Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

[quote author=“TREVATA”]cool_five

Много добре бате продължавай в същия дух !! :wink:

ASTOR

Ти батка си ми идола !!!!!! Колко каза че ти е гърба ??

И мен много ме впечатли гърба на ASTOR.

RE

14.09.06
01:08

ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:

14.09.06
10:34

[quote author=“realityman”]ПеткоКТова ти ли си на аватара? :roll:

Да, аз съм.

FZ

15.09.06
18:57

ASTOR браво пич супер си !  ти си може би единствения в този форум който пише истински неща такива каквито са а не такива каквито би трябвало да бъдат ! когато някой достигне твоето ниво на масивност и разбере какво усилие ядене и тренировки са нужни за тези размери тогава да говори за диети за чистене и там подобни неща ! едно голямо БРАВО от мен и аз съм за голямата маса а за диети винаги има време ! мускулната масата се прави трудно и супер трудно се задържа ! съжалявам че много малко хора ще разберат какво искам да кажа .  8)

15.09.06
22:41

АСТОР  само едно Ще ти кажа ЕВАЛА  не си си губил времето през вси4ките тези години като билдер, Браво

15.09.06
23:27

BIG PICHAGA,valentinik46 благодаря за добрите думи. Вие сте от малкото които оценяват и реално се досещат така ли лесно се подържа маса от около 130 кг

SP

16.09.06
00:36

ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?

16.09.06
08:35

ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително

16.09.06
16:29

[quote author=“Sportex”]ASTOR, до преди 4г бях на половината ти... :lol:
Браво!
Да те питам от колко време си на тези килограми?

Ами седя си на тях от 3-4 години, ама не съм тренирал сериозно последнте 2-3
Но като всичко е натурално не се губи лесно
сега съм започнал малко по малко да влизам в ритъм

[quote author=”ТREVATA”]ASTOR Браво баце ... Както преди беше писал не си си губил времето по кръчмите с твойте приятели а си тренирал много !!! Ще мога ли да те попитам колко см ти е Гърба , Ръката ???? 10х предварително

Помниш ти , помниш
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави

16.09.06
23:33

[quote author=“ASTOR”]
Ами в момента ръка 55, гръб 143. Е поспаднали са малкоя преди бяха ръка 56.5 я гръб 147 , но ще се оправм пак
Поздрави

след тренировка или студена?

16.09.06
23:35

Колко е наи голямата ръка в България ?

17.09.06
00:34

[quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави

Студена много ясно, винаги се мери на студено

17.09.06
08:28

ASTOR

Маааа  :shock: 55 ръка брат .... Лелелел .... Мислил ли си досега релеф да вкараш ?

nikki_g

Доста добре си братле !!! Продължавай в същия дух !!! Колко стаж ??

17.09.06
09:10

10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини  :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не  :D :D :D

17.09.06
09:34

[quote author=“nikki_g”]10 години, но с много прекъсвания. Най-вече по финансови причини  :D
Когато има $$$$ се тренира когато няма не  :D :D :D

ХЕхехех  :lol:  :lol: Мога ли да попитам на колко години си ?

17.09.06
10:18

25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя  :D

17.09.06
12:18

Не си прав !

17.09.06
12:25

Може и да не съм прав но аз така правя  :D

Твърдо съм убеден че нямаш ли пари да си позволяваш качествена храна докато ходиш на фитнес ефект няма да има.Така че има известна истина в това за парите и тренировките.А качествените протеини са лукс и глезотия. :wink:

17.09.06
12:51

Идеята ми е, че ако нямам пари за храна която да ме възстанови след тежката тренировка няма абсолютно никакъв смисъл да тренирам. Защото както се казва най-добрата тренировка е почивката и мускулите не растът в залата, а извън нея когато ги храним.
Ако тренираш и през целия ден и на следващия и следващите 3 не можиш да си позволиш храна или суплементи, да кажем 2.2 g. велтък на кг тегло и качествени въглехидрати, тогава какво правиш?

17.09.06
15:06

[quote author=“ASTOR”][quote author=“denimcho”][quote author=“ASTOR”]
Поздрави

Студена много ясно, винаги се мери на студено

А колко ти е китката?

