Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Дайте да им покажем, че и ние се стараем за визия
Иначе, набързо ги прегледах, момчета, всички сте готини и корави!
Аз бих си пуснала, но когато това е възможно директно тук.
За сега мога да кажа, че на снимката от аватара съм аз :D
[quote author=“buhtata”]
Аз бих си пуснала, но когато това е възможно директно тук.
За сега мога да кажа, че на снимката от аватара съм аз :D
Подкрепям те изцяло, иначе е неудобно да се прехвърляш насам, натам из нета!
И аз съм на аватара си, но нищо не се вижда от мойта мускулатура,ще взема да се снимам пак :idea:
[quote author=“InDaHEad”]офф:Неква пичка ми се виждаш
Ето заради такива коментари повечето няма да си сложат снимки! Айде по - сериозно, това не ви е чат, не разваляйте темата с глупости!
08.03.07
16:39
[quote author=”Петко К”][quote author=“InDaHEad”]офф:Неква пичка ми се виждаш
Ето заради такива коментари повечето няма да си сложат снимки! Айде по - сериозно, това не ви е чат, не разваляйте темата с глупости!
Е нали знаеш... винаги трябва да има някой, който да развали доброто настроение.
Иначе честит празник на дамите. С удоволствие бих видял някои ваши снимки. Изглеждате чудесно на снимките
08.03.07
22:05
Еее не може да се пошегува човек начи...извинявайте ако толкова голяма обида съм казал...честит 8ми март и от мен!
fitday, поздравления!!!
Корема ти е екстра, още малко тренировки и ще изкараш плочките. Гърба страшно ми хареса, обаче ми се стори, че рамената са ти малко слаби (може и да се бъркам). А бицепса ... изостава, ама не е болка за умиране. Правиш ли набирания с тесен хват?
08.03.07
22:23
fitday
Изглеждаш много добре, поне от това, което си показала. Има може би още малко мазнинки за изгаряне, ако искаш да изглеждаш по-релефна (някои жени не искат, незнам защо). Няма снимка на краката, те са доста голям и важен елемент от тялото (както знаеш :wink: ), ако целенасочено не си сложила, ще те разбера де.Интересно ми е какви са целите ти?
08.03.07
22:28
fitday много добър корем и талия. А защо не направиш снимки от малко по - голямо разстояние да видим цялотстно тялото ти как е? Не му се плаши на бицепса.
08.03.07
22:39
[quote author=“locvs”]fitday, поздравления!!!
Корема ти е екстра, още малко тренировки и ще изкараш плочките. Гърба страшно ми хареса, обаче ми се стори, че рамената са ти малко слаби (може и да се бъркам). А бицепса ... изостава, ама не е болка за умиране. Правиш ли набирания с тесен хват?
Благодаря много на всички.
locvs ами в сравнение с гърба, раменете са ми наистина по - малки, но все пак мисля, че горе долу добре се развиват. :lol:
Не, досега правя набирания само с широк хват, но май е време да почна и с тесен а?
Huskarl искам да съм по - релефна, ама ме страх, да свалям повече, че ако стана под 50 кг ще ме убият. :wink: Затова засега се опитвам да кача малко маса, пък по - късно ще му чистя още. Все пак до август месец 2006 бях 67 кг, от който голяма част мазно.
Краката направо не ми се показват! :? Не съм доволна още от тях, има доста какво да се оформя, но предвид горните обстоятелства мисля, че има време да се поизчистят. :wink: А и при жените май това е основния проблем. :roll:
Целите са ми още релеф, но за съжаление при нас жените това става доста бавно. Няма да се отчайвам де, продължавам напред. :D
Jorku ами мислех да направя, ама по-топло да стане и да отида я на басейн я на море, че такива домашни снимки са малко кофти. :)
fitday>
Поздравления за резултатите и нека те са стимул за всички останали представители на женския пол ;)
08.03.07
23:22
fitday
Браво.Много ми хареса корема.Като цяло всичко е добре.Да те имат за пример и другите дами в форума :)
[quote author=“fitday”]locvs ами в сравнение с гърба, раменете са ми наистина по - малки, но все пак мисля, че горе долу добре се развиват. :lol:
Не, досега правя набирания само с широк хват, но май е време да почна и с тесен а?
Аз мисля, че ако почнеш с тесен хват ще ти дръпне бицепса сериозно. Ама нему бери толкова грижа.
09.03.07
00:57
fitday:
Бицепсово сгъване с щанга с неутрален хват или чуково сгъване с дъмбели следва да е първото ти упражнение в деня за бицепси. Използвай само основни упражнения и тренирай бицепси 2 пъти седмично, веднъж с гърди и веднъж с трицепси. Гърбът ти върви ОК, можеш да го тренираш в 1 ден с рамене, като раменете започват първи приоритетно. Бедрата не ти видяхме :) и най-вече глутеусите - те определят как си се справила (размер, форма и подкожни мазнини), ма хайде ще изчакаме лятото!
