Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:
LA

25.05.05
01:13

Mongo да ти кажа че не ми изглеждаш 110 килограмов

<//Дано това да звучи като “градивна критика” 8)

02.06.05
02:18

[quote author=“largozol”]Mongo да ти кажа че не ми изглеждаш 110 килограмов

<//Дано това да звучи като “градивна критика” 8)

е...абре добре че не се усещат толкова  :wink:

23.07.05
18:09

са само да сканирам снимките от морето (преди 1 седмица) и ще ги кача че отдавна не съм правил снимки...те не са много културистични ма си позирам на повечето  :wink:

_M

26.07.05
19:46

vanisher братле само лимузината ти липсва на мафиотския аватар 8)

26.07.05
19:49

Мафия! Дон Ванишер

26.07.05
21:19

това е една от снимките ма е правена с ГСМ :)
другите не съм ги сканирал още :)
тая е от слабите - акцента е върху метала не върху мускулите :)

27.07.05
13:48

offtopic: Ванишър какво става нов имидж имаш нещо на мафиот

27.07.05
14:59

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]offtopic: Ванишър какво става нов имидж имаш нещо на мафиот

No more mr. nice Guy :P

27.07.05
23:10

[quote author=“vanisher”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]offtopic: Ванишър какво става нов имидж имаш нещо на мафиот

No more mr. nice Guy :P

Ти си решаваш
Поздравления към pako добра фигура

PR

31.07.05
00:20

djgorgio-ASTOR - Много внушителен гръб !
БРАВО - само малко да го очертаеш и ще е идеално !

31.07.05
01:21

Ам и да беше направил и поза и снимката да беше с некъв хубав апарат на по - висока резулюция. Но Джорджио няма какво да го коментираме, човека е ГОЛЯМ  :) Айде и да направиш по - хубави снимки, когато имаш време.
по-здрави

31.07.05
15:15

Нямам подръка апарат пък и незнам сяответната поза като дойда някой път на срещата ще напомпим ще ми покажеш позата апаратче имате (ако не си купя дотогава) и готово

31.07.05
16:24

:? е djgorgio-ASTOR и за гърба и за снимката :shock:  неаме думи, ама ти не искаш да говорим за “маслото”. Хвърляй го и ставаш суперстар :wink:

_M

31.07.05
20:26

...

Мнението беше редактирано от _MuSa6I_ на 22.04.08 19:57.

31.07.05
21:56

Не се карайте истината е обаче че наистина трябва да се уважава всеки труд тука независимо от прогреса, все пак тов е сайт за аматьори не за профита

01.08.05
00:53

[quote author=“_MuSa6I_”]danila снимките се коментират в тази тема.прегледах ти мненията и искам да те попитам - ти на колко години си - на 16-17 ?!как може да кажеш ,че хора на твоята възраст са :
цитирам - “на някфи от детски градини ..... доста зле .. и тренирате от 1-2 год ?! “
много ме дразнят такива като тебе ,които не ценят труда на другите :x .и като си толкова масивен и релефен,за да даваш такива оценки и съвети искам да видя твойте снимки...

И какво му е дразнещото? Това дето го е изцепил/а си е баш смешно.

Аз пък казвам ЕВАЛА на всеки, който се труди яко и умно, защото го заслужава!

Защото не е седнал да гленчи и да мрънка като повечето слабаци.

Преди време в една зала видях едно момче, високо към 1,85 и тежащо към 60 кг на 17-тина години много скромно облечено, явно не беше и паралия. И бачкаше и питаше много неща и се мъчеше да подобри. След 1 месец пак го видях, сякаш не беше качил повече от 1 кило, и какво правеше? -бачкаше и питаше и се мъчеше да се подобри. Повече не съм влизал в залата... обаче съм сигурен, че тоя човек ще постигне резултати 10 пъти по-истински от много други с пъти по луда генетика и повече пари.
————————-

djgorgio-ASTOR, не мога да коментирам снимката ти... Ти си от друга планета бе човек, аз твоята раса не я познавам.  :wink:  :D

VA

01.08.05
01:06

danila написа:
момчета без да са обиждате ама тук половината снимки са .на някфи от детски градини ..... доста зле .. и тренирате от 1-2 год ?! ??? просто не е за вярване яжте Поече 4е да ставате великани... :щ.... ина4е БРАО на чукундър и на астор и на още няколко...

Да не се обиждат?!Извинявай ,но май някой сбъркал форума?Щом искаш да гледаш назобани говеда - земи си някое списанийце Флекс и т.н...Мисля че критиката ти не е конструктивна и не помага на никого във форума, следователно е ненужна.постни своя снимка и тогавай имай смелостта да коментираш по този арогантен начин!

