18.12.04
12:51
1.72см 60кг тренирам 4 месеца моля да ми съставите ефективна програма за натрупване на маса 4 или 5 дена да бъде тренировката
18.12.04
15:16
първи ден - гърди, рамо, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трапец, корем
четвърти ден - почивка
пети ден - бицепс, трицепс ,корем
събота или неделя крака
[quote author=“CTe4KuH”]1.72см 60кг тренирам 4 месеца моля да ми съставите ефективна програма за натрупване на маса 4 или 5 дена да бъде тренировката
Не см казал но пак повтарям влез в сайта там има програми избери си някоя съобразно стажа ти яж добре и ще порастнеш.
[quote author=“ShoSho”]първи ден - гърди, рамо, корем
втори ден - почивка
четвърти ден - почивка
събота или неделя крака
Моята програма е по4ти същата,само дето разделям рамото на предно със средно(в деня с гърди) и задно(гръб).Мога да кажа,че е super. 8)
[quote author=“Martin87”][quote author=“ShoSho”]първи ден - гърди, рамо, корем
втори ден - почивка
четвърти ден - почивка
събота или неделя крака
Моята програма е по4ти същата,само дето разделям рамото на предно със средно(в деня с гърди) и задно(гръб).Мога да кажа,че е super. 8)
Ами драсни едно ЛС на CTe4KuH да не се мъчи човека
Влез в темата СИЛА И РЕЛЕФ - ЕДНОВРЕМЕННО - там има много ефективна и подробна програма за качване на мускулна маса
Извинявай, master, обаче тоята програма е съставена за теб. Което не значи, друг да не я ползва, щото е неморално, а по простата причина, че режима е съобразен с личните ти особености.
“Лекарството за един е отрова за друг”
Незнам кой го е казал!
Поздрави!
[quote author=“Martin”]Извинявай, master, обаче тоята програма е съставена за теб. Което не значи, друг да не я ползва, щото е неморално, а по простата причина, че режима е съобразен с личните ти особености.
“Лекарството за един е отрова за друг”
Незнам кой го е казал!
Поздрави!
Много точно казано
Всеки човек е индивидуален,при едни работи отлично при други не
27.12.04
21:29
Много от пичовете във форума са казвали че маса се прави на маса!Не ядеш ли много нищо не очакваи!Успех!
28.12.04
13:22
Всичко до тук е добре ам ане става според мен само с ядене без протеини и гейнери с висока масленост и други добавки нищо не става
[quote author=“k!r0”]Всичко до тук е добре ам ане става според мен само с ядене без протеини и гейнери с висока масленост и други добавки нищо не става
Как ще не става само с ядене бе пич нали тези протеини са извлечени именно от тях
100 % си става само с храна но трябва да знаеш кое и по колко да ядеш да не мислиш че 20 грама протеин са по лоши от 100 грама пилешки гърди.Предимството на протеина е че суроватъчния се усвоява много бързо от организма и че бързо се приготвя и това е.другото и с храна си става