Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
JI

05.09.06
14:10

[quote author=“weenie”]e добре бе, Astor, що не земеш да се изчистиш!?

щото има задължения , огворности и време което е пари мислиш ли че като си на 25 -30 години ще ти се мисли да тренираш камо ли да се изчистиш ....

05.09.06
16:36

Тhe Prowler - браво за прираста в ръцете, но не забравяй и рамената. ;)
btw ръцете ти изглеждат по-големи от 36см.  :)

аааа и...
[quote author=“JiVk0”][quote author=“weenie”]e добре бе, Astor, що не земеш да се изчистиш!?

щото има задължения , огворности и време което е пари мислиш ли че като си на 25 -30 години ще ти се мисли да тренираш камо ли да се изчистиш ....

Донякъде си прав, особено за спазването на строги хранителни режими и т.н., но все пак...не ни копвай толкоз рано.  :P

05.09.06
17:07

[quote author=“NRG52”]Тhe Prowler - браво за прираста в ръцете, но не забравяй и рамената. ;)
btw ръцете ти изглеждат по-големи от 36см.  :)

Еми не г изабравям, ама на тях отскоро им намерих цаката  :wink: ще наваксат то всъщност предното и задното изостават средното не.

05.09.06
23:00

jivko ви е отговорил вместо мен
А това на снимката съм в момента, сега почвам да тренирам малко 2-3 м пък да се надяваме да кача още малко , да ги задържа тия кг и тогава ще помисля за чистене.
Че ще чиста тая година ще чистя само незнам до какво ниво
Но ще има
Ще се падне зимата но за мен няма особено значение
Поздрави
emergency_bg Мерси за думите

06.09.06
14:58

ASTOR, сякаш леко си изчистил. Успех с начинанието.

The Prowler, напредваш, това е добре. Тялото не е само ръце.  :wink:

06.09.06
15:06

[quote author=“tpd”]ASTOR, сякаш леко си изчистил. Успех с начинанието.

The Prowler, напредваш, това е добре. Тялото не е само ръце.  :wink:

Знам , в момента обръщам по-голямо внимание на ръцете ,а другите групи напредват също ,но по-бавно  :wink:

JI

08.09.06
11:58

май е време да почнеш да ги тренираш на закрито :)
иначе 50 метра 6 седкунди не е зле , не е и много и аз ги бягам толкова  :wink:

08.09.06
14:44

[quote author=“JiVk0”]май е време да почнеш да ги тренираш на закрито :)

Ееее все едно ми взе думите :) абсолютно същото щях да му пиша и аз!

09.09.06
05:18

TREVATA
около две години стаж но с едно прекъсване от 5-6 месеца :)години-19 ръст-179см. тегло-86кг. :!:

09.09.06
08:28

cool_five

Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:

ASTOR

Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??

[quote author=“TREVATA”]cool_five

Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:

ASTOR

Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??

И мен много ме впечатли гърба на ASTOR.

RE

14.09.06
01:08

ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:

14.09.06
10:34

[quote author=“realityman”]ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:

Да, аз съм.

FZ

15.09.06
18:57

ASTOR браво пич супер си !  ти си може би единствения в този форум който пише истински неща такива каквито са а не такива каквито би трябвало да бъдат ! когато някой достигне твоето ниво на масивност и разбере какво усилие ядене и тренировки са нужни за тези размери тогава да говори за диети за чистене и там подобни неща ! едно голямо БРАВО от мен и аз съм за голямата маса а за диети винаги има време ! мускулната масата се прави трудно и супер трудно се задържа ! съжалявам че много малко хора ще разберат какво искам да кажа .  8)

15.09.06
22:41

АСТОР  само едно Ще ти кажа ЕВАЛА  не си си губил времето през вси4ките тези години като билдер, Браво

15.09.06
23:27

BIG PICHAGA,valentinik46 благодаря за добрите думи. Вие сте от малкото които оценяват и реално се досещат така ли лесно се подържа маса от около 130 кг

SP

16.09.06
00:36

ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?

16.09.06
08:35

ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително

16.09.06
16:29

[quote author=“Sportex”]ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?

Ами седя си на тях от 3-4 години, ама не съм тренирал сериозно последнте 2-3
Но като всичко е натурално не се губи лесно
сега съм започнал малко по малко да влизам в ритъм

[quote author=”ТREVATA”]ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително

Помниш ти , помниш
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави

16.09.06
23:33

[quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави

след тренировка или студена?

16.09.06
23:35

Колко е наи голямата ръка в България ?

17.09.06
00:34

[quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави

Студена много ясно, винаги се мери на студено

17.09.06
08:28

ASTOR

Маааа  :shock: 55 ръка брат .... Лелелел .... Мислил ли си досега релеф да вкараш ?

nikki_g

Доста добре си братле !!! Продължавай в същия дух !!! Колко стаж ??

17.09.06
09:10

10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини  :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не  :D :D :D

17.09.06
09:34

[quote author=“nikki_g”]10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини  :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не  :D :D :D

ХЕхехех  :lol:  :lol: Мога ли да попитам на колко години си ?

17.09.06
10:18

25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя  :D

17.09.06
12:18

Не си прав !

17.09.06
12:25

Може и да не съм прав но аз така правя  :D

Твърдо съм убеден че нямаш ли пари да си позволяваш качествена храна докато ходиш на фитнес ефект няма да има.Така че има известна истина в това за парите и тренировките.А качествените протеини са лукс и глезотия. :wink:

17.09.06
12:51

Идеята ми е, че ако нямам пари за храна която да ме възстанови след тежката тренировка няма абсолютно никакъв смисъл да тренирам. Защото както се казва най-добрата тренировка е почивката и мускулите не растът в залата, а извън нея когато ги храним.
Ако тренираш и през целия ден и на следващия и следващите 3 не можиш да си позволиш храна или суплементи, да кажем 2.2 g. велтък на кг тегло и качествени въглехидрати, тогава какво правиш?

17.09.06
15:06

[quote author=“ASTOR”][quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави

Студена много ясно, винаги се мери на студено

А колко ти е китката?

17.09.06
21:32

Китката ми е 23 и малко

17.09.06
22:19

[quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)

[quote author=“denimcho”][quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)

Виждал съм един на който му е 57. Естествено той не е чист.

17.09.06
22:27

къде си го виждал? премерил ли я е пред теб? доста послъгват за размери - имай го в предвид.

Ако не я беше мерил пред мен нямаше да повярвам никога. В един столичен фитнес. Приятел на братовчед ми.

18.09.06
00:17

Е в краина сметка колко е наи-голямата ръка. В Стара Загора знам че е 56 , а съм чувал че в България е 57 (нещо от сорта )  :shock:  Значи Астор влиза и в 5-тицата

23.09.06
08:34

[quote author=“denimcho”][quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

Да не кажа че може по размери и с Христомир да се мери !!

23.09.06
18:00

[quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг

Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??

тука е след трен. ~41sm

24.09.06
08:25

[quote author=“murdera”][quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг

Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??

тука е след трен. ~41sm

Брао брао .... Дигнал си ... Аз сам вече с 38.5 :wink: Другата седмица ще постна снимчици  :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1