17.09.06
21:32

Китката ми е 23 и малко

17.09.06
22:19

[quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)

[quote author=“denimcho”][quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

аз лично на Митко Димитров повече от 52-3 студена не му давам. Астор влиза в 10тката:)

Виждал съм един на който му е 57. Естествено той не е чист.

17.09.06
22:27

къде си го виждал? премерил ли я е пред теб? доста послъгват за размери - имай го в предвид.

Ако не я беше мерил пред мен нямаше да повярвам никога. В един столичен фитнес. Приятел на братовчед ми.

18.09.06
00:17

Е в краина сметка колко е наи-голямата ръка. В Стара Загора знам че е 56 , а съм чувал че в България е 57 (нещо от сорта )  :shock:  Значи Астор влиза и в 5-тицата

23.09.06
08:34

[quote author=“denimcho”][quote author=“boxko”]Колко е наи голямата ръка в България ?

Да не кажа че може по размери и с Христомир да се мери !!

23.09.06
18:00

[quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг

Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??

тука е след трен. ~41sm

24.09.06
08:25

[quote author=“murdera”][quote author=“TREVATA”][quote author=“murdera”]http://www.picvalley.net/u/24/23436_789.JPG
от 3 седмици съм на ВВД +3кг

Брао ве murder .... Колко СМ я направи ръката ??

тука е след трен. ~41sm

Брао брао .... Дигнал си ... Аз сам вече с 38.5 :wink: Другата седмица ще постна снимчици  :wink:

NI

22.10.06
16:54

A ве ти добре ли си ?На Христомир му е 50,5,дето е ебати джуджето,а представи си тогава на Митко колко е,след като е 30 см по-висок и изглежда може би и по-добре от него...

22.10.06
20:17

Стига глупости,мазните ръце какво значение има че са по над 55?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 :oops: !

22.10.06
20:31

?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !

дааа 80 ръка има

AR

22.10.06
20:54

[quote author=“Infernaloverkill”]

?Една баба примерно в хотела дето бачкам има над 60 ръка,означава ли това че има някакви физически качества?Тука разни дебелаци си пишат големината на ръцете и сички ги слагат в топ 5,топ 10 !

дааа 80 ръка има

абе да ти кажа напьлно е вьзможно :D една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена :lol:

22.10.06
20:59

абе да ти кажа напьлно е вьзможно  една контрольорка сьм виждал дет и е наи малко 60…няя да казвам докьде и виси и от кво е сьставена

Точно това имам предвид,доста възрастни дами имат “големи баници” може да почвате да ги слагате в вашите културистични класации за размери :P
Престани със спама, да не почистя
ASTOR

_Z

23.10.06
11:27

Абсолютно никой от форума не влиза дори в 30-ката за най-голяма ръка в БГ. Само в Димитровград съм видял поне 30 бабки с над 60 ръка !. А на село има една бабка която ни е съседка . тва ръката и е много над 70 (крака ми е толкоз , а на нея само трицепса и беше толкова). Че то само в нашия блок има една бабка която е 150 см висока и не повече от 60 кг , ама тва не и пречи да има 47-50 ръка.

Все пак може да се отнесете и малко по - сериозно към тия ръце. Говорим бодибилдъри или като цяло хора занимаващи се с вдигане на тежко. Да не продължаваме да говорим глупости а?  :wink:

FZ

23.10.06
12:15

[quote author=“nikki_g”]25
Ами не е ли така. Този спорт с пари се прави нямаш ли достатъчно за да възстановяваш като хората въобще няма смисъл да си губиш времето в залата. Поне аз така правя  :D

Братле , много си прав. :wink:
Който си мисли нещо друго  значи нещо не е много наясно с тоя спорт. :wink:

DU

23.10.06
13:11

Dare_Davil хм добре си  направи ми впечатления от колко време тренираш.Но може и още то никога не стига :P

23.10.06
22:04

Не стига, че оспамихте темата, ми си въобразявате, че може да има бабички с ръце над  50см :shock:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1