С опит да бъда креативен, ще кажа, че голяма част от фото апаратите имат възможност за автоматично снимане на 5 секунди примерно. /Някои я намят тази функция, но повечето да./
Та, използвайте я. Идеята е да се види цялостната пропорция.
Другия вариант за снимане е пред огледало, като предварително върху нещо друго на същата дистанция сте фокусирали, защото повечето апарати не могат да фокусират добре върху огледало .
fitday, браво. Продължавай да тренираш, още не може да кажеш кое ти върви и кое не, 5 месеца са прекалено малко... Не забравяй да правиш и стабилно аеробика и упражнения за гъвкавост, фитнеса действа донякъде скововащо, ако човек не си поддържа гъвковостта.
[quote author=“locvs”]morphey, с оглед на над 95% мъже във форума аз направо бих се приенсил на любовни обяснения на лична :lol:
Това са странните закуски на жените си е вярно. Ама нали ги редуват диети на кисло мляко и ябълки...
Може и триста лева да дават за козметика и ще дават до момента, в който вездесъщия Митко Пайнера (да се свети името му) пусне едно предаване където певиците му да прекарват по 1 час във фитнеса. Примерно “Фитнес с Преслава” или “Фитнес с Гергана”. Започваме с едно ударно 10 минутно скачане на въже (специално при тези две певици обезателно!!!)и после караме по програма. Доста от пубертетките ще тръгнат на фитнес ако го видят това.
А те жените по принцип не пускат снимки, все си намират кусури.
А, поздрави за това мнение, май тва е формулата на успеха. :lol:
А относно козметиката и на мен винаги ми е правило впечтление. Просто не си дават сметка, че... Примерно красивата кожа е - Здравата кожа. А здравата кожа се определя от здравото тяло, то се определя от храненето и от спорта.
Тоест, примерно, без значение какви маски използваш да се мажеш, кожата ти винаги ще си остане суха и т.н., просто защото цялостно тялото не е здраво.
А иначе, комерса няма интерес да популяризира спорта по ред причини:
- Хората ще спрът да си купуват масово козметика/няма да имат нужда/
- Примерно, ще спрът да ходят по разни барове нощно време и да пият като порове. Защото на сутринта ще са на тренировка и/или изобщо не искат да пият , тъй като скапва физиката.
- Същото относно цигарите...
09.03.07
11:39
fitday
1. Снимките ти са кофти - Присъединявам се към мнението на JORKU за тях .
2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен
3. Трицепс не си показала
4. Рамена - хич ги няма
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф.
5. Гръб - бива
От това което си показала гърба и талията ми се виждат най- добре.
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! :wink:
09.03.07
14:12
Добре само не мога да разбера кво си се снимала на части :?: ...не можа ли да направиш и една снимка в цял ръст..или те е срам да се покажеш^^ :lol:
09.03.07
14:57
Не мога да коментирам fitday, при положение че нямам снимка, но бих вметнал че не виждам резултати, може би, ако сложи снимка от предишна физическа форма ще се види:)
09.03.07
15:25
Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.
BIG PICHAGA:
1. Снимките ти са кофти - да, защото съм ги правила сама и по-хубави не можаха да станат.
2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен - да това го знам и съм го написала даже
3. Трицепс не си показала - защото не е за показване :wink:
4. Рамена - еми толкоз за 5 месеца
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф. - естествено, че е мазен, все пак жените имат средно 5 % повече мазнини от мъжете и много, много трудно изкарват :)
5. Гръб - бива - мерси :lol:
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! - повече релеф ме съмнява да е скоро, защото повече не мисля да свалям - 51 кг съм все пак, сега трябва да се качва малко. :wink:
InDaHEad защо пък да не се снимам на части??? Повечето тук се снимат само на органи... :roll:
jdoe - Еми нямам снимки от преди, само мога да кажа, че бях 67 кг с много мазно по себе си. :)
09.03.07
17:06
[quote author=“fitday”]Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.
BIG PICHAGA:
1. Снимките ти са кофти - да, защото съм ги правила сама и по-хубави не можаха да станат.
2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен - да това го знам и съм го написала даже
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф. - естествено, че е мазен, все пак жените имат средно 5 % повече мазнини от мъжете и много, много трудно изкарват :)
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! - повече релеф ме съмнява да е скоро, защото повече не мисля да свалям - 51 кг съм все пак, сега трябва да се качва малко. :wink:
InDaHEad защо пък да не се снимам на части??? Повечето тук се снимат само на органи... :roll:
jdoe - Еми нямам снимки от преди, само мога да кажа, че бях 67 кг с много мазно по себе си. :)
Hahaha ти ме разбиваш със секи пост обаче :lol: .Как може жена на 51 кг(въпреки че изглеждаш добре) да иска да качва още кила?Се едно си некъв състезател в период за маса^^.За жените няма такова животно,те си свалят целогодишно...hahа са се сещам как в една тема си търсеше някъв гейнър или нещо от сорта :mrgreen: :lol:
Момиче,гледам и не вярвам на ушите си^^
09.03.07
17:15
FITDAY за 5 месеца горе-долу добре изглеждаш.
