10:05.

ТЮ

13.12.07
10:07

Окей благодаря за съветите, само да попитам, орехите и фъстъците не са ли мноого мазни?

13.12.07
10:15

Нем,не са мазни;о.Имат мазнини,но от добрите стари ненаситени мазнинки хах.Виж сега голямо си лице пердашиш сякакви боклуци,но се чудиш за орехите дали имали мазнини ;00.

13.12.07
18:14

Как  мазни  ?? тва  са ненаситени мазнини които помагт за изгарянето на мазнините когато си на НВД !!Ненаситените  мазнини не влиаят на  инсулина  което за  сваляне  е хубаво ама  за качване  е кофти!! Ама се пак фъстаците са 25 грама протеин !!

ТЮ

14.12.07
17:30

Така
2 банана след тренировка

Сутринта мюсли с 2 яйца
ориз с не помня какво беше още
млеко 2% кисело, с 100 грама фъстъци
пилешка пържола с варени картофи

Тренировката...
отрано почвам с суперсериите уж, но искам точно 38 сантиметра ръка и то скоро

Лег тесен хват в суперсерия с бицепсово сгъване с прав лост 3 серии
кофи за трицепс в суперсерия с последователно бицепсово сгъване 3 серии

френско 3 серии
21

сгъване за брахиорадиалис с надхват в суперсерия с сгъване на китките

това беше :)

ТЮ

17.12.07
08:39

Така, днешната тренировка

набирания 2 серии зад врат и следващата ми текна да е пред врат

Скрипец с тесен подхват - ебати глупостта, не знам дали даже имаше смисъл от това, може би по добре щеше да е вместо това накрая да вкарам един долен скрипец

чукове с подхват 3-4 серии
гребане с дъмбел 2 серии

Мъртва тяга, 4 серии,  60-80-100-60

трапец с дъмбели 2 серии, общо взето доста хубава тренировка, но не в тренировките ми се крие проблема, храненето днес ще гледам да е добре, пържоли има, яйца има,мюсли, ориз ще намеря...дано по някакъв начин го откарам до 3000 калории,

ПП. Гърдите са дръпнали видимо, не знам що така, ама не се оплаквам де, иначе преместих гърба понеделник да е!

Мнението беше редактирано от Тютчев на 17.12.07 08:45.

17.12.07
18:43

не са ли ти много упражненията ??

ТЮ

17.12.07
22:37

не мисля, 5 упражнения за гръб при положение че го тренирам сам не са ми много, пък и се чувствам съвършено напоследък, супер съм, пък и си го виждам как дърпа и той и гърдите,

след януари има два варианта, или пак да перкам по същата програма като избича ръцете в понеделник, или рамото и трицепса в понеделник, гърдите по към края, ще го видим,

ТЮ

18.12.07
16:59

днес гърди, ама и рамото го избичих тука

Лег 3-4 серии
Дъмбели Полулег 3 серии
Кофи, 4 серии, 2рата и 3тата с тежест,
Флайс от равен лег - тежко-тежко..

Раменни преси зад врат 4 серии - тежко, тежко :)

ТЮ

25.12.07
11:06

Днес отново в залата

Набирания пред врат 3 добри серии не съм броил повторения
чукове с надхват 3 серии,
мечка 3-4 серии
мъртва тяга 3 серии, от 3 тренировки насам последната ми серия винаги е 100 кила, но обмислям да ги вдигна на 104 за известно време

и друго, имам въпрос, на 38-40 сантиметра ръка, какъв гръден кош би изглеждал добре? и какво бедро :)

25.12.07
11:15

Ще изглежда голяма при 110~ гръден кош и при 60~ бедро.В момента съм с 39-40 на 118 кош на 65 бедро и .. по мое мнение ръката се губи покрай останалите.

25.12.07
11:38

казано от Тютчев на 25.12.07, 11:06:

и друго, имам въпрос, на 38-40 сантиметра ръка, какъв гръден кош би изглеждал добре? и какво бедро :)

Никой не може да ти го каже това, освен огледалото.

ТЮ

28.12.07
15:46

от пет дена сигурно не съм тренирал

Така, храната днес е слаба, да не кажа че я няма

сутринта мюсли, цел ден нищо, и сега ще се храня до пръсване с пържоли свински и картофи,

Тренировката,

класически клекове 60-80-100-100-60 нещо такова изглеждаше, повторенията знам ли ги как са, никога не ги броя, но 3тата и 4тата серия бяха към 3-4 повторения

Човека беше заел стойката за клек, и от скука реших да направя полулег 2 серии и кофи 2 серии с тежест

28.12.07
17:00

клякаш с 100 вече а? евала  ше  земеш баса

ТЮ

28.12.07
17:23

Клекам, но не на Смит машина, на смит машина и с 80 ако клекна ще е добре

28.12.07
17:26

Не се притесняваи  тогава  !!

ТЮ

02.01.08
16:02

за 2 месеца не съм мръднал... а ако съм мръднал за тия 2 седмици нередовни тренировки и ядене съм се спишнал

ТЮ

09.01.08
23:37

Така...след доста почивка и никакво хранене пак почвам да си преследвам целите...
Реших и аз да пробвам тяга и клек в една тренировка, е нема какво да коментирам, нищо не стана, след 3 серии тежка тяга направих  и една серия клек и се отказах, ето каква беше тренировката

Набирания 3 серии
Чукове с подхват 3 серии
мъртва тяга 3 серии
клек+пулоувър 1 серия
навиване на макара за предмишница 3 серии

храненето, адски зле, но това е само днес
сутринта кус-кус

следобед 1 кроасан

вечерта пържени картофи с  пилешки хапки до пръсване

ТЮ

10.01.08
18:04

било ми е и по зле храненето

към 11 хапнах мюсли и 2 айца, към 2-3 хапнах 100 грама фъстъци, към 5:30 още 100 грама и сега, към 20:00 хапнах пилешки хапки с пълнозърнест хляб и едно яйце ии портокали и мандарини

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1