[quote author=“Lucifer_”][quote author=“Dj_TEO”]аз см 94 кг в момента и не съм от най мазните :lol: :roll: а на снимката на аватара см около 90 но не под 90 100% :)
изрод изрод си ти
оффтопик:
то тука като чат ве :) бтв колко си годишен ИТГФ или нещо подобно беше :lol:
IMTH
Браво бе човек ..... Мнооо мноо добри снимчици ...... Гърба нещо не ми хареса мноо мноо ама останалото е чук ... Браво бате :wink:
IMTH
Браво! Браво! И кфо като се е омазнил сега? Важното е напролет колко ще са фугите м/у плочките :lol: .
10.12.06
11:16
Релеф се прави само за състезание , а ако видите някой релефен не състезател , да знаете че винаги си е бил такъв хърбав. И под 80 кг естествено , кибичи си на едно място от години и тва е. Аз ся също съм яко мазен , обаче тва ми харесва , релефа си го правя без проблем за състезание и да ви кажа само че от колкото повече кг почнеш да чистиш толкова по голям и по-релфен ставаш после. А колкото до талията , сега ми е 85 , мога да я направя 65 за 5 дена !
www.dobridelev.hit.bg - тук е 77 кг , затова спрете да прикавате за 90 кг изчистени защото ставате смешни !!! Сега е почти 100 кг.Такива 90 кг изчистени са само мъжете състезатели като Тошко Тодоров , Орлин , Дани и други които също са на яко хормон (растежен).
На тия снимки коит сега ще дам съм на повечето (освен на 3 кадето съм вкъщи и мазен) съм под 70 кг. Сега съм 90 на 165 см , брата 95 на 170 и да съм мазен ми харесва много повече , защото тези 7 месеца от април до сега ръката ми е с 5 см повече и ако си поддържах релефа нямаше да кача грам мускул. Предпочитам да кача повече мускул и мазно отлколкото само малко мускул. Мазното после се чисти , а мускула се запазва , дори продължава да расте , защото чистя със зоб.
Ето ме и мен: http://zob-snimki.hit.bg/best.rar
Звучи доста категорично, Зоб_дог. :)
90 кила и изчистен за някой, който е 180+....не е задължително да е изкльопал аптеката. :P
Аз в момента съм 90 и малко, не ползвам дори и добавки..дори и храненето, не ми е много читаво и има за чистене, както се казва.
Целта ми е...да ги докарам до 90-95 чисти(е, не в рамките на месец - два :lol: ). :)
Не само, че не мисля, че е невъзможно, а и смятам че е сравнително...лесно постижимо.
Браво!-на всички които са постигнали видим резултат.
От простотиите,които прочетох,тази на hardboy най-много ме зарадва :lol:-70 килограмов пиклио да пребие 90 кг човек,който тренира усилено фитнес.Тва е възможно,ако въпросния 70 килограмов човечец е професионален боксиор или някой монах от шаолин :lol:.И отново към hardboy-кулкутиристи биячи няма ,защото само при вида им всеки се плаши и до бой едвали ще се стигне,а и зада се биеш нали трябва да си силен,а култорист без сила не съм виждал.
абе това за боевете го оставете ..не тренираме за да може да се бием(поне повечето от нас де) а това кой колко държи на бой може да се види в всяка една дискотека..аз лично не съм виждал охрана в дискотека 70кг :)
Dj_TEO браво доста релеф имаш..дигай здраво и това е :)
_ZOB_DOG_ и той е омазнил доста както и аз..е така трябва да се прави маса :wink:
абе дано някой хора тук който тренират от има няма година да си извадят някаква поука от написаното до сега и да не се изцепват с тъпи коментари... може пък някой най на края тук да разбере как трябва да изглежда един билдър през зимата ако иска да постигне нещо повече
пс. гърба ми е зле от към плътност тъй като прещипах нерв преди няколко месеца близо до гръбначния стълб и от тогава съм забравил за упражнения от рода на мъртва тяга:)
айде и успех с качването през зимата..кой мазно кой не после кантара и огледалото ще покажат резултатите
Луцифер - не разбрах защо им се върза на останалите по повод на големината на бицепса ;) Не се връзвай толкУз бре :D
@IMTN - много снимки, много нещо :) Като една пълна любителка и наблюдателка да си кажа обаче ;) Хич не разбирам как ви харесва да си развивате мускулите на врата... Някакви борчовски асоциации ми навяват. Ама както казах съм си любителка (въпреки че съм с мнение 8) ) МЕн поне ми е много странно.. Иначе само едно голямо ‘Браво’ http://forum.4at.info/Smileys/default/gen3-toe-up.gif
@NRG52 - сутрешното хранене - особено със събуждане, е много готЕно ;) :roll:
врат не помня някога да съм правил но щом казваш че ми е добре развит ..мерси :lol:
11.12.06
13:19
Сигурно има в предвид трапеца.