01.08.05
10:49

Джорджио може за мача с ливърпул ако ще идвате. Ще вземе фотоапарата да си направим някакви снимки. Айде извънземните са във форума :) Само така братле и да продължаваш да растеж
по-здрави

01.08.05
17:24

Ще идвам 99 % е сигурно вземи апарата да се снимаме доведе и ДЗВЕРО да види отбора на народа пък и мен не сме се виждали още

01.08.05
17:42

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ще идвам 99 % е сигурно вземи апарата да се снимаме доведе и ДЗВЕРО да види отбора на народа пък и мен не сме се виждали още

ОК братле значи ще имаш други снимки :) за форума. Айде очаквайте снимките

LA

01.08.05
22:39

оff/
Ей ако стане меляница с тия ливърпулци искаме снимки на изпотрошени англичани :P :P :P :P :P :P
оff/

Ми Джорджио кърти мивки!

01.08.05
23:31

[quote author=“largozol”]оff/
Ей ако стане меляница с тия ливърпулци искаме снимки на изпотрошени англичани :P :P :P :P :P :P
оff/

Ми Джорджио кърти мивки!

Зареди Майкал Шийлдс много съм им набрал на тия. Дано се опитат да правят глупости за да стане шоу. Но не ми се вярва. Все пак може да се окаже, че сме до тях и да има снимков материал  :) Ще видите снимките :)
по-здрави

02.08.05
00:05

Не ми се вярва да се правят тия иначе ще пометем с тях

JI

04.08.05
14:50

джорджио голям си ти си го знаеш :)) какво да кажем друго за гърба ....
само остава да се изчистиш  може би малко трапеца трябва да потренираш според мен
ur the big one

04.08.05
16:10

[quote author=“JiVk0”]джорджио голям си ти си го знаеш :)) какво да кажем друго за гърба ....
само остава да се изчистиш  може би малко трапеца трябва да потренираш според мен
ur the big one

Дамммм братле напоследък (2 години) го позабравих.То от тениската на врата ми не се вижда много от трапеца но да трябва да се поработи върху него

04.08.05
16:21

djgorgio-ASTOR you`re really HUGE.

08.08.05
23:44

Браво Хонзик Само така аз не виждам забележки продължавай да разтеж :wink:

09.08.05
00:23

Стига бе, батко, ти с тоя гардероб..... как да не виждаш забележки... верно МАЙ съм малко по-чист от тебе, ама..... дай малко критика....

Ето, аз например за тебе ше кажа, че трябва да го позачистиш малко и да качиш в горната част...... ей такива неща и аз очаквам..... ама си голямо същество, нема две мнения :)

А иначе и на тебе пожелавам да растеш още повече.... и все по-чист :)

JI

09.08.05
01:29

хонзик аз мисля че астор е доста по чист от теб ако ти както в една тема каза си с 25 % мазнини той е максимум с 18 - надолу ;) изчисти и ще видим какво се е получило от гърба иначи и натебе в горната част трябва да я наблегнеш ;)

09.08.05
10:31

Браво Хонзик, продължавай така. Добре е гърба трябва да те видя на живо да ти направя някой забелешки и в позирането да изгладиш, иначе е добре.
по-здрави

09.08.05
11:07

Jivko, ония е 130 кила, аз съм 113… :D
Но това не е най-важното :)

Иначе знам си аз за горната част, ма нещо трудно ми върви, да ге... а за позирането - ми никога не съм тренирал позиране, колкото може - толкова :)
А за на живо - следващата сбирка съм там ;)

PR

09.08.05
15:10

Honzik - доста си напреднал от преди ;)
имам предвид поизчистил си малко - трябва да наблегнеш на трапец-а ,горната част... и да увеличиш прътноста на гърба - ниско доло също !
но като цяло стоиш добре - браво !

09.08.05
18:50

Абе ексра си бе хонзик какво мазно без мазнини не може да се качва кой качва чисто само....

09.08.05
20:01

Мдам, особено с мойта генетика и метаболизъм..... ще изям един чипс по случая :D хехехехе, понякога направо издивявам от тая диета... :)

Астор, ти тия 55см. баници пък не те виждам как ги храниш.... ;) ;)

PROMPT, има нещо верно с изчистването... ама ъ-ъ-ъ-ъ-ъ там, където най-искам, корема и задника - най-бавно става....  :roll:

11.08.05
15:25

honzik не ми отваря снимката ти можеш ли да я качиш другаде ?

11.08.05
19:17

Не си направихме снимки с Джорджио, защото много експресно стана всичко. И бързо влязохме на стадиона и нямаше възможност. Иначе атмосверата беше много яка, добро беше.
по-здрави

12.08.05
00:01

А също така и набързо излязохме та не се разделихме подобаващо но другият път

PR

12.08.05
01:15

Стига оправдания - ясно е че така ще кажете :)
Айде направете снимките - искаме да видим повече от djgorgio-ASTOR :)
Човека сам му е трудно да се щракне подходящо - от опит знам :)

Като пробвам и по 2 кофи пот хвърлям - хех

12.08.05
19:04

Ще има PROMPT ще има я да взема да протренирам че от месец вече несъм хващал железата да не се изложа .....

Петко К поздравления много добър гръб е аз и не съм очаквал от теб лош де ама...

13.08.05
02:56

Мдааа.... Astor го каза - добре е :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1