13.01.08
21:33
привет на всички нов съм : )
и така по същество вдигам 7 месеца доволен съм 80 килограма съм 186 висок ( за 7 месеца качих 15 кила )
така обмислям да дигам по такава програма кажете дали има смисъл и се обосновете моля :)
1ви гърди трицепс - 3 лежанки с лост и флайс после и кофи и 3 упражнения за трицепс
2ри гръб бицепс - 4 упражнения гръб (набиране чукове мъртва тяга и последното ще въртя ) 3 упражнения за бицепс
3ти крака стомах -тук си знам как да си дигам
4ти гърди трицепс - 3 лежанки с лост и флайс после и кофи и 3 упражнения за трицепс
5ти гръб бицепс - 4 упражнения гръб (набиране чукове мъртва тяга и последното ще въртя ) 3 упражнения за бицепс
6ти рамо стомах - тук си знам
благодаря на всички пробвали се да ми обеснят +/- на това което мисля да правя
пп не вземам добавки или нещо такова ........
13.01.08
21:47
Не! 6 пъти в седмицата е недопустимо дори при професионалисти, направи си свестна програма като хората с 4 тренировки седмично и 5 упражнения за гърди ще са ти много, моя съвет е да махнеш обратния лег и на негово место да сложиш кофи и накрая флайс :)
ии не тренирай 2 пъти седмично една група :)
2 пъти седмично да тренираш една и съща мускулна група на твоя стаж е немислимо. Обосновка: къде го времето да се възстанови мускулът?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.01.08 22:28.
14.01.08
17:55
Разбираше се че става дума за корем , само си търсите повод да се заяждате...Избери си някоя програма от сайта и давай по нея.Тази не е за стажа ти.
14.01.08
21:27
Внимавайте момчета!
Явно си във възход и се чудиш къде ти е предела.
Пробвай я таз амбициозна програма...
На мен малко тежка ми се вижда. Бих те посъветвал да нямаш 2 тежки тренировки за мускулна група в седмицата. по-добре направи едната лека - ще се възстановяваш по-бързо.
Или за мен е най-добре да си редуваш по една тренировка за мускулна група и да ги въртиш по-често. През 5 или 4 дни, например. Рамото и краката сега ти се падат на 7 дни. Гърди, гръб и ръце през 3 дни. И все тежки тренировки - има голяма вероятност да ги претренираш и да се върнеш назад. Ако не ти изостава нещо явно, си разпредели равномерно натоварването - така и организма ще се чувства по-комфортно.
При всички случаи експериментирай и си записвай в дневника резултатите за анализ.
Успех!