Абе, да не гаджето да те е зарязало и да е тръгнала с Галин Релефа :) ?
Конан от бъдещето... :lol:
02.12.09
18:58
Разбихте ме :D :D DeadManWalking за колко време направи краката си толкова здрави (приблизително) ?
И аз съм се заел от 1 месец да ги изведа като най-силна мускулна група (както трябва да е попринцип).
Засега напредвам добре - за 2 месеца от 60кг max на клек станаха 100 max
Мнението беше редактирано от radostin radev на 02.12.09 19:01.
02.12.09
19:02
Как,как..ретроспекция:
1.Линейна прогресия в сплит с протоколи “за маса”.
2.Мляко и клек,незавършен.
3.Метод 25 с линейна прогресия (повече интензивност,по-често трениране на всяка група и по-малък обем)
4.Още един мляко и клек,този път завършен.
5.Линейна прогресия до сега...неуспешна. :) Ама то трябва и да се учи,и да се тласка..не може само щанги. :)
Нещо интересно:
В даскало по физическо ми засичат 6.3/6.4 сек за 50 метра.
В залата по-опитен треньор ми засича 6.94. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 02.12.09 19:14.
02.12.09
23:10
Как,как..ретроспекция:
1.Линейна прогресия в сплит с протоколи “за маса”.
2.Мляко и клек,незавършен.
3.Метод 25 с линейна прогресия (повече интензивност,по-често трениране на всяка група и по-малък обем)
4.Още един мляко и клек,този път завършен.
5.Линейна прогресия до сега...неуспешна. :) Ама то трябва и да се учи,и да се тласка..не може само щанги. :)Нещо интересно:
В даскало по физическо ми засичат 6.3/6.4 сек за 50 метра.
В залата по-опитен треньор ми засича 6.94. :)
На какви размери и КГ са тези постижения за 50 метра ;d
03.12.09
09:14
96 kg
“Постижения” не бих ги нарекал.Аз се целих за 6.1,а то се оказа,че трябва да се радвам,задето съм под 7.
Много зависи как от кого се засичат резултатите.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.12.09 09:15.
03.12.09
09:17
Нещо снимки ала-бала щеше да има. :)
03.12.09
09:21
Нещо снимки ала-бала щеше да има. :)
Ала-бала ще има!
Пишете ми на ЛС да ви дам голи снимки на DeadMan.
Както се казва само по теглич. :lol:
С тия снимки чак се удивлявам как е възможно.. през една-две седмици и ще се намери някой да пита :lol:
Човекът бяга по-бързо от повечето с 20-30 кила по-леки от него хора тук, без да го тренира специално (поне доскоро, сега с гюлето не знам). На една серия клек измества няколко пъти повече кила отколкото максималния трибой на повече от 95% от форума. Вдига щанги и тласка гюле, тренира яко всеки ден.
Та, след това обобщение - какъв човек трябва да си, че при този background упорито да продължаваш да питаш за снимки? Каква стойност има визията му, след като човекът МОЖЕ? Да не можеше, да се хвали с визия..ама в момента снимките нямат никаква стойност.
Евала Дедмен, и честито за жената - и аз моята преди време я разкарах, за да мога да тренирам по-качествено. Няма друг начин, какво да се прави :) Сега остава да ги смачкаш на трибой и гюле.
G33К е много прав , напълно го подкрепям. Не знам каква е тая мания за снимки , но 2-3 определни хора от форума ни имат явно желание за “мерене на .. ” с останалите , което не им прави чест.
Дедмен , поздрави , продължавай все така упорито :)
03.12.09
14:31
Абе хораа кво ме нападате бе?! :-/
Преди около месец в дневника беше споменато, че ще има снимки.
Това е първото ми питане за снимка и почнахте. Аре фък, повече няма да питам за нищо.
Абе хораа кво ме нападате бе?! :-/
Никой не те е нападнал, не и конкретно теб.
Преди около месец в дневника беше споменато, че ще има снимки.