както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :
http://images12.snimka.bg/001704756-big.jpg
12.12.06
10:04
[quote author=“Dj_TEO”]както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :
Много си си добре даже, аз не виждам да си мазен. :)
[quote author=“fitday”][quote author=“Dj_TEO”]както и зоб дог и аз см доста мазен в момента релефа ми беше на 79-80 кила :) а сега см 94-5 ето една снимчица сравнително новичка е :
Много си си добре даже, аз не виждам да си мазен. :)
от устата на жена звучи доста по-добре 10x fitday :wink:
[quote author=“Grah4e”] Като една пълна любителка и наблюдателка да си кажа обаче ;) Хич не разбирам как ви харесва да си развивате мускулите на врата... Някакви борчовски асоциации ми навяват. Ама както казах съм си любителка (въпреки че съм с мнение 8) ) МЕн поне ми е много странно..
Подобен е ефекта, тъй като някой хора, понякога с цел да изглеждат по-яки, са с доста неправилна стойка. Дори и да ти е добре развит трапеца, ако човек не е изкривен в раменете и/или леко пригърбен, трапеца/врата/ си е тип топ.
А иначе на на снимки трапеца се ‘пъчи’ умишлено< :lol:
14.12.06
14:44
Offspring мен ме кефиш. Може да трябва да качиш, но и така си добре според мен. :)
Благодаря...гоня си аз разни цели,но незнам докаде ще стигна.Опасявам се,че сега раста,защото е още началото (стаж 7 месеца) а тогава е по-така,ужасявам се при мисълта,че скоро може да настъпи застой.А повечето начини за борба със застоя са свързани с пари :cry: пфу да му се невиди и държава...
15.12.06
01:17
Dj_TEO
доста добре, давай все така.не си мазен имаш мегдан за още кг.
16.12.06
13:00
[quote author=“realityman”]Dj_TEO
доста добре, давай все така.не си мазен имаш мегдан за още кг.
Мазен е , подлъгвате се по яката светлина , и аз в залата на яките лампи не изглеждам хич мазен , дори на бичата съм почти релефен. Щом той казва че е мазен, значи е мазен , но не колкото мене.
16.12.06
14:07
90 на 165 см , брата е 95 на 170.
[quote author=“diksi”]Ебаси, дай да видя някакви снимки.
Аз съм 84 на 180. :roll:
и аз с 1-2 кила отгоре :)
16.12.06
17:21
http://zob-snimki.hit.bg/best.rar
Eто , аз бях дал на предната страница. Но на повечето съм 66 кг , брата 69 , там сме с по 40 ръце (април месец) , сега сме с по 45. Само на 3 снимки , на които съм вкъщи съм почти 90 кг и на тая гърба с потника е скорошна на брата ( 95 кг). Нямам снимка на краката отскоро , но са големи - 70см , на клека 10ки на 150. Краката са половината тяло и от тях идват доста кг. Ето една снимка от април на брата 69 кг (първият от ляво на дясно - 6ти номер със сините бански) , там се вижда крака , сега е с около 10 см по голям :)
http://zob-snimki.hit.bg/bscap032.jpg
morphey:Очаквам два три коментара тук съм 91кг-ма ,абе мерките ми са в другата тема
му е интересно да види ,скоро ще кача и клип как клякам с тези прословути 150кг-ма.
Наистина си постигнал доста,но наистина нищо немога да видя.
Скоро мисля да снимам един от училището ми.уникално човече...на 15 години не спортува никакъв друг спорт,само в фитнеса се поти,на никаква химия и добавки освен геинер и то от 2 месеца...250 на лег пресата и 110 на лега (3-ка).Навивам го да стане трибоец.А най странното е че тежи 63 кг.Смятам,че момчето си заслужава спонсор ако продължава така.
17.12.06
00:42
[quote author=“Offspring”]morphey:Очаквам два три коментара тук съм 91кг-ма ,абе мерките ми са в другата тема
му е интересно да види ,скоро ще кача и клип как клякам с тези прословути 150кг-ма.
