09.09.06
15:20
[quote author=“TREVATA”]cool_five
Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:
ASTOR
Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??
И мен много ме впечатли гърба на ASTOR.
14.09.06
01:08
ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:
Да, аз съм.
15.09.06
18:57
ASTOR браво пич супер си ! ти си може би единствения в този форум който пише истински неща такива каквито са а не такива каквито би трябвало да бъдат ! когато някой достигне твоето ниво на масивност и разбере какво усилие ядене и тренировки са нужни за тези размери тогава да говори за диети за чистене и там подобни неща ! едно голямо БРАВО от мен и аз съм за голямата маса а за диети винаги има време ! мускулната масата се прави трудно и супер трудно се задържа ! съжалявам че много малко хора ще разберат какво искам да кажа . 8)
15.09.06
22:41
АСТОР само едно Ще ти кажа ЕВАЛА не си си губил времето през вси4ките тези години като билдер, Браво
BIG PICHAGA,valentinik46 благодаря за добрите думи. Вие сте от малкото които оценяват и реално се досещат така ли лесно се подържа маса от около 130 кг
16.09.06
00:36
ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?
ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително
[quote author=“Sportex”]ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?
Ами седя си на тях от 3-4 години, ама не съм тренирал сериозно последнте 2-3
Но като всичко е натурално не се губи лесно
сега съм започнал малко по малко да влизам в ритъм
[quote author=”ТREVATA”]ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително
Помниш ти , помниш
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
[quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави
след тренировка или студена?
[quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави
Студена много ясно, винаги се мери на студено
ASTOR
Маааа :shock: 55 ръка брат .... Лелелел .... Мислил ли си досега релеф да вкараш ?
nikki_g
Доста добре си братле !!! Продължавай в същия дух !!! Колко стаж ??
10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не :D :D :D
[quote author=“nikki_g”]10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не :D :D :D
ХЕхехех :lol: :lol: Мога ли да попитам на колко години си ?
25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя :D
17.09.06
12:18
Не си прав !
17.09.06
12:30
Твърдо съм убеден че нямаш ли пари да си позволяваш качествена храна докато ходиш на фитнес ефект няма да има.Така че има известна истина в това за парите и тренировките.А качествените протеини са лукс и глезотия. :wink:
Идеята ми е, че ако нямам пари за храна която да ме възстанови след тежката тренировка няма абсолютно никакъв смисъл да тренирам. Защото както се казва най-добрата тренировка е почивката и мускулите не растът в залата, а извън нея когато ги храним.
Ако тренираш и през целия ден и на следващия и следващите 3 не можиш да си позволиш храна или суплементи, да кажем 2.2 g. велтък на кг тегло и качествени въглехидрати, тогава какво правиш?
[quote author=“ASTOR”][quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави
Студена много ясно, винаги се мери на студено
А колко ти е китката?
аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)
17.09.06
22:25
аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)
Виждал съм един на който му е 57. Естествено той не е чист.
къде си го виждал? премерил ли я е пред теб? доста послъгват за размери - имай го в предвид.
17.09.06
22:36
Ако не я беше мерил пред мен нямаше да повярвам никога. В един столичен фитнес. Приятел на братовчед ми.
Е в краина сметка колко е наи-голямата ръка. В Стара Загора знам че е 56 , а съм чувал че в България е 57 (нещо от сорта ) :shock: Значи Астор влиза и в 5-тицата
Да не кажа че може по размери и с Христомир да се мери !!
[quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг
Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??
тука е след трен. ~41sm
[quote author=“murdera”][quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг
Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??
тука е след трен. ~41smБрао брао .... Дигнал си ... Аз сам вече с 38.5 :wink: Другата седмица ще постна снимчици :wink:
22.10.06
16:54
A ве ти добре ли си ?На Христомир му е 50,5,дето е ебати джуджето,а представи си тогава на Митко колко е,след като е 30 см по-висок и изглежда може би и по-добре от него...
Стига глупости,мазните ръце какво значение има че са по над 55?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 :oops: !
22.10.06
20:31
?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !
дааа 80 ръка има
22.10.06
20:54
[quote author=“Infernaloverkill”]
?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !
дааа 80 ръка има
абе да ти кажа напьлно е вьзможно :D една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена :lol:
абе да ти кажа напьлно е вьзможно една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена
Точно това имам предвид,доста възрастни дами имат “големи баници” може да почвате да ги слагате в вашите културистични класации за размери :P
Престани със спама, да не почистя
ASTOR
23.10.06
11:27
Абсолютно никой от форума не влиза дори в 30-ката за най-голяма ръка в БГ. Само в Димитровград съм видял поне 30 бабки с над 60 ръка !. А на село има една бабка която ни е съседка . тва ръката и е много над 70 (крака ми е толкоз , а на нея само трицепса и беше толкова). Че то само в нашия блок има една бабка която е 150 см висока и не повече от 60 кг , ама тва не и пречи да има 47-50 ръка.
23.10.06
11:35
Все пак може да се отнесете и малко по - сериозно към тия ръце. Говорим бодибилдъри или като цяло хора занимаващи се с вдигане на тежко. Да не продължаваме да говорим глупости а? :wink:
23.10.06
12:15
[quote author=“nikki_g”]25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя :D
Братле , много си прав. :wink:
Който си мисли нещо друго значи нещо не е много наясно с тоя спорт. :wink:
23.10.06
13:11
Dare_Davil хм добре си направи ми впечатления от колко време тренираш.Но може и още то никога не стига :P
Не стига, че оспамихте темата, ми си въобразявате, че може да има бабички с ръце над 50см :shock: