07.02.08
16:02
Здравеите знам че има много такива теми и неискам да ви занимавам отново, но просто времето ми е много запалнено и нямам време да тарся. Та искам да ми кажете някоя програма (няма значение колко дни в седмицата е) по която да тренирам вкъщи. Ако може да ми кажете съответните упражнения които трябва да правя за отделните групи. На 15 години сам, тежа около 65-75 кила, висок сам 177-180, имам малко сланинка по рацете и бедрата. Искам да кача маса (доколкото е възможно в домашни условия). Имам 2 дъмбела. Извинявам се че ви карам да се занимавате за пореден пат.
Знам че трябва да се храня по-чесно но по малко. (така и правя) Да продължавам да си ям всичко или да се придържам към определени храни.
07.02.08
16:47
ако искаш ме потърси по скайпа аз същто тренирам у дома заради малкото време и има ефект скайпа ми е diviq___1 ще ти кажа как се ттренира :D
08.02.08
13:26
моля ви някои да ми помогне...
Можеш да правиш раменни преси, сгъване, повдигане до брадата, разтваряне встрани, разгъване с една ръка над глава, вдигане от лег - ако успееш да го измислиш в домашни условия - изобщо много са упражненията.
Основно има две пречки:
1.ти явно очакваш някой да ти налее в главата как да тренираш без да си мръднеш пръста, няма как да стане мисли за вдигането на тежести като за наука - това се изучава с години и с времето ставаш по - добър
2.два дъмбела не са достатъчни за пълноценна тренировка дори да имаш допълнителни тежести които да им слагаш, без щанга не можеш да изпълняваш ефективно някои от най - базовите упражнения които нямат алтернатива.
09.02.08
08:39
чнамери ме по скайп аз щте ти кажа щтото и аз дигам вкъщи но имам повече уреди скайпа ми е kulturista13