Помощ за един въпрос

GH

05.02.08
17:01

Така висок съм 189-190
Тежа 97-100кг
Тренирам 4-5седмично бокс защото сега нямам време но по-принцип това е спорта с който се занимавам сериозно освен това бягам и си правя коремни преси и лицеви опори.Смятам да ходя 2-3 пъти седмично на фитнес защото миналата година ходих около 6 месеца и доста добре се чуствах.
Според мен имам около 10кг мазнини за сваляне но не искам да си губя теглото и смятам около юли да съм 103-105кг.
Въпросът ми е дали първо да си сваля до окло 90 кг и после да качвам или може едновременно.
Смятам да пия L-carnitin Fat Burner Super Whey Protein i BCAA на Weider.
На 18 години съм.
Колкото повече отговори и мнения толкова по добре.
Благодаря ви за отделеното внимание

05.02.08
17:27

ако държиш категория е по-добре първо качи до около 110-115 и после изчисти до необходимите 103-105, като се стремиш да качваш чисто - само мускул, което зависи от храненето.все пак всичко е относително - зависи от метаболизма ти, колко често и по колко тичаш, хранене, почивка.
нещо доста тежка ми се вижда програмата ти - тренировки по бокс, кардио, силови тренировки .....

Мнението беше редактирано от FRANKO на 05.02.08 17:28.

GH

05.02.08
18:06

За тежеста не се оплаквам издържам си.
Когато имам време бягам по-колкото имам време поне 3-4 пъти по 40 минути седмично.
А относно добавките как първо си купувам Super Whey Protein и BCAA докато кача после L-carnitin Fat Burner да изчистя ?
Категорията ми е +91гк така че каквото и да правя свалям или качвам няма да я сменя :)

Мнението беше редактирано от ghettoking на 05.02.08 18:13.

06.02.08
10:30

щом не е проблем категорията, по-добрия вариант е сега да изчистиш и после да качваш, по възможност чисто.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1