11.04.11
20:50
хАхахаха :D :D Тоя треньор я го издири и виж има ли нещо общо с Добротица :)
12.04.11
09:48
:”)
Няма болка!
Действай :)))))))))))))))))))))))))))
Усмихвам се тука на мъченията ти, но браво за резултатите. 300 ще ги клекнеш скоро, знам :)
12.04.11
10:19
Ама не ща с екипировка да се мъча да ги клекна,а без екипировка бавничко да си добия силата.Така е много тъпо на “слагай и се пробвай” принцип.
мен като ме нави Сашо, щях да пукна...докато ми навиваше левия крак, навития десен почна да посинява...
но наистина усещаш, че тия кила ги става нещо друго...не си ти...аз си мисля едно +30 на макса...само с тях...с трибойския колан вече става яката работа..ама като знаеш, че тия кила не са твоите...
не знам...готино е за егото...ама и си е малко ала-бала...
Бе кой ти гледа егото, на състезанието на стълбичката никой не та пита как си ги клекнал :D
казано от slavko на 12.04.11, 11:36:
мен като ме нави Сашо, щях да пукна...докато ми навиваше левия крак, навития десен почна да посинява...
но наистина усещаш, че тия кила ги става нещо друго...не си ти...аз си мисля едно +30 на макса...само с тях...с трибойския колан вече става яката работа..ама като знаеш, че тия кила не са твоите...
не знам...готино е за егото...ама и си е малко ала-бала...
Абе те тия кила са си баш твои. Твоя максимален трибой - ако се занимаваш с този спорт, точно това е характеристиката, която ,така да се каже, те описва.
Преносът в други спортни занимания на точно тези 30 кила повече най-вероятно ще клони към 0, но специално за трибой това са си твоите кила, чисто и просто :) Всеки спорт с особеностите си.
12.04.11
14:24
Е,то е едно и също.Ако го биеш без екипировка ще го биеш и със...На всеки дава +30кг не само на теб..
12.04.11
15:04
Там е работата,че не е там работата! :)
Аз ще взема 20,той 50,ти 150. :) Екипировката се явява променлива от ранга на кой с какво се е хранил през годините,когато се определя победителя. : )))
12.04.11
19:37
Имам какво да добавя,чакам препоръки.Накарайте бабите си да се регистрират.
Ахахаха, за да дигаш като хората с екипировката си е голем чалъм, някои много не могат :D
12.04.11
22:51
Да,чудно защо не им се отдава да бутат щанги увити във фланелка за ненормалници (от ония,дет’ те държат мирен с тях).
13.04.11
18:55
Не ми харесва тази агитация с препоръките, но 20тата е от мен, така че - постарай се ;)
И наистина на едни фланелката може да даде само 10 кила, други могат да извлекат над 40… и така нататък :)
13.04.11
20:46
ПРЕПОРЪКИ му е майката! :Д Хахахахахаха
Та,сложих фланелка и аз...трикото не ми е черно вече,това е 2 пъти по-гадно.Много реже и не ми дава нищо на лежанка (трябва време,да му свикна)!
Нямам какво да кажа повече,скоро ще има развитие. :)
Мен ми даде 15 кг на първата тренировка мухахахахах :D :D Ами реже, и ти ще станеш мазохист, дишай ! :D
13.04.11
21:28
Мен не ми става пишката от екипировъчни резултати.Реално треньора ме кара да навличам тия глупости,аз искам да вдигам безекипировъчно.
Иначе браво на теб,дано изкараш и 40.
13.04.11
21:33
Аз обмислям дали да не се пусна на голо по чорапи и да вляза в тройката.
В 3 ката на юношите може и да влезеш. Но не, по чорапи не става брат, има си правила.
18.04.11
02:15
The Ulysses Factor by J.R.L. Anderson. It was the author’s premise that “There is some factor in man, some form of special adaptation which prompts a few individuals to exploits which, however purposeless that they may seem, are of value to the survival of the race.” Anderson had found that the grain of truth to the Odyssey was that Homer knew that in the soul of man there is a factor driving him to firsthand discovery. Although this factor is present in all humans, it is highly developed in only a few. In times of trouble, those few lead themselves and others to safety.
Homer personified this factor in the character of Ulysses. The hero of the Odyssey wasn’t driven around the Mediterranean by the whim of the gods alone. He drove himself. Once committed to the fight, there was no stopping him. Even though he was eager to return home, he had to know what was across the sea, over a range of hills, and beyond the horizon. History proved Homer correct. Conquerors and explorers who followed were also driven by this force that compelled them to unveil the unknown.
After all the seas were crossed and the land was explored, men invented new challenges to satisfy this compulsion. Some explored the polar regions, climbed mountains, and sailed across the oceans alone in small boats. Others were athletes who prepared their bodies and minds to new extremes.
18.04.11
02:22
While seeking that limit, I surpassed all who had come before me. A catastrophic injury put an end to my quest, and I was never able to find my limit. Disappointed, I nevertheless was consoled by the fact that I am one of the few who objectively knows that he’d done something better than it’s ever been done before. For ten years and four months no one performed more push-ups than I had.
Eventually, my record would have been broken no matter how many push-ups I would have done. I was touched by the Ulysses factor but Robert was too. Someone will always be waiting in the wings who has trained harder, longer, and wants the record more.