Наистина си постигнал доста,но наистина нищо немога да видя.
Скоро мисля да снимам един от училището ми.уникално човече...на 15 години не спортува никакъв спорт,само в фитнеса се поти,на никаква химия и добавки освен геинер и то от 2 месеца...250 на лег пресата и 110 на лега (3-ка).Навивам го да стане трибоец.А най странното е че тежи 63 кг.Смятам,че момчето си заслужава спонсор ако продължава така.
Какви са му мерките? 110 тройка е доста добре за 15 годишен ,аз преди две години
май правех 90 -3пъти ....
Ами ръката му е 35,сичко останало си е как да кажа...нормално...абе ако го видите едва ли ще повярвате колко би вдигнал.За бицепс с правия лост 48 кг.(серия,то и с лег пресата прави серия с 250) клека не му го знам,той рядко прави,виждал съм го с 90 но незнам колко може,но за лег пресата и лег-а лично съм му пазил.На мен никога не ми е била цел силата,но на него му се възхищавам...представям си на мойте години (17) какво ще предсатвлява ако продължи така.
morphey-мой,снимките ти са под всякаква критика-повтарям СНИМКИТЕ,а не формата!тъй като или си си снимал главата,или не са фокусирани или светкавицата така е блеснала,че нищо не се вижда!ако постнеш някви свестни снимки може и да коментирам как изглеждаш! :idea:
това е от светлината :) мазен съм иначе доста за 3 месеца някаде съм къчил почти 20кг а имам мегдан за още само после да имам време да се чистия абе сложно е, е тука пред сички искам да благодаря на zob dog :) незнам кога с кой съм си писал от двамата,но и двамата ми помагат доста :wink:
morphey
Браво добър трапец !
ZOB_DOG
Бате браво доста си постигнал !!!! РЕСПЕКТ !!!!
17.12.06
11:38
[quote author=“openbsd”]morphey онези циментови отливки като дискове ли ги ползваш :shock: :D
да и действат безотказно това ми е оборудването:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Po4tivsi4kitejesti.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Dymbeli.jpg
hardboy все пак аз вдигам тежести не съм фотограф ,тези снимки ги направих на майтап
не ги коментирай като искаш.
Зоб Дог гърба ти е доста добре ,но не ти ли е гадно да сваляш 20кг-ма за състезание ,
не те разбирам ,просто евала за усилията ,но тази форма я гониш адски упорито и изведнъж от 95 ставаш 70 не те ли е яд ,че трябва да сваляш толкова?
17.12.06
12:14
Тва е мас ( 15 кг) и вода (5 кг ) . Мускул не се губи и затва не ме яд , а дори изглеждам по голям. А и не ми траа да сваля от 95 на 70.Има си схема :). Още от януари почвам малко ограничения и кардио и до февруари (същинсктата диета и зоб) смятам да съм към 85 кг сутрин на гладно , после и до 75 да сваля , брата ще се качи вместо мен на кантара - нали е 5 кг по лек :)
Хаха как ги ментите с кантара :lol:
17.12.06
13:00
Еми близнаци сме :)
17.12.06
14:36
Изглеждаш по-релефен и с добра сепарация но чак по-голям???
водата с какво я изкарваш 5-те килограма
15 кг мазнини?Ако наистина не губиш мускул е добре ,ще ми е интересно да
ти видя снимки от следащи състезания ,
защо не направиш сега няколко като си в основен на 95 кила ще ми е интересно да видя
[quote author=“morphey”][quote author=“openbsd”]morphey онези циментови отливки като дискове ли ги ползваш :shock: :D
да и действат безотказно това ми е оборудването:
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Po4tivsi4kitejesti.jpg
http://i36.photobucket.com/albums/e11/slavi1989/Dymbeli.jpg
hardboy все пак аз вдигам тежести не съм фотограф ,тези снимки ги направих на майтап
не ги коментирай като искаш.
и това че вдигаш тежести трябва ли да означава че си толкоз ограничен,че дори не можеш да боравиш с фотоапарат(не професионално разбира се)?!?!
аре не се излагайте!!!
17.12.06
18:43
Ами то докато чистя , зобя и се мускула расте. Няква друга снимка ще си напрая сигурно до нова година. 5 те кг вода се свалят с диуретик , калио-натриева диета и оводняване и обезводняване. 5 часа след съст. бях 5 кг по-тежък.