21.12.04
00:02
Появиха ми се папки на гарба и гардите, не взимам никакви стероиди само протеин.Казаха ми да пия бирена мая, но как да я взимам ако някой знае Моля да ми каже.
Хай братле, добре дошъл във форума. Та това е или акне или обрив (от постати не става ясно що за пъпки са това) ,та кажи какво е според теб! Ако е акне това е нормално в побертета и няма от какво да се претисняваш. Акнето се пречинява от свръх секрецията на мастните жлези ,която отваря порите на кожата (някои хора са по-предрасположени от други) и влизат по-лесно микроби и се получават гадните пъпки. Ако е нещо много голямо и пъпките са големи и гноини трябва антибиотик. Но ако са малки пъпчици просто спазвай добра хигиена и това е всичко което можеш да направиш по въпроса. Прочети тази статия. Не се мий със сапун защото исушава кожата и кара жлезите да секретират още повече. В залата се преобличай и къпи и си носи кърпата да си постеляш като лягаш на лежанките , защото по правило във залата си е доста мръсно и е фул с микроби.
по-здрави
21.12.04
17:16
според мен е много вероятно да не пиеш “протеин”, а гейнер т.е. ~20% протеин, а останалото въглехидрати. Аз като пия геинер (сега зимата) и яко пъпки, ама к’во да се прави трябват жертви. :D :D :D
ПП: Все пак напиши по-подробно - на колко години си, какъв по-точно е тоя протеин...