Да, че следващото лято ще има снимки, ако си чел.
Аре фък, повече няма да питам за нищо.
Порастваш. :)
03.12.09
20:47
ГИЙК,благодаря за милите думи. ;-P
pitbul,днес се гледах в огледалото...отслабнал съм яко,но...се щракнах веднъж.
Само за да не ми се сърдиш ще пусна една снимка в гръб.
Сутрин,93 кг! :( :(
А спринтове..не правя,всъщност бегови вече не правим,те бяха за навлизане малко в материята,активиране на заспали мускулни групи и нагаждане към определен обем на тренировката.Просто ми се тичаше. :)
Сега правим скачания разнообразни,което някак тихомълком,без да усещам реална умора ми убива и тягата и клека,та съм ги занемарил.
Далеч нямам нужния опит за да синхронизирам силови с плиометрични и технични тренировки,оплитам се като пате,но пък и не ми е приоритет сега,училището ми съдира гъ*а. :)
И все пак - бутаме и дърпаме ! :
1.Равен лег - тройки до 120,120х7 +1
2.Набирания (подхват) - четворки до 20кгх6
3.Мъртва тяга - без фитили дръпнах 180 без проблем,значи хватът не е като да не държи. :) После 2 8-ци на 160кг и толкова.
4.Корем...слабо,някак си престанах да усещам натоварване от упражненията и станаха изморителни ,но не и ефективни.
ГИЙК,започвам да страня от идеята за трибой.Нали знаеш,всяко силово постижение държи влага няколко седмици,след което ако не се подобри ,изглежда слабо.Така се чувствам в момента - извън форма.
Пък и организацията по това състезание в Плевен ми е мътна,щели да са с екипировки...простотии. :) Докато на гюле съм си към БФЛА,всичко си е уредено и имам информация за протичането на срещите.
Но е факт,че на гюле съм относително 2 пъти по-слаб,отколкото с щанга в ръка.Обаче пък е нещо,което не всеки може (една от причините да започна да тренирам изобщо :) ) ,интересно е ,а и е предизвикателство.
Редакция : 8мици на 160кг с фитили,ест. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 03.12.09 21:08.
04.12.09
19:18
Хаха,ревахте за снимки,сега мълчите като гъзове?!
Днес учене още на тласкане от място...изнервям се.
Доспа ми се на тренировка... :/ Мисля да си купя мултивитамини,хората с прохормони тренират,аз на кюфтета два спорта. >:-(
Ахх...тази вечер почти ще се наспя,но утре вечер наистина ще си легна и ще откарам 10 часа. :)
Ам...друго за казване май няма,утре ще правя клекове,макар отсега краката да ми отказват.Абе положението не е добро,на 22 Декември отивам на зимуване с класа,1 седмица почивка.
Страхотна ширина на гърба, въпреки че майче трапеца убягва и има лека асиметрия?
Абе, тласкането на гюле само с едната ръка ли го правиш ? Може да е тъп въпроса ми, но ако е така, не мислиш ли, че това би довело до дисбаланс в силата и формата на дясната/ляват част на тялото ?
04.12.09
19:54
Очаквах да имаш много по - голям трапец и много по - плътен гръб.
Добре е гърба. На 17 години какво искате, без мускулната маса да му е приоритет ? :)
04.12.09
20:14
добре си и то, като се знае какви са ти целите..
Мнението беше редактирано от Николай Н. на 04.12.09 20:54.
04.12.09
20:46
Е съжалявам,че те разочаровам. :)
И аз искам да съм Арнолд Шварценегер,ама не съм. :)
Та - гюлето само с една ръка,да.Дисбаланс?Вероятно.Пука ли ми?Не.
04.12.09
20:48
Понеже снимката е отдолу гърба изглежда по-малък.Ако фотоапарата гледа отгоре, разликата ще е голяма.
Понеже снимката е отдолу гърба изглежда по-малък.Ако фотоапарата гледа отгоре, разликата ще е голяма.