Може ли да те питам нещо ? Колко вдигаш от лежанка ?
:shock:
09.03.07
18:07
[quote author=“InDaHEad”][quote author=“fitday”]Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.
BIG PICHAGA:
Hahaha ти ме разбиваш със секи пост обаче :lol: .Как може жена на 51 кг(въпреки че изглеждаш добре) да иска да качва още кила?Се едно си некъв състезател в период за маса^^.За жените няма такова животно,те си свалят целогодишно...hahа са се сещам как в една тема си търсеше някъв гейнър или нещо от сорта :mrgreen: :lol:
Момиче,гледам и не вярвам на ушите си^^
Ти полудя ли??? Аз не искам да ставам анорексичка... Това че повечето жени били така мен не ме топли много... :wink: Повечето мъже са с тяло на скакалци, ти що не искаш да изглеждаш като тях,а ходиш на фитнес??? :wink:
А да и не съм си търсила гейнър, бъркаш ме с някой... :lol:
Кумчо Вълчо - Нямам си и представа, защото не правя лежанка...
09.03.07
18:26
fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.
09.03.07
18:37
[quote author=“head_hunter”]fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.
Мерси за мнението.
Бях 5 месеца на НВД - от август до декември, след това преминах към РБР и което беше най-странното продължих да свалям.
Програмата съм я сменяла два пъти- първите два месеца тренирах по обща тренировка за всички мускулни групи. Сега тренирам в тридневен сплит - 1.ден крака, корем 2. ден гръб, бицепс и 3. ден гърди, рамо и трицепс.
Мисля да сменям програмана скоро, но още не съм гледала как точно да го направя.
Благодаря още веднъж. :wink:
09.03.07
19:10
Ех как искам всички жени да мислеха като fitday. На мен направо ми е писнало да гледам супер мършави жени с крака колкото ръката ми и абсолютно плоски задници (като тава). Аз съм фен на по-сочното. Нека всички да кажем не на “Тапицираните скелети”.
Другото, което е много срещано е: пълнички момичета решават, че искат да отслабнат (което е похвално), но от мързел и невежество минават на ония култовите диете тип “ябълки и секс” или цял ден фотосинтеза на слънце. Резултатите не закъсняват и те си свалят всичката мускулна маса, която им е придавала поне донякъде по-добър вид на тялото и се превръщат в нещо от типа на “ходещо жиле, без форма и финес”. Амин!
10.03.07
20:19
buhtata супер си!!!!!! И бицепса и рамената и гърба са идеални. Колко време тренираше преди контуцията?
Направо ти е страхотен бицепса! Браво! :D
10.03.07
20:57
buhtata
Много добре.Браво.Всичко е екстра.И да те попитам нещо.Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името :)
Колко време тренираше преди контуцията?
С фитнес се занимавам близо 4 години.
Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името
Да, там тренирах през цялото време.
10.03.07
22:29
Buhtata
От това, което си показала мога да кажа браво.
Малко градивна критика: гърба, ако го разшириш малко дали няма да е по-добре?
12.03.07
13:46
buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.
Аз искам да поздравя Bringer, следя го откакто за първи път постна снимки във форума и сега видях новите. Браво братле, човек дето тренира усилено и си личи. Добри резултати, чист си, само малко прасеца се губи на фона на другото, ама той си е тежък де...Давай в същия дух. Браво !
12.03.07
17:35
Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи
[quote author=“head_hunter”]buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.
Благодаря, сега вече съвсем нямам търпение да започна отново да тренирам и да задобрявам.
Huskarl, ще развивам още всички мускулни групи, тъй като все още не съм доволна съвсем. Относно гърба и с YODA си говорих ме, че на едната снимка не съм застанала така, че да си отворя гърба. На другите снимки личи повече, че не е съвсем тесен, което разбира се не значи, че няма да го по разширя още :wink:
Очаквайте продължение... :wink:
12.03.07
19:25
[quote author=“InDaHEad”]Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи
За сега му е изгодно да е релефен. На съзтезанията това гледат. А той е съзтезател.
12.03.07
20:29
mersi na vsichki che me podkrepqte.Na 7mi april e republikanskoto,sled tva pochvam da kachvam s takiva tempove,che da se gotvq za balkanskoto mai mesec ako sam 1vi ili 2ri :).
Петко К - то хубаво те подкрепяме, ама писането на кирилица все още е задължително.
честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)
13.03.07
15:52
Br1ng3r, сподели как си изчистил, освен кардиото де :D
[quote author=”Тео”]честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)
Аз преди да се контузя бях обмисляла варианта за бодифитнес. Засега почвам пак с тренировките и ще видим.
13.03.07
23:33
http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg