Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
JI

21.08.06
08:46

42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .

HE

21.08.06
09:39

[quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.
диети не спазваш добре поне ограничаваш ли се от кофти мазните и високо калори4ни храни или ?
чудно ми е щото нямаш мнго голям процент мазнини около 10 е а аз примерно ако не си ям ниско калорично се омазнявам доста .

42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично  :D и то не заради друго просто не обичам месо.

JI

21.08.06
10:17

[quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.

42 студена без да съм тренирал. Не се ограничавам с нищо в яденето - ям каквото обича и ми харесва. Принципно съм с доста бърз метаболизъм. Единственото с което се ограничавам е месото ям само пилешко и то 1-2 пъти седмично  :D и то не заради друго просто не обичам месо.

тоя пост ме закопа

HE

21.08.06
10:20

[quote author=“JiVk0”][quote author=“head_hunter”][quote author=“JiVk0”]42 след тренировка или студена попринцип студена нали аз така я виждам.

тоя пост ме закопа

Защо нещо тъпо ли изръсих?  :roll:

21.08.06
10:33

Хаха, май двамата с JiVk0 ти завиждаме за метаболизма.
Браво ! и да хапваш повечко месце :mrgreen:

21.08.06
10:34

Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

HE

21.08.06
10:39

[quote author=“introducer”]Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.

JI

21.08.06
17:13

[quote author=“head_hunter”][quote author=“introducer”]Да,че не обичаш месо ,странно прозвуча .. :roll:

Ами не обичам - просто въпрос на вкус. Има хора които не обачат различни ястия - аз не обичам такива в които се съдържа месо. За да не изключвам месото изобщо хапвам 1-2 пъти седмично пилешки пържоли. Иначе хапвам доста сирене, кашкавал, яйца и мляко.

ам затова ставаше въпрос чеее не обичаш месо щото е доста странно за  трениращ човек и се зачудих от къде си добвяш белтъците , но ясно :).
БРаво за резултатите чакам апаратчето и аз да си дръпна едни фотоси :)

21.08.06
18:02

Аз също не обичам месо, не, по-скоро НЕ ПОНАСЯМ МЕСО.
Мога да търпя само пилешко, луканка и разни неща от кайма. Но въпреки това за 2 год.(откакто почнах фитнес) съм качил 20 кг.

22.08.06
08:44

Head_Hunter Браво !!! Продължавай в същия дух  :wink: Доста добра ръка  8)

RE

27.08.06
14:56

_MuSa6I_
доста добре за 69 кг.Само наблегни повече на гърба.

DU

27.08.06
16:24

_MuSa6I_ за тия кг си перфектен просто.Драснете и едно коментарче за меене  :oops:

27.08.06
22:27

head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.
DunevmotorSport , още има какво да се желае.
_MuSa6I_ , добре си , ама  мен ми изглеждаш повече килограми.

DU

29.08.06
00:33

bezstrashen Много добре я кажи стаж ръст килограми

29.08.06
01:13

[quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.

Аз мисля че към 75 не му мърдат та и повече, иначе добре ;)

29.08.06
01:53

[quote author=“fixer2”][quote author=“diksi”]head_hunter , трицепсът ти погледнат  отстрани много ме кефи.

Аз мисля че към 75 не му мърдат та и повече, иначе добре ;)

А може и краката му да са клечки ;)

_M

29.08.06
10:51

мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

29.08.06
13:15

[quote author=“_MuSa6I_”]мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.

_M

29.08.06
18:38

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“_MuSa6I_”]мога само да се радвам,че изглеждам повече кг,но има още много какво да се желае.а краката в действителност са ми много слаби - 53см бедро и 36см прасец  :cry:

Ами защо не ги правиш ? Затова всички си мислят че си повече килограми , та те краката са 50% от телесното тегло , при мене пък е обратното когато съм с дънки никой не ми вярва че съм 72 килограма.

кой е казал ,че не ги тренирам...просто са ми слабата мускулна група  :?
качи и ти някоя снимка и особено на краката да се надъхам

29.08.06
18:40

Е няма кво да качвам , просто защото няма какво да се види , а на краката като си направя ще ти покажа ;]

29.08.06
18:50

DunevmotorSport еми на 17 съм , 178 висок , 72 килограма , стаж 3 години с огромни прекъсвания (1 год без спорт заради операция) и вечи съм 3-4 месеца редовно без повечи лигавщини  :lol: и няма да прекъсвам

По-здрави!

RE

30.08.06
17:17

[quote author=“cool_five”]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=58683
гръб очаквам критики :roll:

Нямам критика.Гърба ти е просто много добър от това което може да се види на снимката.Поне за мен. :wink:

31.08.06
09:34

cool_five

Доста добър Гръб бате !!!! Колко стаж имаш ??

31.08.06
10:54

northshore` - ОК, ама може би трябва да наблегнеш на горната част на гърдите.  :)

31.08.06
11:07

Ам чесно казано аз долната част почти не я тренирам, горната винаги я включвам към тренировката за гърди, ама долната пропускам някой път

31.08.06
12:00

northshore` не се засягай ,но ръката ти не ми изглежда да е 37,3 см ,както каза в другата тема.

31.08.06
13:15

Ръката му не е 37.3 см !

Както и да я гледам няма как да стане.

31.08.06
14:57

Абсолютно, изглежда към 33см МАКС !!

SP

01.09.06
00:14

Ръката спокойно може да му е 36-37см. Той е 181 все пак. Моята е 39см на 189 и на снимка изглежда доста мизерно. Просто на високите хора особено ръце и крака изглеждат по-слаби.

01.09.06
02:07

Ръката ми е толкова, ако щете вярвайте, но на снимка наистина изглеждам по слаб отколкото в действителност съм. Затова не обичам да си снимам тялото  :wink:

HE

01.09.06
09:20

northshore` браво добре се развиваш. Няколко съвета от мен /съвсем добронамерени /:
1. наблегни на ръцете
2. не пренебрегвай рамото
3. гърдите ти вървят добре, но въпреки
това не подценявай и тази мускулна група.
Успех

01.09.06
13:46

[quote author=“head_hunter”]northshore` браво добре се развиваш. Няколко съвета от мен /съвсем добронамерени /:
1. наблегни на ръцете
2. не пренебрегвай рамото
3. гърдите ти вървят добре, но въпреки
това не подценявай и тази мускулна група.
Успех

Познато ми е това.
northshore`
Наистина трябва да наблегнеш на ръце, най-вероятно ще вървят доста по-мъчно.

Или избери схема с ръце отделен ден или винаги ги слагай като първо група в трен и много внимавай да не ги претренираш, че нищо няма да стане... :) Но като цяло си тренирай балансирано.
И щом си на 14, не се вживявай толкова по трен. Има още да  разтеш. На тази възраст, примерно хормоните още не са ‘се стабилизрали’  :wink:

Bio_MeN, добре е. Добра гърбина си вкарал.  :lol:
Наблегни на ръцете и евентуално краката, ако са зле.

bezstrashen, добре тренираш. Може би гърба иска повече. И опитай да развиеш рамото, без да претренираш други групи

УСпех

01.09.06
14:01

Ръцете са ми заслабнали, защото направих пауза от фитнеса за 1 месец (море, балкан..) и денят, в който щях да ги тренирам беше същия, а както забелязвате снимките съм ги качил сутринта и не бях ходил още. След време ще постна пак като си тренирам редовно  :wink:

01.09.06
17:49

bezstrashen, добре тренираш. Може би гърба иска повече. И опитай да развиеш рамото, без да претренираш други групи

да е tpd преди пренебрехвах доста рамото и то си показва сега  8)  ще гледам да го коригирам и сичко останало

По-здрави!

02.09.06
14:04

[quote author=“bezstrashen”]

да е tpd преди пренебрехвах доста рамото и то си показва сега  8)  ще гледам да го коригирам и сичко останало

По-здрави!

Познато ми е, ама внимателно трябва, че  да не стане някой гафец.  :wink:

[quote author=“northshore`”]Ръцете са ми заслабнали, защото направих пауза от фитнеса за 1 месец (море, балкан..) и денят, в който щях да ги тренирам беше същия, а както забелязвате снимките съм ги качил сутринта и не бях ходил още. След време ще постна пак като си тренирам редовно  :wink:

Според мен това няма нищо общо пич, просто главните ти групи излизат по-напред от малките, като трицепс и бицепс. 

Ама това донякъде е и добре, защото при други хора с добри ръце големи групи им изостават кофтак.

vanisher, като спомена за бокс... Съветвам те да не тренираш 2 неща заедно. Освен ако не смяваш да ставаш професионалист и около това да ти се върти ежедневието. Бачкай само бокс примерно, после ако подновиш бб ще върнеш много бързо форма, и ще си запазиш основните рефлекси, няма претрен. няма нищо...

HE

05.09.06
11:21

ASTOR браво много масивен гръб - струва ми се че си и поизчистил. Поздравления.

ASTOR, добре изглеждаш. Ако поизчистиш и стегнеш, разликата между гърба горе и кръста долу ще се увеличи и ще изглеждаш много по-добре и по-голям, дори и да си по-малко кг. Сега е момента, че идва зимата и оформянето е по-трудно  :wink: Други снимки ще видим ли?  :D

05.09.06
11:35

ААААА ASTOR тежката артилерия доиде :)

05.09.06
12:56

e добре бе, Astor, що не земеш да се изчистиш!?

EM

05.09.06
13:10

що му се намесвате на човека, както преди време някой беше пуснал анкета “да направи ли Астор период за релеф” или нещо подобно. той е достатъчно голям /във всяко отношение  8) /  за да си реши сам как иска да изглежда

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1