комбинация гърди-трицепс и гръб-бицепс

05.12.07
14:27

Така, идеята тук е, цê при “стандартна” тренировка в един ден да се тренират гърди и бицепс, то при следва´ата zа гръб и трицепс, където първата група , веце уморени мускули уâства дейно, макар и помоцно, та по тоzи наîн не се ли претренира до иzвестен смисъл. Главно zа грсбъб ß бицепс ми е идеята. А ако в един ден са гърди и трицепс, както и гръб и бицепс, няма да мога да правя пълен брой упражнения, поради преждевременното иzтоßтаването на малките мускулни групи, но пък нне виждам как това е голям проблем. Веê направих една такава тренировка и ссм доволен от натоварването на трицепсßгърди, сега ми предстой да пробвам гърба и бицепса.

Интересуват ме мнения zа програмата като цяло, прилагана от други хора в техен си вариант, та zатова не съм постнал подробности около моята.

P.S. Иzвинявам се zа гадната кирлица, не ми се ровеье да намирам онлайн кирилиzатор, а оêвидно тоя на бб тийм е кофти, с което апелирам да го сменят с работе6т такъв.

05.12.07
14:44

Това е разделение на бутащи-дърпащи.Лично на мен много ми допада.С гърба бицепса го натоварвам достатъчни и затова правя сам по 1 упражнение.На другия ден доста добре си се усеща.При гърдите и трицепса също ми е екстра.Понякога обаче ги разделям трицепс-рамо и гърдите отделно,защото ми се иска да наблегна на тях.Общо взето ми харесва този начин на трениране!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1