Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

15.06.06
00:45

[quote author=“zixs”]Прасците нещо не ми харесват, прекалено е къс мускула-вероятно в резултат на малко повторения и много килограми.

Сравнявам ги с моите, които са  доста издължени (в резултат на плуването) и ми харесват много :)

Но всяко тяло се развива различно, зависи и от вида на тренировката и тн :)

Не знам човек - специално трицепса ми е доста релефен, не знам може на снимките да не изглежда така но няма никакви мазнини по-него...
Пък за прасеца - той ми е най-силна мускулна група - а и никога не съм го тренирал с големи тежести - основно спринтове и повдигания на 1 крак... аз крака мн рядко тренирам - 1 път на няколко месеца, но играя футбол редовно (бивш) футболист съм и затова прасеца ми е високо, но аз така го харесвам и искам :) Иначе да поясня че стероиди не съм употребявал никога... само хранителни добавки, макар и на скъпи марки... всеки месец пия средно по 2-3 кила Оптимум 100% Уей + здраво хранене :)

Благодаря на всички за коментарите, наистина ми коства лишения постигането на това, но се свиква с времето :)

15.06.06
12:52

KoKo_8910 написа:
relaxa wolf_
Благодаря.
Какви цели ли? Еммм вече фитнеса ми е хоби,нямам някака цел. Може би поддържам само формата.

ае гърдите не са ти подсечени добре!Смисъл сттоят повече като с гинекомастия от колкот нормални!Гърба ти бива макар че според мене не е толкоз широк,по скоро ти е много тясна талията!Раката ти незнам колко е но може и доста поиче!Ами тва е от мене!И все пак много добре!На колко си?

Прав си долната част на гърдите ми куца, доста и то.Според мен талията си е нормална и си харесвам гърба.Ръката ми е 37см студена и 39 нацепена, но повече не искам, пък и като гледам не мога. Още не съм навършил 17.

18.06.06
16:23

kao, ми гърди мъжки пълни с въшки щто няма на снимките?  :D

18.06.06
17:18

Щото още не съм извадил пресата както трябва и не искам да се показвам с мазнини по корема :) притеснителен съм... пък и има момичета във форума... макар че не видях нито едно дамско мнение във темата с коментари към снимките :)

18.06.06
18:08

Браво као браво

LU

18.06.06
21:40

[quote author=“Bo$$alini”]http://s52.photobucket.com/albums/g9/mob_boss_2006/?action=view&current=bii.jpg

http://s52.photobucket.com/albums/g9/mob_boss_2006/?action=view&current=ghjp.jpg
Ето две снимки от мене на тях съм малък , но за сметка на това мазен :lol:  :lol:
Така е като не съм тренирал от 3 мес. и само на банички го карам!

На 2рата снимка в далечината са вижда един изклиучително надарен буилдър може би кандидат за мистър Олимпия,с зашеметяваша преса!
иначе на Боссалини наи ми хареса раката му другото не е кое знае какво!

LA

18.06.06
22:11

Добре бе Босалини,харесва ми силуета ти!

JI

18.06.06
22:57

босалини мн готино горно тяло ама кракта напро като ги видях ...
лоша работа :)

19.06.06
00:43

Као сам го виждал и на живо и просто нямам думи
перфектно съчетание на мускули и релеф,симетрията е превъзходна
абе тяло-мечта с една дума

KR

19.06.06
02:42

да, добре развито тяло.
Браво, Као

19.06.06
22:08

Много го хвалите Bo$$alini ,а аз неможах да отворя снимките! :evil:

19.06.06
22:29

[quote author=“androbol”]Много го хвалите Bo$$alini ,а аз неможах да отворя снимките! :evil:

нито пък аз

20.06.06
14:13

Качих отново снимките може да ги видите (не че има кой знае какво за гледане)!

20.06.06
19:57

Сега ти видях снимките. :D Нистина има за какво да те хвалят. :wink:

JI

21.06.06
21:02

босалини мн мн добро горно тяло !  краката под сякаква критика  8)  на една от прендите снимки дето беше дал се виждаха .. .
Питона страшен !
само дето гърдите изостават поне така се вижда от тези снимки незнам .

22.06.06
00:11

Bo$$alini много яка горна част на тялото ама тези крака та развалят. Такава несъразмерност не бях виждал, ако я оправиш си перфект :)
Успех!

22.06.06
23:29

Приятела на Никсън е ебаси ЗДРАВОТО абе мн здрав тип
нямам думи брао пич

23.06.06
10:12

Евакарка и от мен за сни;ките пуснати от Никсън. Супер маса е направил и мойте поздравнения ако не е взимал анаболни стероиди.  Предполягям, че на това се вика-прородна даденост /и труд разбира се/

Поздрави

IN

23.06.06
12:36

Е съмнява ме че не е позобвал от време на време :lol: ...ама иначе си е много здраво момчето,може да се занимава професионално с ББ :wink:

23.06.06
12:59

Супер тяло има може и да позобва.На Двоен бицепс отзад ми напомня за Маркус Рул.може би заради огромните рамена.
Литълмен имаш напредък от предишните и особено от първите снимки,само нещо не ми харесват гръбните пози..

23.06.06
14:38

littleman имаш тяло на шахматист :lol:

23.06.06
14:40

[quote author=“no_fate”]littleman имаш тяло на шахматист :lol:

дам no_fate е прав.Спорен мене за 2 години нищо не си направил :roll:  ,а и гърдите ти доста изостават.
Трябва ти по-добро хранене и по усърдни тренировки според мене.

23.06.06
15:05

Предвид възрастовия фактор и вероятния времеви недостиг(не всеки има по няколко месеца клати-крака почти никви ангажименти в останалото време), нормално е да е така.
Продължавай да тренираш Литълмен, не се сдухвай от тия малките, те ся растат и още не знаят кое им е от тренировка, кое им е от пубертета, но все пак - имаш доста да потренирваш. 
За храненето- не знам, но щом талията ти е проблема, пробвай нещо.  :)

ST

25.06.06
19:16

Emzo, браво ! Баща ми иска да сваля корема и ще те да за пример.Голяма разлика си постигнал.

IN

25.06.06
19:21

Литълмен не ги слушаи тия лапетии :lol: ,имаш прогрес определено като ти гледам старите снимки,но наистина гърдите са ти генетически...как да кажа-странни :)

LA

25.06.06
19:31

Браво littleman!Давай напред!

LU

25.06.06
22:26

Още едно такова изказване и ще изхвърчиш от форума !!!!
ASTOR

25.06.06
22:47

Бе кви сте вие тука,я дайте и ваши снимки да ви видим какви сте станали,може това да иска,не на всеки му е мания да има големите мускули и дапоказва перки на мадамите.
Лиълмен,имаш добри крака,също си пооформил гърба и ръцете,промени си режима или тренировката,явно за горна част не правиш нещата кактотрябва,най-вече за гърди.
Емзо,доста си свалил,браво,можеш да качиш маса сега и след около 2 години пак да изчистиш.

25.06.06
23:01

Всъщност мисля да чистя цяло лято, докато е топло, за маса има време, а и вече знам как да се храня, няма да допусна да стана това, което бях.

ST

25.06.06
23:26

[quote author=“LuckyTeam”]Тоз Емзо от киуфтак е станал слабак!Ебати прогреса!

приятелю кой те е вьзпитавал?

SP

26.06.06
00:24

[quote author=“StronG™”][quote author=“LuckyTeam”]Тоз Емзо от киуфтак е станал слабак!Ебати прогреса!

приятелю кой те е вьзпитавал?

Аз пък ще кажа, че от снимките на емзо се впечатлих много - все едно друг човек виждам. Браво емзо направо с и се преобразил. продължавай! :wink:

IN

26.06.06
00:36

Наистина Emzo голям напредък брато продължавай само така :) ,а на такива злобни копеленца като LuckyTeam(с огромни гърбове :lol: ) обикновено им напуквам шамарите за да си траят :wink:

26.06.06
00:47

emzo, поздрави.

Евала на хора с наднормено и въобще неоформено телосложение постигат сериозни резултати.  На мен лично ми прави даже по-добро впечаление от слаби хора които качват ММ.

littleman, ако искаш по-сериозни съвети, опоши си режима... според мен храненето ти куца за по-големи резултати. Бързи фъгл. колко приемаш? Вариативно трябва да манипулираш източниците си на белтъци и т.н. Опитай с аеробни натоварвания, само тежести направо не си е работа.

УСпех за напред.

26.06.06
07:02

10x момчета, мотивацията е голяма работа да знаете. :lol:

26.06.06
10:55

[quote author=“emzo”]10x момчета, мотивацията е голяма работа да знаете. :lol:

И определено, не би трябвало да страдаш от липса на такава - и сам можеш да видиш, какво си направил със себе си, а добрите резултати са най-добрата мотивация.  :)

26.06.06
11:38

@emzo

Поздравявам те и аз за чудесните резултати. Евала на момчета като теб, които си поставят
цели и ги осъществяват.
  Напълно съм съгласен с горното мнение на @NRG52, че постигнатите резултати са
най-добрата мотивация.  :D

emzo, страхотен прогрес направо! Заслужаваше си нали :) То още много малко ти е останало ... Поддържай темпото  :wink:

26.06.06
12:13

браво наистина...евала за волята и нервите..;)

26.06.06
12:17

emzo Продължавай в същия дух!!!

26.06.06
22:27

emzo, браво човече, страхотен напредък ! продължавай все така !  :wink:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1