Малко Сложен Въпрос

28.01.08
14:08

Незнам дали е правилни да задавам нова тема за това,но никаде не видях нещо подобно на това от което се интересувам затова реших да направя тази тема :) Искам да ви попитам нещо но преди това ще обесня за да ви стане ясно  ;-) Значи аз съм на 17г началото на миналата година бях отслабнала и се чувствах добре но към края си вазварнах предишните килограми. Но сега едно че ми пречат пак и не се харесвам  :red:  Сега еших наново да ги сваля някаде около 6-7кг Искам да си стегна корема,задника и краката и да си махна паласките  8-/  :red:  :):):) май много ми станаха исканията :) Но вапросът ми е, ако ям три пъти на ден, в еднакви часове,и между обяда и вечерята правя упражнения(защото съм чувала че се яде преди и след тренировка) от сорта на бягане,скачане на важе коремни преси, дали ще стане нещо в близката една година?Няма ли да е проблем че ям по принцип ориз,картофи и други такива,не ям месо и нали няма да качвам вместо да свалям като повече наблягам на картофи и оризища и такива.:) Много ще ми помогнете ако ми кажете дали ще с еполучи нещо така ако спазвам тези работи който изредих.И май ще стана нахална но ако някой реши да ми одговри ако знае с какво упражнение може да махна палските и ако ми каже ще го прегарна направо :) Ами това е благодаря ви още от сега и се извинявам ако съм сгрешила като съм пуснала тази тема  :-)

Темата беше редактирана от ASTOR на 29.01.08 22:27.

28.01.08
16:35

http://www.bb-team.org/diets/ Чети яко! Ориз и картофи са храните, които не ти вършат работа, но първо почети старателно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1