21.12.07
22:55
Пичове, анатемосайте ме! Занемарих се и то яко! Работя вече 4 месеца на едно място, а работното ми време е такова, от обяд до късна вечер, че нямам време за никакъв фитнес - сутрините ги проспивам, а вечер залите са затворени. Ям разни пици капричози, които са хубаво мазнички, работата ми е такава, че по цял ден седя в едно помещение, където по цял ден съм обездвижен с изключение на времето, когато дигам една саксия :) Имам чувството, че ще избухна от енергия, но уви, няма къде да я изразходвам. Айде стига приказки, по същество:
1. Хората, които работят като мен да опишат с какво се занимават като спорт да опитам и аз.
2. Измислете ми някаква програма за 2 дни (примерно сряда и неделя) където да тренирам най-важните групи (според вас) в тези два дни и как да ги комбинирам.
3. Измислете ми хранителен режим, стига да не е много скъп и примерно да е съставен от не повече от 3 продукта.
180/85 съм, с тенденция на запазване на теглото или леко понижаване.
4. Възможно ли е заради спирането на тренировки (преди тренирах доста активно) да се появи дълготрайно чувство на депресия? (обратното съм чувал за претренриането, ама..) ?
Вижте какви сложни въпроси ви задавам... На по-малките посетители на форума ще им кажа да се кефят на спорта и на дасаклото, щото като почнат работа ей така ще стана като мене хахаааа ... не, въпросите ми са сериозни. Извинявайте за неконкретността им. Бъдете здрави!
Темата беше редактирана от AcTivE на 21.12.07 23:01.
Спри да си проспиваш сутрините, и 3 пъти седмично ставай с един час по - рано и ходи на фитнес. Колкото и да си зает, 3 часа седмично ще намериш, ако искаш. И две тренировки стигат, както искаше. Тренировката е проста работа - делиш тялото на две, както ти харесва или по - добрия вариант - тренираш цялото тяло наведнъж с базови упражнения. При три тренировки имаш повече избор, пълно е с такива програми.
Хранителния режим е още по - проста работа - просто спри да ядеш пици, почни да си купуваш хубава храна - месо, яйца, млечни продукти, ядки, пълнозърнести продукти и т.н.
Повечето хора работим, аз например ставам в 7, прибирам се след 18 часа, т.е. зает съм над 11 часа дневно, 5 дни в седмицата. Това не ми пречи да съм във форма.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.12.07 23:21.