за мойта програма

MA

22.01.08
12:59

значи нямам време да ходя на фитнес сега и затова мисля да тренирам у дома ..имам за сега  лежанка ..думбели  ..щанга и един друг уред за трапец и бицепс  та ако може някой да ми каже как да тренирам кои дни и какви упражнения ще са подходящи  да правя у дома с тези уреди мерси иначе съм ходил 2 месеца на фитнес  моля някой да ми направи програма за да ми е всичко точно и да знам че 6те има ефект за това не исакм аз да я съставям или да взема направена от нета която нз да ли е подходяща за мене мрс на всеки  .. ДА ДОБАВЯ  НА 14 ГОДИНИ СЪМ  50 КИЛА 164 ВИСОК  ЦЕЛ КАЧВАНЕ НА МАСА МРС ..

Темата беше редактирана от marko на 22.01.08 13:35.

JO

22.01.08
16:29

Много време ще отнеме на който и да било да ти изготви начин на живот за следващата 2008ма година.
Поразгледай темите по форума, прочети някоя друга статия - всичко основно пише. Няма как да прескочиш стандартните програми, защото чрез тях ще си опознаеш тялото и постепенно ще си нагодиш точна програма.
ПОГЛЕДНИ РАЗДЕЛ ПРОГРАМИ, УПРАЖНЕНИЯ

LO

22.01.08
19:42

маняк стига си спамил едни и същи теми.Въпреки че тежестите са мизерни(съдя по предишната тема) можеш да правиш мн упражненя с лежанка и дъмбели.Разгледай фитнес програми там има показани със снимки и текстов материал всякакви упражнения.

Мнението беше редактирано от Loc_Dog на 22.01.08 19:46.

25.01.08
16:32

gfnnnnnn

Мнението беше редактирано от mitko777 на 20.04.10 21:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1