18.12.04
23:57
Не знам как се нарича частта от ръката непосредствено преди китката.
При мене е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪНКА!Дали е част от предмишницата?Какво да права? :cry:
ами цялата тази част от ръката си се нарича предмишница, но тоно на това място просто няма как да развиеш мускули.
При всички ектоморфи си е тънка, не си само ти...
Колко ти е китката? Моята е 18.5 см.
Малко са мускулите точно в тази област. Тренирай си предмишницата и поне визуално ще изглежда доста по-добре.
Моята е 17см... Leo, какъв ектоморф се пишеш пък ти. :lol:
19.12.04
01:36
а какво е “ектоморф” ако смея да попитам?
Накратко човек с тънки кости в диаметър и бавно покачващ маса поради бърз метаболизъм. :)
Моята е 45 см и ми се струва малка и ще я почвам яко тренинг както едно време като я тренирах стана от 40-44 но не помня периода от време, а между другото предмишницата и прасеца са най трудно растящите мускулни групи изобщо.
[quote author=“largozol”]а какво е “ектоморф” ако смея да попитам?
1.Ектоморф -слаб висок с бърз метаболизъм трудно качва маса
2.Мезоморф -мускулест (релефен) лесно качва
3.Ендоморф -дебел тип лесно качва трудно чисти
Това са генетично заложени групи не могат да се променят.Друг е въпросът че повечето хора са смесен тип например мезо-ендоморфен тип.Стана ли ясно
djgiorgio, искаш да кажеш че китката ти е 45 см? Ти не си от тази планета бе човеко! :D
Много оригинално. :) Ясно е, че говори за предмишницата. Думата дори присъства в изречението и няма двусмислица.
Mr_Muskul
19.12.04
12:29
хаха djgorgio-ASTOR ,това не е възможно бе помисли китката да ти е 45??
И сега по въпроса,мойта е 19см и малко отгоре,при предмишница 32.
Мислиш ли, че това е имал впредвид. Айде малко по-сериозно. :wink:
Mr_Muskul
[quote author=“SkA7er”]хаха djgorgio-ASTOR ,това не е възможно бе помисли китката да ти е 45??
И сега по въпроса,мойта е 19см и малко отгоре,при предмишница 32.
Няма да тръгна да си меря китката за предмишницата става въпрос.
ясно бе, малко майтап. Щото другите си съобщаваха колко са им китките и ти изпраска изведнъж 45 см, и ми стана смешно като си помислих какъв трябва да е човек с китка 45 см, преставяте ли си? :D :D
Досега такова мерене нито съм чувал нито съм виждал но щом тва ще мерим сега ще мерна и моята........мммм -25 см е там
Mr_Muskul, хаха, аз ако бях ектоморф щях да съм щастлив, уе =)
Аз съм тежичка форма ендоморф (мисля си... а може и да е понеже съм мързел:) )
Просто разпитвах largozol и помежду другото написах моите мерки за да има база за сравнение човека =)
Леле, Диджорджо, 25см е една много, ама много голяма китка. Колко си висок ако не е тайна?
———————извън темата——————-
И защо си смени ника (ако не е тайна де :) )?
———————извън темата————————
Абе djgorgio-ASTOR, я си я премери пак, ама в най - тънката част, на костта (точно където се усещат две костни изпъквания отстрани), без да хващаш мускули от предмишницата. 25 см китка е огромна, трябва да имаш ебати дебелия кокал. Имам приятел, висок 190 см, с тежка костна структура, и неговата китка е не повече от 20 см. На мен глезена ми е 22 см. а и аз си падам малко с тежки кости.
djgorgio-ASTOR, нали с шивашки метър я мериш, а не с педя?
значи, моята педя е 23 сантиметра, когато си хваха с “педята” китката почти ме мога да я хвана, това обаче не значи, че обиколката на китката ми е 23 см!
измери я с шивашкия метър, моля те, че тук всички се шашнахме =)
Абсолютно си е възможно да има такава китка.Моята е 20см и съм доста “по-дребен” от джорджио.Той все пак е голямо момче доколкото разбрах и си е нормално да има такава китка :lol:
[quote author=“Martin”]Леле, Диджорджо, 25см е една много, ама много голяма китка. Колко си висок ако не е тайна?
———————извън темата——————-
И защо си смени ника (ако не е тайна де :) )?