Точно заради това културистите, когато позират пред публиката и съдиите, са на подиума(по-високо) и когато показват широк гръб отзад, стъпват с единия си крак на пръсти, и се навеждат назад, като извиват кръста си в дъга, и така се създава същата илюзия дори и отдолу да гледаш.
Мнението беше редактирано от El padre на 04.12.09 20:55.
И все пак за мен това е един адски впечатляващ гръб. Не знам какво очакваха другите, но на 17 години, без приоритет маса, без да го е стегнал/изкарал и т.н. това е един много добър гръб.
Даже не мога да намеря точната дума на български - astonishing!Gorgeous ;P, имайки предвид, че си на 17.
05.12.09
01:05
Стига толкова.Почувствах се неудобно. :/
Иии да,това не е най-добрата светлина/поза/място/време за снимка.Но целта не е да изглеждам впечатляващ.По-скоро да разсея фантазиитеза мен,които някои от вас (разочарованите) имат.Не е необходимо да изглеждаш като горила за да бъдеш силен и атлетичен.
Колко по-широк гръб,бе ?! Не съм го мерил,но началото на лятото беше 122-123 сантиметра.125 ги имам сигурно...вие нормални ли сте ,130 сантиметра ли ми търсите?! Нито съм на хранителни добавки,нито спазвам хранителен режим,дори тренировъчен режим не съм спазвал от шепа време. :)
Та аджеба, защо се очаква да приличам на бодибилдър?! :lol:
Виж,за ръцете мога да се съглася,можеше и да са по-големи...ако ги тренирах изобщо !!! :lol:
И...хаха,как се расте на 3 упражнения за 3 различни мускулни групи по 3 серии,по 4-5 повторения? :D Това и на стероиди няма да го бъде.
:lol:
И не ме оправдавайте с това,че съм на 17.Не се сравнявам с наборите си,а и не обичам да ми свалят летвата.
Лека нощ,утре съм на уроци. :sick:
Редакция: Какво ще кажете за качеството на снимката ? Sony Ericsson w810i за 60 лева го взех,смених му драйвърите на камерата и снима перфектно (като за телефон 2006 година). :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.12.09 11:35.
05.12.09
12:27
Добре снима за 2 мегапикс.
И аз се занимавам с електроника, пиши ако продаваш или търсиш нещо.
Не правите ли 1 ден, или поне част от една тренировка и с другата ръка? Чувал съм, че е метод за балансиране на страните, защото дисбаланси може да има до едно ниво, после тялото спира да напредва и на тренираната страна. Това са предимно теории и неизпробвана информация, та ми е интересно дали наистина се прилага? То е ясно, че едната страна винаги ще си остане “куцата”, ама поне колкото може да се балансира, или няма такива работи?
05.12.09
12:46
Ич не ми е за твоя гръб, че да оставам разочарован. Просто всички трибойци които съм виждал стоят мн. набити , а ти имаш впечатляващи силови резултати и в същото време всякаш не ти е баш за трибоец физиката.
Ич не ми е за твоя гръб, че да оставам разочарован. Просто всички трибойци които съм виждал стоят мн. набити , а ти имаш впечатляващи силови резултати и в същото време всякаш не ти е баш за трибоец физиката.
Kолко са натуралните трибойци със нормален, или слаб ген, които изглеждат супер мускулести и плътни?
Силата рядко е пряко свързана с визията. Вече ако визията дойде в следствие на силата, това е страничен ефект.
О, и той тренира от по-малко от две години, като е започнал със сплит и гимнастически упражнения.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 05.12.09 13:15.
05.12.09
13:17
Не правите ли 1 ден, или поне част от една тренировка и с другата ръка? Чувал съм, че е метод за балансиране на страните, защото дисбаланси може да има до едно ниво, после тялото спира да напредва и на тренираната страна. Това са предимно теории и неизпробвана информация, та ми е интересно дали наистина се прилага? То е ясно, че едната страна винаги ще си остане “куцата”, ама поне колкото може да се балансира, или няма такива работи?
