Кажете си мнението!

19.12.04
11:46

Какво мислите за трази програма:
Понеделник:Почивка

Вторник:Гърди + Бицепс (+Корем)
щанга от лег - 3х10,8,6-8
щанга от полулег - 3х10,8,6-8
кофички - 3х10-12
дъмбели от стоеж - 3х10,8,8
скотово - 3х10,8,8

Сряда:Почивка

Четвъртък: Гръб + Трицепс
набирания - 35 (по колкото мога в серия)
хоризонтален скрипец - 3х10,8,6-8
гребане с дъмбел - 3х10,8,8
тесен хват от лег - 3х10,8,8
френско - 3х10,8,8
дъмбел зад глава - 3х10,8,8

Петък:Почивка

Събота:Рамо + Корем
раменни преси - 3х10,8,6-8
раменно разтваряне встрани - 3х10,8,6-8
раменно разтваряне назад - 3х10,8,6-8
повдигане на крака от вис - 3х20
коремни преси - 3х25-30 (или до отказ в последната серия)

Неделя:Крака
хакен - 3х15,12,10-12
легекстензия - 3х15,12,10-12
бедрено сгъване - 3х15,12,10-12
калф машина - 3х15,12,10-12

Тренировката е за маса. Това са работни серии и са в пирамида. Мисля да взимам  протеин, преди и след тренировка, ако може да ми препоръчате някакъв (на коя фирма и колко ще струва на месец).

ми,добра ти е програмата,аз,лично,бих ги групирал различно:
гърдите с корема
гърба с рамото
бицепса с трицепса
крака с трапец
и също по 3 серии на основните упражнения са недостатъчни,увеличи ги с малко,като правиш по повечко от сериите на максимални кг за да увеличиш силата

DM

19.12.04
15:36

хахах мнoгoяка програма, започва веднага с почивката хаха
Ами смешно си е, но ще ви помоля да се въздържате от подобни коментари. :)
Mr_Muskul

DM

19.12.04
17:20

Извинения, ама ми стана весело
трябвало е просто от тренировъчния ден да започне
:lol:

19.12.04
17:29

Добра ти си е програмата, а колкото до добавките аз използвам само на Biogame продуктите и съм доволлен от тях.По принцип най добри за мен са продуктите на MLO имах възможноста да ги тествам в период от 3 месеца и най много дръпнах тогава,но винаги има едно НО много са скъпи и мисля че не си заслужава ако няма да си професионалист,но става ако баща ти е милионер

BA

19.12.04
20:23

братле програмката ти е супер . но мойта е разпределена по друг начин :) а за масата бате земи си креатин по добре но разбира се ако си по заможен мое си земеш и некви протеини :) лично аз маса не качвам , не сам качвал и нема да качвам щото целта ми е по различна от мерки - бицепс-50см гръдна обиколка-170см и .... обаче си зоба креатин за издръжливост и са ми казвали че помага и за качване на маса ! аиде Успех  :wink:

19.12.04
20:27

[quote author=“basketball”]братле програмката ти е супер . но мойта е разпределена по друг начин :) а за масата бате земи си креатин по добре но разбира се ако си по заможен мое си земеш и некви протеини :)

Креатина е къде къде по скъп от протеина.А за да имаш разтеж е задължителен Протеина не креатина-който е сбор от няколко аминокиселини.Не е задължително да си го купуваш,може да си го набавяш от яйца и др.

X_

19.12.04
20:55

програмата не е лоша,но ще ти препоръчам добра загрявка-обща и по още 1-2 серий към всяко упражнение,загряващи-с много лека тежест,с лостта например по 15-20 повторения.Не знам на колко си години,но аз съм над 30 и вече усетих проблема от работа с големи тежести без необходимото вработване....

не виждам кво смешно има че започва с почивка.всъщност обяснението е много просто-програмата започва не от понеделник,а от вторник,т.е. почивка не съществува,а си е точно на място,защото ще им трябват поне 24 часа на мускулите,погледнато от неделя,да релаксират

basketball,и наи-добрите културисти нямат обиколка,по-голяма от 155см,така че има голяма разлика от това,да си супер релефен и мускулест и да кажеш :170 гръдна обиколка и 50 ръце,а не да си се родил такъв

20.12.04
00:53

[quote author=“xmanx”]програмата не е лоша,но ще ти препоръчам добра загрявка-обща и по още 1-2 серий към всяко упражнение,загряващи-с много лека тежест,с лостта например по 15-20 повторения.Не знам на колко си години,но аз съм над 30 и вече усетих проблема от работа с големи тежести без необходимото вработване....

Имам 15 минути обща загрява и загрявка с малка тежест, преди всяко упражнение, но просто не го написах. Прегледах сайта на biogame ( http://www.biogame.biz/ ), но не се ориентирам много добре какво да гледам. За AMINO ACID 3800 и AMINOGAME 1500 ли става въпрос?
А понеделникът е първи, защото с него започва седмицата :D

20.12.04
01:11

[quote author=“MeSS”]Имам 15 минути обща загрява и загрявка с малка тежест, преди всяко упражнение, но просто не го написах. Прегледах сайта на biogame ( http://www.biogame.biz/ ), но не се ориентирам много добре какво да гледам. За AMINO ACID 3800 и AMINOGAME 1500 ли става въпрос?
А понеделникът е първи, защото с него започва седмицата :D

Защо загряваш на всяко упражнение ? загрява се на първото за дадена група.
За начало можеш да почнеш с аминогаме 1500 и суроватъчен протеин

20.12.04
10:54

Здрасти! Понеже искаш мнение - получаваш.
Хайде на бас, че ако намалиш обема на програмата наполовина, ще качиш повече маса! Сега сезона е добър за подобни експерименти, можеш да опиташ по тази програма един месец, след това по същата, но намалена наполовина и да сравниш резултатите. Иначе и на мен ми харесва приграмата, обаче много, много обем.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1