За корем кардио? (173см 63кг)

07.01.08
12:27

Искам да ви попитам дали ше е добре да прая малко кардио за корема! Защото съм слабичък но пък нямам оформена преса!
И с какви упражнения да почна? За сега мисля с колелото по 20 мин след тренировка, но не знам на какво напрежение да направя колелото!
Имам и друг въпрос: Имам чувството че освен мазнини (които не са много) мисля че самият корем ми е подут не знам от какво тва, някой ще може ли да ми каже дали това може да се премахне с тренировки?

MA

07.01.08
13:17

Ицак, аз имам същия проблем...корема ми е подут някак си а не ми е толко мазен...в смисъл имам си мазнинки ама проблема мисля че е в храненето..в нередовното хранене и в самата храна...аз поне вечер като ям по-лека храна..предимно зеленчуци(след 18:00 часа ям 1 път месо и после само салати)...и така съм по-добре, корема ми се прибира и се чувствам по-добре!

07.01.08
13:27

Ми ще пробвам само на салати и зеленчуци вечер пък да видим! Благодаря ти!
А за кардиото някой ще ми отговори ли?

07.01.08
14:16

Да попитам имаш ли необходимата мускулна маса на коремните мускули, която маса да орелефиш? Ако не, първо натрупай нея. Ако я имаш, да кардиото много помага (в комбинация с хранителен режим+може и някоя друга добавка).

Щом си слабичък предполагам нямаш мазнини по корема. Така че първо изгради масата на коремната мускулатура. Кардиото не е за теб в случая.
Подуването може да е от разширен стомах, но така чрез форума никой няма как да ти каже с точност.

07.01.08
18:36

Ами как да разбера дали имам нужната мускулна маса на корема???

07.01.08
19:31

Ами какъв ти е стажа, тренирал ли си го, съобразявал ли си режима си с оглед покачване на мускулна маса...то се вижда и с просто око, тренирал ли си за корем, колко си тренирал, какви упражнения...такива работи, сам прецени.

MO

07.01.08
20:09

казано от Maz0hizM на 07.01.08, 13:17:

Ицак, аз имам същия проблем...корема ми е подут някак си а не ми е толко мазен...в смисъл имам си мазнинки ама проблема мисля че е в храненето..в нередовното хранене и в самата храна...аз поне вечер като ям по-лека храна..предимно зеленчуци(след 18:00 часа ям 1 път месо и после само салати)...и така съм по-добре, корема ми се прибира и се чувствам по-добре!

потърси за вакуумки

08.01.08
12:11

Ми скоро не сам тренирал корем! А преди година към 4 месеца когато тренирах съм правел 1 път в седмица коремни преси и 1 път повдигане на краката, не съм се съобразявал с никакви диети или режими!
А също и ако може някой да ми каже горе долу ако правя кардио как да си разпределя трудноста на колелото! На 1 скорост ли да карам или да я увеличавам постепенно?

09.01.08
17:25

Карай на лека степен с равномерно темпо близко до долните граници на пулса ти (искам да кажа, че НЕ е нужно да изхвъква сърцето ти и да ти бие пулса в гушата за да стопиш мазнини).

10.01.08
12:01

[quote author=“Mothefucker” date=“1199729384]потърси за вакуумки

А искам да попитам за тези вакуумки точно как се правят че търсих в форума за вакуумки гледах клипа но не разбрах много!
Значи поемам си въздух и стягам корема, докато ми стигне въздуха и след тва какво да правя? И по колко време трябва да го правя това!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1