мнения за програмата ми

15.02.08
22:16

Искам само да чуя мнения за моята програма,която правя от една седмица. Тренирам от две години и бях станал доста голям по едно време, но бях качил много  мазно. затова започнах да бягам почти всеки ден и да ям по-малко.  Свалих кам 7-8 кила. сега сам горе долу добре, ама искам да започна да вдигам пак сериозно. Целта ми сега е да кача качествена маса  и то повече в гардите защото са ми доста изостанали за сметка на другите мускулни групи. Значи програмата ми която започнах от около една седмица е 3 дена бодибилдинг и 3 дена бягане(30-40 мин. или спринтове,редувам ги), като ги редувам през ден. За крака не правя нищо,защото винаги са ми били големи и оформени, без да ги тренирам с тежести. Нямам много вазможности да спазвам някакви диети ,защото се храня повечето време във стол, но гледам да избягвам сладкото и пърженото. единственото сладко ,което може да взема е някаква протеинова вафла.нямам навика да си броя калориите, но сас сигурност знам, че сега сам ги увеличил,защото се храня повече. Взимам  суроватачен протеин всеки ден 1 час преди тренировка и веднага след тренировка. мисля сега да си взема и л-глутамин.ходя вав фитнес след 6-7 часа, защото това е единственото свободно време,което имам. знам че е хубаво да се тича сутрин на гладно, но не мога в момента. искам да ми кажите какво мислите за програмата ми. благодаря предварително
1ден-Гърди
Повдигане на щанга от лег-4х6
Вдигане на дъмбели от полулег-4х6
Избутване на машина за гр. мускули-4х8
кофички-3-4х8

2ден-почивка
3ден-кардио+корем
4ен-ръце
сгаване сас щанга 4х6
вдигане на щанга от лег сас тесен хват-4х8
чуково сгаване с дъмбели 3х8
триц. разгаване на горен скрипец
скотово сгаване 3х6-7
сгаване на дъмбел зад глава 4х8

5ден кардио+ корем

6ден -гръб и рамо
придърпване на скрипец зад врат-3х8
придърпване на долен скрипец-3х8
придърпване на долен скрипец-3х8
пулоувър-3х8
разгаване на машина за рамо
вдигане ба дъмбели от седеж

7ден-кардио и корем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1