20.12.07
14:03
Значи тъй като ми беше казано че претренирам гърдите смених програмата.Значи преди след всяка тренировка имах мускулна треска и така реших да я сменя тази програма :1 лег3x12-10-8, 2 полулег3x12-10-8, 3 кофи3x12-10-8 ,с тази:1 лег3x12-10-18 ,2 кофи 3x 12 10 8.В крайна сметка пак имах същата мускуна треска.От изчетеното до момента останових че леката мускулна треска е хубаво,но мойта трае поне 2 дена,което ме кара да мисля че претренирам.Какво трябва да направя 1 упр ли да правя:D?Между другото си починах поне 2 седмици преди да почна новата програма и започнах с леки кила.
Явно не възстановяваш добре. Сподели с какъв стаж си и какво приемаш като храна (и добавки, ако взимаш). Иначе 1 и 2 упражнения ми се виждат малко, трябват поне 3 с по 3-4 работни серии (лег, полулег и флайс), но това при положение, че не си влязал скоро в залата.
Еми стажа ми е година и половина.Ходя 3 пъти подред и 2 дни почивам.Храня се добре в смнсъл такъв че не спазвам неква строга диета ,но наблягам на яйца ,месо ,извара,ям поне 6 пъти на ден и взимам креатин с амино киселини.Относно упръжненията мисля че за всеки е различно понеже има едно момче в залата с доста добри гърди и прави само лег 6,7 серии и донапомпва с кофи.Чел съм че някои хора им ръстът гърдите с малко серии,а др се нуждаят от повече упръжнения.Вие какво милите?
Мнението беше редактирано от Ест на 20.12.07 18:39.
21.12.07
11:12
казано от Ест на 20.12.07, 14:03:
Зостанових че леката мускулна треска е хубаво,но мойта трае поне 2 дена,което ме кара да мисля че претренирам
Не! Индивидуално е, мен мен мускулната треска на гърдите ме държи 4 дена, но това не им пречи да растат, та че се пръснат
казано от Ест на 20.12.07, 18:35:
Еми стажа ми е година и половина.Ходя 3 пъти подред и 2 дни почивам.Храня се добре в смнсъл такъв че не спазвам неква строга диета ,но наблягам на яйца ,месо ,извара,ям поне 6 пъти на ден и взимам креатин с амино киселини.Относно упръжненията мисля че за всеки е различно понеже има едно момче в залата с доста добри гърди и прави само лег 6,7 серии и донапомпва с кофи.Чел съм че някои хора им ръстът гърдите с малко серии,а др се нуждаят от повече упръжнения.Вие какво милите?
Лично аз досега не съм видял големи гърди, направени с 6,7 серии. Сериите нека са малко, но упражненията е абсурд да се сведат примерно само до хоризонтален лег, защото гърдата ще остане неоформена. Също така 3 поредни тренировъчни дни не мисля, че е удачно, 100% се претоварват мускулните групи (рамо, трицепс, бицепс), а в следствие претоварването губиш от потенциала за качествено изтренирване на мускулите в следващия ден.