Значи,не мога да говоря от името на всички клубове по лека атлетика. :) Моят треньор ме е почнал от А,Б...в начален стадии съм,макар и ускорен.Наистина ме кара веднъж да тласкам и с лявата ръка,но беше по-скоро между другото,отколкото да се наложи като рутина.
Всеки случай беше отвраително усещане.Цялата тази техника с дясната,дето едвам я докарвам,с лявата беше ад.Като инвалид се чувствах. : ))
Пък и реално погледното няма как да буташ еднакво добре и с лявата,че да изравниш страните.Силата на тласкането е пряко зависима от цялото тяло,стабилността и т.н.
С лявата страна просто не ми се получава и дори да тласкам - няма файда.
Е,предполагам с времето ще задобрея,но пак ми се струва излишно,тъй като натоварването не е особено голямо.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.12.09 13:19.
05.12.09
13:19
Добре снима за 2 мегапикс.
И аз се занимавам с електроника, пиши ако продаваш или търсиш нещо.
Търся мобилни телефони Sony Ericsson от W серията над 810i.w900 и нагоре втора/трета ръка за под 120 лева ,по възможност направо трампа за w810i или nokia 6300 + доплащане.
05.12.09
13:42
аз имам sony ericsson w800 като w810 с предпазите на камерата и може ли да ми кажеш как си смени драйварите ако може напиши си скайпа на лично съобщение.
Значи,не мога да говоря от името на всички клубове по лека атлетика. :) Моят треньор ме е почнал от А,Б...в начален стадии съм,макар и ускорен.Наистина ме кара веднъж да тласкам и с лявата ръка,но беше по-скоро между другото,отколкото да се наложи като рутина.
Всеки случай беше отвраително усещане.Цялата тази техника с дясната,дето едвам я докарвам,с лявата беше ад.Като инвалид се чувствах. : ))Пък и реално погледното няма как да буташ еднакво добре и с лявата,че да изравниш страните.Силата на тласкането е пряко зависима от цялото тяло,стабилността и т.н.
С лявата страна просто не ми се получава и дори да тласкам - няма файда.Е,предполагам с времето ще задобрея,но пак ми се струва излишно,тъй като натоварването не е особено голямо.
А, да ги изравниш е абсурд, аз като знам колко е трудно да се научиш да влизаш в краката и да играеш бокс от неудобния гард изобщо не си правя илюзии, че е възможно двете половини да са еднакво функционални.
Просто съм го чел като концепция, ама ми беше интересно дали се прилага наистина.
Мнението беше редактирано от G33K на 05.12.09 13:51.
05.12.09
19:13
В края на Януари месец ще имаме състезание,питай каквото те интересува и ще се постарая да набера информация. :) И на мен ми е бледо още.
Днес:
1.Набирания
2.Power Clean - 80кгх1 (най-после,можеше и по-добре да го направя)
3.Раменни преси с дъмбели от седеж - 40х6,33х8
4.Clean & Push Jerk с дъмбели,всяка ръка по веднъж (реших да пробвам) - 20кг,33кг,40кг...няма по-тежки дъмбели,тези не бяха предизвикателство,само дето на лява ръка по-трудно се координирам,но нищо особено,а дори и да имаше по-големи дъмбели,страх ме е да ‘дигна 50 кг над главата си с една ръка.
5.Заден клек - 170х3 макс...краката ми ги няма никакви. :)
Описвам само последните серии,другото е подготовка просто.
Намалил съм обема до минимум с цел по-бързо възстановяване.
06.12.09
10:11
Power Snatch трябваше да пише . :-)
A сега започвам да вдигам и power clean-a.
Мен много ме дразни тъпия пауър клийн, че ми се опират тея 100 кила, но според мен е защото не мога да правя тяга с повече от 130 в момента...като взема още желязо и вдигна работните серии на тягата ще видим.