But in the greater scheme of things, it really doesn’t matter who can do the most push-ups. What is important is what I derived from the quest. I discovered and cultivated the virtues of discipline, sacrifice, and perseverance within me while pursuing a dream. Shortly after achieving that dream, I found myself engulfed in a nightmare. But the survival component of the Ulysses factor, that leads people to safety in times of trouble, came to my rescue. Had I known in advance that I was going to break my neck, I couldn’t have prepared myself better for the demanding task of rehabilitation than to train for the world push-up record. I strove, sought, and found, but unlike Tennyson’s Ulysses, my quest yielded me the fortitude I needed to rehabilitate myself to complete independence.
21.04.11
04:32
Holy shit,намерих някого в интернет,който кляка като мен,за да ви покажа най-сетне моя стил.
Забележка: По-ниско слагам лоста и за начало на спускането не си играя с лоста на трапеца си.О,не съм толкова приведен естествено,но то това неговото е следствие от положението на лоста върху прешлените на врата му,хаха.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 21.04.11 04:33.
21.04.11
23:31
Тая зала има същия интериор кат нащ’а :)
21.04.11
23:32
А..верно бе...и тоя прилича на мене...и щангата е също толкова тежка. :) Свят като една човешка длан. :)
21.04.11
23:37
аххаха даже и колана му е същия :Д само остава да си обръснеш кофата и си същия :Д
21.04.11
23:47
18* кг < 185 ..не съм се мерил точно.
102кг ,с мерак за 105,после 110…така до 140.
22.04.11
12:11
Какви са ти макс постиженията на клек,лег,тяга?
27.04.11
01:17
Искате ли да играем на една игра ? :) По стечение на обстоятелствата в момента клека и тягата са изравнени на 260кг,без екипировка.След състезанието продължавам да гоня постижения.Залагайте пари кое движение първо ще удари 300.
Ще направя и един лог по-сериозен за 5/3/1 програмата на Джими,дано е полезна.Накрая може да отворя 2-3 теми в раздел тренировки,да напиша програмите с резултати и впечатления и всеки да се оправя,както може! : ))
Мнението беше редактирано от BusyMan на 27.04.11 01:28.
27.04.11
13:54
Не мога да запазя резултатите от Смолов,правих го вече и не ми е интересен и искам програма ,в която тренирам и тягата.
30.04.11
22:57
Станах 3ти на републиканско по трибой за младежи до 23 години.Така,залаганията започнаха,утре или вдругиден най-късно започваме ПРОЦЕСА! :)
ЕЕ дай го по - подробно!!
Аз залагам на клек, щото би било по - символично. Реално погледнато би трябвало да е тягата.
Клек + 1
30.04.11
23:21
Престани да си толкова потаен, момче:)
Честито. Искам цифри и снимки!:р
01.05.11
00:04
Ами накратко:
Заявките са смешни,състезателите са смешни и Марти отива с нагласата за 1во място.На самото състезание се явяват 2 момчета на по 23 години в моята категория,незаписани.С тях става борбата,останалите са мн назад във всякакво отношение.
Започва клек.
Марти е гъзар,вдига без трико,по цвички ,на бинт - 255 кг краен опит,който като го видите мяза на загрявка.
Те в пълна екипировка,опитни състезатели (по думите на треньора,от 2006 ги е виждал по състезания) - 262.5 кг клек.Не видях как ги клекнаха,не гледах опитите.
Започва лежанка.
По план - 140 кг без екипировка,да влезем в играта,после с екипировка АКО МОГА,защото там нещата са мн. зле на тренировките.
Реално - лостовете са трибойски,твърди,няма пружинация,усещат се по различен начин,120 кг с пауза от лежанка ми беше кофти,а дори и 140 да бях вдигнал,онези двамата започват от 165 и нагоре.Казвам на треньора зарежи това,слагаме фланелката,к’вото стане ,рискуваме нула кг на лежанка.
Слагаме фланелката - 160 кг от лег е цирк,не мога да пусна,клатя се,на нищо не мяза.Слагаме 170,пак цирк,рев,болка,мизерия.Както и да е,160кг вече са заявени ,а и не ми се искаше да се връщам назад.
Нов план - правя си и трите опита на 160 кг,дано стане в единия. : ))
Реално - лягам,стягам се,намествам се - вдигам 160 без проблеми.Заявяваме 170.Същата работа.180 кг...ще видите клипа,просто е смешно.А такива кг не съм държал никога,камо ли да сложа да вдигам.Фланелката не беше стегната,за да мога да пусна...абе ЦИРК голям,но съм доволен - от нула на 180кг по някакво щастливо стечение на обстоятелствата.
В това време се вдигат от 160 до 180 кг,като говорим за 120кг,120+ категории и то нек’ви викове,крясъци.Моите 180 бяха по средата,175 единия в моята категория,182.5кг (!! как ме гони кучето) другия.
На тяга пак голичък,с коланче.210 кг ми тежат на загрявката,момчетата заявяват 260,270…аха,няма да се печели днеска. : )) Както и да е,трябваше да бягам от 4тия,че той горкия слаба лежанка,но на тягата ме водеше,само дето аванс от 60 кг в трибоя просто..не ги навакса.
01.05.11
00:07
Абе,загубих си честно,де. :) Но след няколко годинки ще съм къде-къде...
А има и друго,от догодина тия двамцата като се махнат,аз като замина...в категориа 105 кг ще останат само слабаци,много лесна категория се очертава да бъде. ( НА МЛАДЕЖИ,мъжете са друга бира :Д )