———————извън темата————————
Висок съм 190 см
Смених си ника защото в другите форуми съм познат като ASTOR
[quote author=”Петко К”]Абе djgorgio-ASTOR, я си я премери пак, ама в най - тънката част, на костта (точно където се усещат две костни изпъквания отстрани), без да хващаш мускули от предмишницата. 25 см китка е огромна, трябва да имаш ебати дебелия кокал. Имам приятел, висок 190 см, с тежка костна структура, и неговата китка е не повече от 20 см. На мен глезена ми е 22 см. а и аз си падам малко с тежки кости.
Ето сега пак я меря и стягам показва 24 и малко оторе.На мен и ръцете ми са огромни много широки
[quote author=“Leo”]djgorgio-ASTOR, нали с шивашки метър я мериш, а не с педя?
значи, моята педя е 23 сантиметра, когато си хваха с “педята” китката почти ме мога да я хвана, това обаче не значи, че обиколката на китката ми е 23 см! .
Eстесвено Leo
Leo сори значи, объркал съм се. :D
Djgorgio, премери я на ставата точно. Леле 23см е мноого огромно нещо. :shock: :) В моя фитнес има хора с доста големи ръце, но китките им не са много по-големи от моята(най-много 20см) :roll:
21.12.04
00:22
спрете чекиите че ше направите китки по-големи от бицепса
[quote author=“Voltmachine”]спрете чекиите че ше направите китки по-големи от бицепса
Хвала на “такъви” постове
[quote author=“Mr_Muskul”]Djgorgio, премери я на ставата точно. Леле 23см е мноого огромно нещо. В моя фитнес има хора с доста големи ръце, но китките им не са много по-големи от моята(най-много 20см)
Mr_Muskul за втори път я мера точно на китката 24 и малко,в горния пост го написах а под термина “голем ръце”(те са си големи де) имах предвид че имам голями длани много голями 29 см без да ловя и палеца.Ще я снимам с метъра както я меря но трябва да я кача на некой сървър да може да се постне
Сега, не искам да ви плаша, но...
:) може да се тълкува така:
а) добре е за развитието на дясната ви ръка (повечето хора са десняци все пак...)
б) внимавайте да не “претренирате” с лявата :)
А ето и обещаните снимки мисля че правилно меря
http://djgorgio.hit.bg/2.JPG
Това ми е ръката
http://djgorgio.hit.bg/3.JPG
А това съм аз
http://djgorgio.hit.bg/1.JPG
“одобрявам” би било евфемизъм =) =) =) кефя се максимално на подобно телосложение =)
Представям си как изглеждаш лятото в период за релеф и с тен...
P.S: би ли постнал снимките си и в темата за снимки... ще се радваме ако дадеш много, много линкове =)
Досега не съм чистил хубаво само проби съм правил по миналата свалих 10 кила но спррях и отложих за сега.Тука не съм най голямия професионалист но с ваша помощ ще го направя. Радвам се че одобрявате това дето съм постигнал мисля че не е малко Ще постна снимки с удоволствие само да се снимам че с тая нокия 6600 малко е трудно
Мамооо :shock: :shock: :shock: , нереално направо! Djgorjio-ASTOR трябва да си много благодарен на природата... :) Я сподели какво си хапвал като малък. :wink:
21.12.04
22:44
Човече ти си като ония големите дето пазат азис
Много много благодаря на всички многоооо :D :D мисля че имам добра генетика и мога да постигна много в тоя спорт ако се занимавам професионално ,но уви няма спонсори :x :cry: :cry: :cry:
19.02.05
19:05
евала. да си жив и здрав.
До сега от 7 мнения нямате нито едно на кирилица. Всички, които в момента са на кирилица, са били редактирани от модератор. Имате изтрито мнение от модератора Mr_Muskul поради неспазване на правилата.
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица. Моля, отделете минута, за да прочетете правилата и условията за ползване на форума. Leo
19.02.05
22:16
Ти си моят идол :lol: djgorgio-ASTOR!!!Вазхищавам се на такова телесложение
От колко време тренираш
22.02.05
19:34
:o Едно голямо БРАВО за постиженията на djgorgio-ASTOR ! :o продължавай все така брато и няма начин да не те забележи някой спонсор!Ти все пак се информирай и се опитай да си уредиш няк`ва такава среща-щото ако си седиш в залата и в къщи трудно ще те забележат!Ако можех бих ти помогнал но уви! :) КАКТО И ДА Е - ТОВА КОЕТО ТОЙ ПОКАЗА ТРЯБВА ДА БЪДЕ МОТИВАЦИЯ ЗА НАС,ОСВЕН БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕНЕТИКАТА, ТОЙ Е ПОСТИГНАЛ Т`ВА С МНОООГО ТРУД!Нека се стремим и ние да постигнем такава форма! :D