бърз растеж на ръцете

05.12.07
14:33

значи искам да забързам растежа на ръцете си че нещо изостават .можете ли да ми дадете накоя програма с която да кача някои друг сантиметър в ръцете ? на 15 години съм ,173 см., и тежа 70 кг. ;]

05.12.07
15:02

Как прецени, че изостават?Дай мерки на ръце гръб крака, за да преценим дали наистина изостават.Спомени си и стажа, ако имаш 1 месец стаж не може да искаш 40 ръце и 120 гръб.Кажи как се храниш и как тренираш.

05.12.07
20:10

значи не съм сигурен че изоставам ,просто искам по голям размер на ръцете ,сега ръката ми е 36-37 см. и от 2-3 месеца не е мръднала , добавки не взимам ,ям по 6 пъти на ден през 2-3 часа(наблягам повече на ориза,яйцата ,рибата и др.)Ходя на зала вече 1 година ;]

05.12.07
20:28

Промяна  в тренировката  праи6 ли???

05.12.07
22:23

Дай стаж, размери, тренировка и хранителен режим, иначе няма как да получиш съвети.

11.12.07
19:14

Ами на тази възсраст 50 ли искаш ? Много си си добре бих казал.

19.12.07
17:07

Напълно подкрепям горния коментар,но като се замисля всички искат големи ръце,даже и аз човека дето се кефи единствено на гръб(поради простата причина,че си развих гърба,а ръцете ми избягаха айхаха) та е нормално :) Аз лично бих те посъветвал или да спреш да тренираш,да ядеш яко и тя ще посране,после ще я оформиш стегнеш,нали не спирай напълно да тренираш,леки тренировки задълже или промени в програмата и така :) Все пак какви са ти мерките на другите мускулни групи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1